Energiatyöskentely -workshop – Itsehoito vol1.

Ajankohta: ma 17.4. klo 17-19

Paikka: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Hinta: 49€/hlö,  Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä (tasaraha)

Tämä on erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut energiahoidosta, ja haluat matalalla kynnyksellä tutustua energioihin ja energiatyöskentelyyn. Haluat oppia itsehoidollisia keinoja omien energioiden puhdistukseen ja tasapainotukseen. Tämä sopii myös sinulle joka koet, että kehossa ja mielessä on stressiä, olet ylikuormittunut ja haluat työskennellä näiden asioiden eteen itsesi kanssa.  Sinulla ei tarvitse ennestään olla mitään kokemusta tai tietämystä aiheeseen liittyen.

Toteutus:

Workshopissa tutustutaan energioihin, kehon ja intuition kuunteluun, tunnetyöskentelyyn ja mielenvoiman hyödyntämiseen itsensä hoitamisessa. Workshopissa tehdään ohjatusti erityyppisiä itsehoidollisia harjoitteita mm. stressin poistoon, energioiden puhdistukseen ja tasapainotukseen liittyen, joita sinun on helppo käyttää jatkossa itsesi hoitamiseen.

Ota halutessasi muistiinpanovälineet mukaan!

Kesto: 2h

Hinta: 49 €/hlö, sis. alv 24%

Ryhmän koko: 4-10 hlöä (toteutuu kun osallistujia on vähintään 4)

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Tapahtuman järjestää ja pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja mielenvalmentaja Sari Leinonen / Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Ilmoittautuminen päättynyt!

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja:

Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa. Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari.

Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme.

Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/