Täydenkuun valaisema rumpurentoutus ja kvanttihypnoosimatka 25.1.2024 Oulussa

Aika: 25.1.2024 klo 18-20 

Paikka: Valon Vintti, Ketokatu 8, Oulu

Hinta: 24 €

Illan pitää: Elina Vilhelmiina Saariniemi

Miten löytää vastaukset ja itselleen oleellinen tieto ja ohjaus nopeasti muuttuvassa todellisuudessa? Kvanttihypnoosi on yksi tapa päästää irti mielen kontrollista ja avata väylä sydämen viisauteen, meissä alati läsnäolevaan korkeampaan voimaan, joka tietää kokonaiskuvan ja ohjaa meitä aina parhaalla mahdollisella tavalla. Kvanttihypnoosissa luodaan rauhallisen puheen avulla turvallinen tila vastaanottaa sisäisen viisauden rakkaudellista ohjausta. Sanat ovat vain rajallisia määreitä jollekin, jota meidän on mahdotonta mielen tasolla käsittää.

Hoitavaa sisäistä matkaa voi verrata ohjattuun meditaatioon, jossa jokaisen sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa juuri sellaiseen kokemukseen, jota hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina, ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi myös kokea vahvoja energiavirtauksia. Hoitava matka koetaan syvässä rentouden tilassa ollen kuitenkin koko ajan tietoinen ympäristöstä.

Aloitan tämän hoitavan matkan voimarumpuni rummutuksella – sillä rytmillä kuin se siihen hetkeen haluaa soida. Käytän rummutuksen aikana myös omaa ääntäni energian kanavana. Voimarummun ääni vaikuttaa resonoiden kehomme nesteiden kanssa ja auttaa laskeutumaan rentouden tilaan, jossa on tilaa avautua siinä hetkessä merkitykselliselle sisäiselle informaatiolle. Tämän jälkeen jatkamme matkaa kvanttihypnoosin keinoin.

Tapahtuman aikana saa todellakin vain olla ja antaa asioiden ihan luonnostaan tapahtua juuri niin, kuin ne sillä hetkellä kunkin sisimmästä käsin syntyvät, ilmenevät ja muotoutuvat. Hoitava kvanttihypnoosimatka koetaan syvässä rentouden tilassa ollen kuitenkin koko ajan tietoinen ympäristöstä.

Matkan aikana koettu yhteys sisäiseen tietoon on vahvasti voimaannuttava kokemus, joka lisää tietoisuutta olemassaolomme ihmeellisyydestä ja antaa luottamuksen siihen, että avaimet elämän lukkoihin löytyvät omista käsistä. Se auttaa päästämään irti mielen kontrollista ja siten löytämään oman aidon olemuksen ja vapauden.

Etukäteen voi miettiä kysymyksen, jonka esittää itselleen matkan aikana; minkä vain asian elämässään, johon haluaisi ymmärrystä, selkeyttä tai muutosta.

Kvanttihypnoosimatka on jokaiselle yksilöllinen ja henkilökohtainen kokemus. Kuitenkin olemme koko ajan ryhmän voimakkaassa energiakentässä, jolla tuemme toinen toistamme. Kvanttihypnoosikokemuksessa voi matkaajien kesken ilmetä myös yhtäläisiä teemoja ja asioita.

Tuokion lopuksi rauhallista herättelyä, vapaata juttelua ja yrttiteetä.

Ota mukaan oma joogamatto, jos sinulla sellainen on. Paikan päällä on joitakin ylimääräisiä kappaleita. Lisäksi löytyy tyynyjä ja vilttejä. Päälle lämmin vaatetus ja villasukat.

Voit ilmoittautua mukaan maksamalla osallistumismaksun Lähteellä-verkkokaupan kautta. Mukaan mahtuu enintään yhdeksän.