Hoitava äänimatka Helsingissä 23.3.2024

Mitä: Hoitava Äänimatka
Missä: Olet Hyvä (vanha talvitie 2, Helsinki)

Milloin: 23.3.2024 klo 18-20
Hinta: 44 €

Ari ja Jaakko laittavat taas sydämensä töihin ja vievät halukkaat pariksi tunniksi turvalliseen myötätuntoisen rakkauden tilaan. Tässä korkeataajuisessa tilassa on mahdollista levätä, eheytyä ja oppia rakastamaan omia mörköjä ja kaappien perukoille unohtuneita luurankoja lempeästi ja harmonisesti takaisin valoon! Jotta voimme elää äitimaan palveluksessa ja luoda parempaa elämää itsellemme ja muille, meidän on opittava rakastamaan kaikkia osia itsessämme.

Tammikuussa järjestetty yhteinen tapahtuma oli jotain niin mahtavaa, että tahdottiin yksissä tuumin jatkaa yhteisellä itsetutkiskelun matkalla. Tapahtuma on aina eheyttävä kasvuprosessi myös tilan luojille. Tällä kertaa itse äänimatka on hieman lyhyempi, vajaa puolitoista tuntia. Jätämme rauhassa aikaa palautumiselle, teetä ja hyvää seuraa on tarjolla. Ilta sisältää rummutusta, äänimaljoja, gongia, kellojen kimallusta ja ukulelea ja/tai kitaraa. Käytämme molemmat matkalla omaa ääntä ja laulua. Tapahtuman aikana tulet saamaan molemmilta järjestäjiltä myös energiahoitoa.

Luvassa on voimakas lauantai-ilta, joka mahdollistaa syvän itsetutkiskelun. Vahva intentio matkalle on, että lähdemme kaikki kotiin rakastavampina, läsnäolevampina ja terveempinä ihmisinä.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,
Jaakko ja Ari