Access Bars koulutus Tampereella 17.9.

Ajankohta: sunnuntaina 17.9.2023 klo 9:30-17:30
Paikka: Rajaportti, Pispalan valtatie 9, Tampere
Hinta: 380 € (sis. alv. 24%) tai -50% jos olet käynyt Access Bars koulutuksen aikaisemmin ja tulet kertaamaan 

Haluatko saada rentoutta ja selkeyttä elämääsi? Tuntuuko, että jotkut teemat toistuvat elämässäsi, etkä pääse niistä eroon?

Access Bars®️ -hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja auttaa tulemaan tietoisemmaksi. Access Bars®️ -hoidossa kosketetaan hellästi päässä olevia 32 eri pistettä, jotka liittyvät elämämme eri osa-alueisiin. Access Bars®️ -hoito helpottaa ahdistuksessa sekä yli- ja alivireystiloissa. Hoidossa käyneet ovat saaneet apua tunteiden käsittelyyn sekä asioihin ylireagoimiseen ja päästämään irti muista mielen rajoitteista. Access Bars®️ -hoito lataa akut, rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Hoito luo syvän rentouden ja rauhan tunteen.

Ennen kuin tiesin koko access barsista, en olisi voinut uskoa miten isoja muutoksia voi saada aikaan vain sillä että joku viattomasti pitää vain sormia toisen päässä. Olin siis alkuun hieman skeptinen, mutta eka hoitokerta sai unohtamaan epäluuloisuuden.  

Ajatteletko toistuvasti samoja ajatuksia? Tuntuuko, että olet jumissa? Haluatko rentoutta ja selkeyttä elämään? Access Bars®️ hoito selkeyttää mieltä ja rauhoittaa ylivirittynyttä kehoa.

Access Bars®️ on hellävarainen hoito, jossa kosketetaan kevyesti päässä olevia 32 pistettä.

Access Bars®️ -hoidossa

• keho ja mieli rentoutuu

• stressi ja ylivirittyneisyys vähenee

• ajatukset selkiytyvät ja rauhoittuvat

• toimintakyky paranee

Access Bars®️ on kuin ”kovalevyn puhdistus”. 

Access Bars®️ hoitoja tehdään yli 100 maassa yli 500 000 ihmisen toimesta. 

Lue lisää Access Bars®️ -hoidosta.

Haluatko itse oppia tekemään Access Bars®️ hoitoja? Haluaisitko auttaa itseäsi, sukulaisia tai ystäviä? 

Tervetuloa koulutukseen, jossa sinäkin voit oppia tämän hyvinvointiasi ja tietoisuuttasi lisäävän hoitomuodon. Koulutuksen käytyäsi voit tehdä itse hyvinvointi- ja energiahoitoja ystäville tai asiakkaille. Koulutuksissa saat tietoisuutta lisääviä työkaluja ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti.

Koulutuspäivän aikataulu oli hyvin mietitty: mentiin reippaasti asiaan ja silti oli hyvin aikaa myös reflektoida ja keskustella. Sirulla on hyvin ns. pelisilmää ja Siru osaa koulutuksessakin poimia oikeita hetkiä vahvistaa, jos iski epävarmuus ja toisaalta oli myös todella hyvin tilaa itse kokeilla.  

Opettajana Siru on vakaa ja rauhallinen, ja osasi luoda ilmapiirin missä on hyvä oppia uutta. 

Ja olihan meillä aika hauskaakin! 

Koulutuksen jälkeen voit tehdä hoitoja sukulaisille ja ystävillesi tai jos olet jo yrittäjä tai sellaiseksi aikova, voit koulutuksen jälkeen aloittaa heti hoitojen tekemisen asiakkaalle. Saat koulutuksesta hyvät materiaalit ja ohjekirjan, josta voit kerrata koulutuspäivän jälkeen materiaaleja.

Koulutuksen ajankohta ja paikka

Aika: sunnuntaina 17.9.2023 klo 9:30-17:30. Päivän aikana pidämme pidemmän lounastauon sekä lyhyempiä taukoja.

Paikka: Rajaportti, Pispalan valtatie 9, Tampere

Hinta: Koulutuksen hinta on 380 euroa (sis. alv. 24%). Mikäli olet käynyt Access Bars koulutuksen aiemmin, hinta -50%. Mikäli olet tyytymätön koulutukseen, saat koulutuksen hinnan 100% takaisin.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa koulutuksen laskulla etukäteen, Klarna osamaksulla tai voit ilmoittautumisen jälkeen maksaa varausmaksun 50 € ja loput paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä: 044 577 9476, siru.remes@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!
Kouluttaja

Siru Remes, joka ei osaa kuvitella elämää ilman Access Consciousnessin metodia. Siru on ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Bars fasilitaattori ja BodyMind Energy Balancing hoitaja. Lisätietoja Sirusta löydät Sirun sivuilta sekä Sirun yrityksen sivuilta haelan.fi

 

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevan linkin kautta (paina ”jatka” niin lomake avautuu). Saat ilmoittautumisen jälkeen vielä infokirjeen ja maksuohjeet muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta. Koulutus maksetaan etukäteen laskulla tai Klarna osamaksulla, jolloin voit pilkkoa maksun itsellesi sopiviksi kuukausieriksi.