Access Bars koulutus Tampere la 3.2.2024

Koulutus täynnä, seuraava koulutus 13.4.2024 tampereella. Ilmoittaudu mukaan tästä.
Haluatko saada rentoutta ja selkeyttä elämääsi? Tuntuuko, että jotkut teemat toistuvat elämässäsi, etkä pääse niistä eroon?

Minulla oli useita vuosia kipuja ja särkyjä ympäri kehoani. Lisäksi koin, että olin jumissa elämässäni ja varsinkin työssäni. En saanut nukuttua, enkä tiennyt, kuinka pääsisin elämässäni eteenpäin. Olin käynyt vuosien aikana erilaisissa hoidoissa ja olin yrittänyt löytää uutta suuntaa elämälleni kaikenmaailman uraohjauksista. Vasta Sirun tavattuani ymmärsin, että ei pidä etsiä oikeaa työtä, vaan sellaista elämää, jota haluan elää. Access Barsin myötä olen nukkunut paremmin ja olen saanut turvallisuuden tunnetta, jota Minulla ei ole koskaan ollut. Sirun ansiosta siirryin osa-aikatyöhon ja lopulta lopetin minua kuormittaneen työn kokonaan. Olo on paljon luottavaisempi nyt. Kaikki järjestyy kyllä. 

Access Bars®️ -hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja auttaa tulemaan tietoisemmaksi. Access Bars®️ -hoidossa kosketetaan hellästi päässä olevia 32 eri pistettä, jotka liittyvät elämämme eri osa-alueisiin. Access Bars®️ -hoito helpottaa ahdistuksessa sekä yli- ja alivireystiloissa. Hoidossa käyneet ovat saaneet apua tunteiden käsittelyyn sekä asioihin ylireagoimiseen ja päästämään irti muista mielen rajoitteista. Access Bars®️ -hoito lataa akut, rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Hoito luo syvän rentouden ja rauhan tunteen.

Ennen kuin tiesin koko Access Barsista, en olisi voinut uskoa miten isoja muutoksia voi saada aikaan vain sillä että joku viattomasti pitää vain sormia toisen päässä. Olin siis alkuun hieman skeptinen, mutta eka hoitokerta sai unohtamaan epäluuloisuuden.  

Jos huomaat ajattelevasi toistuvasti samoja ajatuksia ja sinusta tuntuu, että olet jotenkin ”jumissa”, tämä yhden päivän koulutus voi auttaa sinua löytämään työkalut, joilla voit saavuttaa selkeyttä, rentoutta ja tasapainoa.

Mitä Access Bars®️ on?

Access Bars®️ on hellävarainen hoito, jossa kosketetaan kevyesti päässä olevia 32 pistettä.

Access Bars®️ -hoidossa

• keho ja mieli rentoutuu

• stressi ja ylivirittyneisyys vähenee

• ajatukset selkiytyvät ja rauhoittuvat

• toimintakyky paranee

Access Bars®️ on kuin ”kovalevyn puhdistus”. 

Access Bars®️ hoitoja tehdään yli 100 maassa yli 500 000 ihmisen toimesta. 

Lue lisää Access Bars®️ -hoidosta.

Opi Access Bars®️ menetelmä

Tervetuloa koulutukseen, jossa sinäkin voit oppia tämän hyvinvointiasi ja tietoisuuttasi lisäävän menetelmän. Koulutuksen käytyäsi voit tehdä itse hyvinvointi- ja energiahoitoja läheisillesi. Koulutuksissa saat tietoisuutta lisääviä työkaluja ja harjoittelet sekä vastaanotat hoidon kahdesti.

Access Bars®️ -koulutus on yhden päivän pituinen koulutus, jolloin opit tämän rentouttavan ja tietoisuutta lisäävän hoitomuodon. Jo itse koulutuspäivä on useimpien koulututukseen osallistuvien mielestä mullistava.

”Koulutus oli lämminhenkinen ja rauhallinen, silti paljon asiaa yhdessä päivässä, ilman kiireen tuntua. Siru osasi asiansa ja otti jokaisen koulutettavan ihanasti.”

”Siru osaa selittää asiat selkeästi ja opetus eteni sopivalla vauhdilla. Itselle hyvin rentouttava kokemus hoidettavana olo.”

”Koulutuspäivän aikataulu oli hyvin mietitty: mentiin reippaasti asiaan ja silti oli hyvin aikaa myös reflektoida ja keskustella. Sirulla on hyvin ns. pelisilmää ja Siru osaa koulutuksessakin poimia oikeita hetkiä vahvistaa, jos iski epävarmuus ja toisaalta oli myös todella hyvin tilaa itse kokeilla.  

Opettajana Siru on vakaa ja rauhallinen, ja osasi luoda ilmapiirin missä on hyvä oppia uutta. 

Ja olihan meillä aika hauskaakin! ”

Koulutuksen jälkeen voit tehdä hoitoja sukulaisille ja ystävillesi tai jos olet jo yrittäjä tai sellaiseksi aikova, voit koulutuksen jälkeen aloittaa heti hoitojen tekemisen asiakkaalle. Saat koulutuksesta mukaasi laajan manuaalin sekä laminoidut ohjeet.

Aika: lauantaina 3.2.2024 klo 9:30-17:30. Päivän aikana pidämme pidemmän lounastauon sekä lyhyempiä taukoja.

Paikka: Väinölänkatu 8, Tampere

Hinta: Koulutuksen hinta on 380 euroa (sis. alv. 24%). Mikäli olet käynyt Access Bars koulutuksen aiemmin, hinta -50%. 

Maksuvaihtoehdot

Saat laskun sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli olet tyytymätön koulutukseen käytyäsi sen, saat koulutuksen hinnan 100% takaisin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä: 044 577 9476, siru.remes@gmail.com

Access Bars®️ koulutuksen kieli ja lapset mukaan koulutukseen

Koulutus järjestetään suomen kielellä. Mikäli haluat koulutuksen manuaalin jollain muulla kielellä kun suomeksi, ole minuun yhteydessä etukäteen. Muun kieliset manuaalit ovat saatavilla pieneen lisähintaan. Myös teini-ikäiset lapset ovat tervetulleita koulutukseen aikuisen seurassa.

Access Bars®️ fasilitaattori

Siru Remes, joka ei osaa kuvitella elämää ilman Access Consciousnessin metodia. Siru on ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Bars fasilitaattori ja BodyMind Energy Balancing hoitaja. Lisätietoja Sirusta löydät Sirun sivuilta sekä Sirun yrityksen sivuilta haelan.fi

Liity mukaan Sirun Access tiedotuskanavalle Telegramiin. Saat tietoa tulevista tapahtumista ja muista mielenkiintoisista mahdollisuuksista.

Ilmoittaudu koulutukseen alla olevan lomakkeen kautta.
  1. Klikkaa ensin jatka.
  2. Täytä tietosi ja klikkaa vahvista.
  3. Voit lisät tapahtuman sähköiseen kalenteriisi.
  4. Lopuksi klikkaa Valmis. Saat ilmoittautumisen jälkeen vielä infokirjeen.
Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!