EnergyFlow Dance 18.5.2022 Kuopiossa

Ajankohta: 18.5.2022 klo 18-18.45
Paikka: BeneOnen toimitilat, Kuopion portti, Puutarhakatu 9, 3krs, 70300 Kuopio.Katso sijainti kartalla
Hinta: 15 € /hlö / 45 min, sis alv 10%

Meridiaani osk:n Sari Leinonen pitää Kuopiossa automaattijoogaan perustavia tunteja, jotka kulkevat nimellä EnergyFlow Yoga ja EnergyFlow Dance. Idea on lähtöisin Suomen energiahoitajien koulutuksessa opitusta automaattijoogasta, josta on Sarille muodostunut vuosien myötä tanssillisempi liikuntamuoto.

Kyseessä on lempeä liikuntamuoto, jossa mitään ei tarvitse tehdä aktiivisesti itse. Sari auttaa antautumaan energian puhdistavaan ja vapauttavaan virtaukseen, jolloin keho alkaa liikkua täysin itsestään. Alkuun liike voi olla hyvin pientä ja alkaa esimerkiksi pään kääntymisenä sivulle tai käden heilumisena, mutta pikku hiljaa liikkeet voimistuvat ja laajenevat. EnergyFlow Yoga -tunneilla musiikki on rauhallisempaa kuin Dance-tunnilla, samoin kehon liikehdintä. EnergyFlow Yoga -tunti on kehoa avaava, venyttelyn omaista liikettä, ja se sopii hyvin reippaamman Dance-tunnin jälkeen. Dance-tunnilla mieltä ja kehoa autetaan vielä vapautuneempaan liikkumiseen tanssillisemman musiikin rytmissä. Energioille herkistyessä liikkeestä voi muotoutua myös täysin vapaata tanssia, jolloin keho liikkuu energeettisessä resonanssissa musiikin ja rytmin värähtelyn kanssa. Kehon liike on jokaiselle yksilöllistä ja riippuu siitä, kuinka herkkä on energioille ja kuinka helposti pystyy päästämään irti mielen kontrollista. Liike purkaa kireyksiä ja jumituksia juuri sieltä, missä niitä eniten on, ja energia alkaa virrata entistä paremmin.

Molemmat tunnit sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tai joogasta tarvita. Tunneilla ollaan avojaloin ja ainakin alkuun silmät suljettuina. Keskitytään täysin omaan olemiseen ja liikkeeseen. Sydämellisesti tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Maksu kortilla, käteisellä (tasaraha) tai epassilla.

Ilmoittautumiset Sarille tekstiviestillä p. 050 411 2529 tai sähköpostitse energiahoitajasari@gmail.com