Deep Healing -ryhmähoitokombo™ Kuopiossa 30.1.2023 klo 18-20

Aika: Ma 30.1.2023 klo 18 alk.
Paikka: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.
Hinta: 99€/hlö (tutustumistarjous 31.3.2023 saakka, norm 129€/hlö) Huom! Hoito laskutetaan hoidon jälkeen laskulla.

 

Haluatko kokea uudenlaisen, erityisen syvärentouttavan ryhmähoitokokonaisuuden, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla useamman eri hoidon tehokkaimmat vaikutukset? Deep Healing -ryhmähoitokomboa™ on toteuttamassa kolme hoitajaa.

Syvärentouttava ryhmähoito toteutetaan mukavasti lampaantaljoilla makoillen, jonka jälkeen osallistujille on varattu yrttiteetarjoilu ja suklaata.  Hoidossa yhdistetään akupunktio, energiahoito ja sointukylpy seuraavasti:

  • Alkuun saat korvien NADA akupisteisiin ohuet akupunktioneulat, vaihtoehtona  neulakammoisille tarralla kiinnittyvät magneettikuulat. Hoitovaikutus alkaa välittömästi vapauttaen stressiä vaikuttaen elintärkeisiin elimiin, aktivoimalla myös kuona-aineiden poistoa ja tasapainottaen parasympaattista ja sympaattista hermostoa.
  • Akuneulojen kiinnityksen jälkeen alkavassa sointukylvyssä pääset makoilemaan pehmeille lampaantaljoille nauttien äänimaljojen, goshikellojen ja muiden eritaajuisten äänilähteiden hoitavasta värähtelystä aistillisessa ympäristössä. Hoito saa kehon yli satatriljoonaa solua värähtelemään, jolloin äänen värähtely etenee kehon nesteessä ja vapauttaa stressiä solutasoilta saakka.
  • Ohjattu rauhoittava syvähengittely rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. Samalla se aktivoi myös vagushermon toimintaa, joka on tärkeää koko kehon toiminnan ja palautumisen kannalta.
  • Rauhoittava hypnoottisen rentouttava puhe tyhjentää mieltä stressistä ja syvärentouttaa sekä maadoittaa kehoa lisää.
  • Hoidossa pintaan vapautuvaa stressiä puhdistetaan samaan aikaan ryhmäenergiahoidolla, joka tasapainottaa ja hoitaa sekä kehoa että mieltä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjeita osallistujalle:
Syvärentouttavan ja puhdistavan hoidon jälkeen on suositeltavaa juoda runsaasti vettä ja olla leppoisasti.

Hoito tapahtuu lattian tasolla makuulla ollen, joten huomioi mahdolliset liikuntarajoitteet. Mukavat, rennot vaatteet päälle ja villasukat mukaan! Huomioi myös, että olet ruokaillut sopivasti n 1-2 h ennen hoitoa.

Varaa tapahtumaa varten aikaa yhteensä n. 2 tuntia. Saavuthan paikalle  mielellään jo klo 17.45. Hoidosta laskeutumiseen ja lopputarjoiluun varataan aikaa n. 30 min. Hoito kestää  n. 1,5h.
Jatkohoito-ohje: Suositeltavaa, että voit vain olla ja levätä kotona hoidon jälkeen.

Ryhmän koko: 8-10 hlöä. (Ryhmä toteutuu, kun osallistujia on min.8hlöä) Ilmoittautumiset edelliseen iltaan mennessä.

Hoitotapahtumaa järjestetään myös jatkossa, pääosin parittomilla viikoilla viikot maanantaisin/ torstaisin klo 18 -20.
Myös tilauksesta : laita viestiä / energiahoitajasari@gmail.com tai puh. 050 4112529
Kerää sopiva porukka tai varaa paikka itsellesi ryhmähoitoon tunnelmallisiin BeneOnen tiloihin nauttimaan hoidosta kaikilla aisteilla.

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Huom, ilmoittautumisen yhteydessä ei ole maksua. Hoito laskutetaan jälkikäteen.