Enemmän Valoa! Meditaatiokurssi ja hoitajakoulutus Raumalla 27.-28.7

Ajankohta: 27.7 ja 28.7 klo 18:00-21.00
Paikka: Telakankatu 9, 26100 Rauma
Hinta: 45 € (sis alv.) per koulutus

Hoitaja ja opettaja Nic Kolbe pitää kaksi kurssia peräkkäisinä päivinä. Paikan päällä on myös hoitajamme Jaakko Kaisto toimimassa tulkkina ja auttamassa. Opetus tapahtuu englanniksi. Hoitajakoulutus pohjaa osaksi meditaatiokurssin asioihin, joten suosittelemme meditaatiokurssia, jos tarkoituksenasi on tulla hoitajakoulutukseen. Meditaatiokurssi pidetään 27.7. ja hoitajakoulutus 28.7. Kummankin koulutuksen kesto on noin 3 tuntia. Yhden koulutuksen/kurssin hinta on 45 euroa. Kurssit maksetaan paikan päällä ja maksutapana käy käteinen tai kortti. Ilmoittautumisen löydät sivun alalaidasta.

”Nic oli mukanamme Kolilla viikon verran, jossa sain tutustua häneen. Jo ensi halaamisesta ymmärsin, että kyseessä on todellinen rakkauden ammattilainen. Pääsin todistamaan viikon aikana isoa avautumista ihmisissä, myös itsessäni. Iso suositus Nicin kaikille kursseille ja hoidoille.”

-Timo Lampen

Nic ja Jaakko tekevät yhdessä yksilöhoitoja Raumalla 27.-28.7. Lisätietoa ja varaukset Jaakolta jaakko.kaisto@gmail.com.

Meditaatiokurssi

Oletko valmis ottamaan vastuun itsestäsi ja todella nousemaan omaan voimaasi?

Meditaatiokurssilla keskitytään pääasiallisesti yksinkertaisen ja nopean meditaatiotekniikan harjoitteluun, jolla voi nostaa ja ylläpitää omaa värähtelytasoa helposti. Harjoitus auttaa ylläpitämään tervettä ja elinvoimaista tapaa olla. Kurssilla käydään myös läpi meditaation perusperiaatteita. Lisäksi Nic jakaa näkemyksiään siitä, miksi meditaatio ja oma päivittäinen harjoitus on niin tärkeä tässä ajassa. Kurssi on erinomainen lisä heille, jotka työskentelevät intensiivisesti itsensä kanssa esimerkiksi ottamalla energiahoitoja. Opetettava meditaatiotekniikka auttaa valtavasti myös hoitajina työskenteleviä vahvistamaan kehon kykyä ylläpitää korkeaa energiatasoa ja parantaa siten hoitotyön tuloksia.

Suosittelemme meditaatiokurssia käytäväksi, jos olet tulossa Nicin energiahoitajakoulutukseen.

Ilmoittaudu meditaatiokurssille tästä

Hoitajakoulutus

Tahdotko kehittyä hoitajana ja voimistaa lävitsesi virtaavaa energiaa?

Kurssilla käydään käytännönläheisesti läpi yksinkertaisia periaatteita, joilla hoitaja saa voimistettua lävitseen virtaavaa energiaa ja voi siten parantaa hoitotuloksia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan pureudutaan siihen, kuinka ylläpitää yhä suurempaa määrää valoa ja olla syvemmässä ja suoremmassa yhteydessä elämän lähteeseen. Kurssin opetusta voi hyödyntää kaikenlaisissa energiahoitotyyleissä sekä valotyössä yleensä. Session aikana teemme myös lyhyen ja voimakkaan ryhmähoidon. Suosittelemme meditaatiokurssia käydyksi ennen hoitajakoulutusta, sillä meditaatioharjoitus on osa hoitajakoulutusta.

Lisätietoa Nicistä ja hänen työstään löydät sivulta nic-kolbe.com

Tervetuloa!

Ilmoittaudu hoitajakoulutukseen tästä