Access Bars koulutus la 25.11.2023

Haluatko saada rentoutta ja selkeyttä elämääsi? Tuntuuko, että jotkut teemat toistuvat elämässäsi, etkä pääse niistä eroon?

Minulla oli useita vuosia kipuja ja särkyjä ympäri kehoani. Lisäksi koin, että olin jumissa elämässäni ja varsinkin työssäni. En saanut nukuttua, enkä tiennyt, kuinka pääsisin elämässäni eteenpäin. Olin käynyt vuosien aikana erilaisissa hoidoissa ja olin yrittänyt löytää uutta suuntaa elämälleni kaikenmaailman uraohjauksista. Vasta Sirun tavattuani ymmärsin, että ei pidä etsiä oikeaa työtä, vaan sellaista elämää, jota haluan elää. Access barsin myötä olen nukkunut paremmin ja olen saanut turvallisuuden tunnetta, jota Minulla ei ole koskaan ollut. Sirun ansiosta siirryin osa-aikatyöhon ja lopulta lopetin minua kuormittaneen työn kokonaan. Olo on paljon luottavaisempi nyt. Kaikki järjestyy kyllä. 

Access Bars®️ -hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja auttaa tulemaan tietoisemmaksi. Access Bars®️ -hoidossa kosketetaan hellästi päässä olevia 32 eri pistettä, jotka liittyvät elämämme eri osa-alueisiin. Access Bars®️ -hoito helpottaa ahdistuksessa sekä yli- ja alivireystiloissa. Hoidossa käyneet ovat saaneet apua tunteiden käsittelyyn sekä asioihin ylireagoimiseen ja päästämään irti muista mielen rajoitteista. Access Bars®️ -hoito lataa akut, rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Hoito luo syvän rentouden ja rauhan tunteen.

Ennen kuin tiesin koko access barsista, en olisi voinut uskoa miten isoja muutoksia voi saada aikaan vain sillä että joku viattomasti pitää vain sormia toisen päässä. Olin siis alkuun hieman skeptinen, mutta eka hoitokerta sai unohtamaan epäluuloisuuden.  

Ajatteletko toistuvasti samoja ajatuksia? Tuntuuko, että olet jumissa? Haluatko rentoutta ja selkeyttä elämään? Access Bars®️ hoito selkeyttää mieltä ja rauhoittaa ylivirittynyttä kehoa.

Access Bars®️ on hellävarainen hoito, jossa kosketetaan kevyesti päässä olevia 32 pistettä.

Access Bars®️ -hoidossa

• keho ja mieli rentoutuu

• stressi ja ylivirittyneisyys vähenee

• ajatukset selkiytyvät ja rauhoittuvat

• toimintakyky paranee

Access Bars®️ on kuin ”kovalevyn puhdistus”. 

Access Bars®️ hoitoja tehdään yli 100 maassa yli 500 000 ihmisen toimesta. 

Lue lisää Access Bars®️ -hoidosta.

Haluatko itse oppia tekemään Access Bars®️ hoitoja? Haluaisitko auttaa itseäsi, sukulaisia tai ystäviä? 

Tervetuloa koulutukseen, jossa sinäkin voit oppia tämän hyvinvointiasi ja tietoisuuttasi lisäävän hoitomuodon. Koulutuksen käytyäsi voit tehdä itse hyvinvointi- ja energiahoitoja ystäville tai asiakkaille. Koulutuksissa saat tietoisuutta lisääviä työkaluja ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti.

Access Bars -koulutus on yhden päivän pituinen koulutus, jolloin opit tämän rentouttavan ja tietoisuutta lisäävän hoitomuodon. Jo itse koulutuspäivä on useimpien koulututukseen osallistuvien mielestä mullistava.

Koulutuspäivän aikataulu oli hyvin mietitty: mentiin reippaasti asiaan ja silti oli hyvin aikaa myös reflektoida ja keskustella. Sirulla on hyvin ns. pelisilmää ja Siru osaa koulutuksessakin poimia oikeita hetkiä vahvistaa, jos iski epävarmuus ja toisaalta oli myös todella hyvin tilaa itse kokeilla.  

Opettajana Siru on vakaa ja rauhallinen, ja osasi luoda ilmapiirin missä on hyvä oppia uutta. 

Ja olihan meillä aika hauskaakin! 

Koulutuksen jälkeen voit tehdä hoitoja sukulaisille ja ystävillesi tai jos olet jo yrittäjä tai sellaiseksi aikova, voit koulutuksen jälkeen aloittaa heti hoitojen tekemisen asiakkaalle. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit ja ohjekirjan, josta voit kerrata koulutuspäivän jälkeen materiaaleja.

Aika: lauantaina 25.11.2023 klo 9-17. Päivän aikana pidämme pidemmän lounastauon sekä lyhyempiä taukoja.

Paikka: Mäkikatu 84, Tampere

Hinta: Koulutuksen hinta on 380 euroa (sis. alv. 24%). Mikäli olet käynyt Access Bars koulutuksen aiemmin, hinta -50%. 

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa koulutuksen laskulla etukäteen tai voit maksaa varausmaksun 50 € ja loput paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Mikäli olet tyytymätön koulutukseen käytyäsi sen, saat koulutuksen hinnan 100% takaisin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä: 044 577 9476, siru.remes@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!
Kouluttaja

Siru Remes, joka ei osaa kuvitella elämää ilman Access Consciousnessin metodia. Siru on ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Bars fasilitaattori ja BodyMind Energy Balancing hoitaja. Lisätietoja Sirusta löydät Sirun sivuilta sekä Sirun yrityksen sivuilta haelan.fi

 

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevan lomakkeen kautta.

  1. Klikkaa ensin jatka.
  2. Täytä tietosi ja klikkaa vahvista.
  3. Voit lisät tapahtuman sähköiseen kalenteriisi.
  4. Lopuksi klikkaa Valmis. Saat ilmoittautumisen jälkeen vielä infokirjeen ja maksuohjeet valitsemasi maksutavan mukaisesti muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta.

Lämpimästi tervetuloa!