Access Bars koulutus Tampereella 11.6.

Ajankohta: sunnuntaina 11.6.2023 klo 10-18
Paikka: Pellavalounge, PMK-talo, Erkkilänkatu 11, 33100 Tampere
Hinta: 300 € (sis. alv. 24%)

Haluatko saada rentoutta ja selkeyttä elämääsi? Tuntuuko, että jotkut teemat toistuvat elämässäsi, etkä pääse niistä eroon?

Access Bars®️ -hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja auttaa tulemaan tietoisemmaksi. Access Bars®️ -hoidossa kosketetaan hellästi päässä olevia 32 eri pistettä, jotka liittyvät elämämme eri osa-alueisiin. Access Bars®️ -hoito helpottaa ahdistuksessa sekä yli- ja alivireystiloissa. Hoidossa käyneet ovat saaneet apua tunteiden käsittelyyn sekä asioihin ylireagoimiseen ja päästämään irti muista mielen rajoitteista. Access Bars®️ -hoito lataa akut, rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Hoito luo syvän rentouden ja rauhan tunteen.

”Ensimmäinen oma kokemus Access Bars hoidosta oli näytehoito messuilla. Vaikka ympärillä oli paljon hälinää niin vajosin syvään rentouden tilaan. Kokemus oli niin vahva, että halusin tutustua hoitomuotoon enemmän ja päädyinkin osallistumaan Emilian järjestämälle Access Bars kurssille. Koulutus oli selkeästi toteutettu ja oli hienoa, että päästiin heti harjoittelemaan hoitojen tekemistä. Omat asiakkaat ovat tykänneet hoidosta paljon ja todella moni on hoidon aikana nukahtanut hoitopöydälle. Hoito on äärimmäisen rentouttava ja tietoisuutta avartava.”

Haluatko itse oppia tekemään Access Bars®️ hoitoja? Haluaisitko auttaa asiakkaitasi, itseäsi, sukulaisia tai ystäviä? 

Access Bars®️ -hoidossa

• keho ja mieli rentoutuu

• stressi ja ylivirittyneisyys vähenee

• ajatukset selkiytyvät ja rauhoittuvat

• toimintakyky paranee

Lue lisää Access Bars®️ -hoidosta.

Tervetuloa koulutukseen, jossa sinäkin voit oppia tämän hyvinvointiasi ja tietoisuuttasi lisäävän hoitomuodon. Koulutuksen käytyäsi voit tehdä itse hyvinvointi- ja energiahoitoja asiakkaille tai ystäville. Koulutuksissa saat tietoisuutta lisääviä työkaluja ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti.

”Osallistuin Access bars-kurssille. Kurssilla teimme ja vastaanotimme hoitoja ja etenimme rauhalliseen tahtiin. Kurssilla oli lämmin ja välitön ilmapiiri ja tekemämme hoidot olivat myös tehokkaita. Access bars -menetelmä on simppeli tekniikka, jolla voi hoitaa sekä itseään että muita. Kurssi itsessään jo oli hieno kokemus, ja sain sieltä tämän hienon tekniikan omaan elämääni käytettäväksi!”

Koulutuksen jälkeen voit tehdä hoitoja kotonasi sukulaisille ja ystävillesi tai jos olet jo yrittäjä tai sellaiseksi aikova, voit koulutuksen jälkeen aloittaa heti hoitojen tekemisen asiakkaalle. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit ja ohjekirjan ja voit aloittaa hoitojen tekemisen heti koulutuksen käytyäsi.

Tässä koulutuksessa on kaksi kouluttajaa, joten saat kahden kouluttajan osaamisen ja energian koulutuksessa.

Aika: sunnuntaina 11.6.2023 klo 10-18. Päivän aikana pidämme pidemmän lounastauon sekä lyhyempiä taukoja.

Paikka: Pellavalounge, PMK-talo, Erkkilänkatu 11, 33100 Tampere

Hinta: Koulutuksen hinta on 300 euroa (sis. alv. 24%). Mikäli olet käynyt Access Bars koulutuksen aiemmin, hinta -50%. Mikäli olet tyytymätön koulutukseen, saat koulutuksen hinnan 100% takaisin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä: 044 577 9476, siru.remes@gmail.com/Siru ja 040 840 6045 info@divein.fi/Emilia

Järjestäjät

Siru Remes, joka ei osaa kuvitella elämää ilman Access Consciousnessin metodia. Siru on ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Bars fasilitaattori ja BodyMind Energy Balance energiahoitaja. Lisätietoja Sirusta löydät Sirun sivuilta sekä Sirun yrityksen sivuilta haelan.fi

Emilia Olkanen. Emilia on löytänyt elämäänsä lisää iloa ja tietoisuutta Access-työkalujen avulla. Emilia on jooga- ja meditaatio-opettaja, energiahoitaja ja Access Bars-fasilitaattori. Lisätietoja Emiliasta löydät www.divein.fi

”Olin Emilian koulutuksessa kertaamassa Access Bars oppeja. Access Bars koulutus oli ihana rento tapahtuma. Energiat tuntui voimakkailta ja koulutuksen jälkeen omat jumitilani lähtivät taas purkautumaan ja olo oli kevyt ja selkeä. Sain apua niihin ongelmiin, mihin ennen koulutuksen hoitoja toivoinkin. Emilia on fasilitoijana/kouluttajana asiantunteva ja lempeä. Koulutuksessa oli myös tosi hauskaa.”

Ilmoittaudu koulutukseen 3.6. mennessä alla olevan linkin kautta (paina ”jatka” niin lomake avautuu).