Hoitava Rumpumatka Helsingissä 16.4.

Aika: 16.4 Klo 18:00-20:00
Paikka: Merkaba Center, Sörnäisten rantatie 33 C 3 krs, 00540 Helsinki
Hinta: 33€ (sis alv.)

Tervetuloa laskeutumaan yhdessä läsnäolon tilaan. Kuka minä todella olen?

Ymmärrykseni ja kokemukseni mukaan ihmisen keho-mieli -järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan informaation, jotta voimme olla sekä fyysisesti että henkisesti terveitä, hyvinvoivia ja onnellisia. Yleisin asia mikä vie ihmisen pois tästä tilasta näyttää nykymaailmassa olevan stressi ja liiallinen ajattelu. Eheytyminen ja paraneminen voi kokemuksessamme tapahtua vain tässä hetkessä juuri nyt, ei huomenna eikä eilen. Kun annamme itsellemme hetken itsemme kanssa, kuljemme kohti omaa sydäntä (=se tunne missä tällä hetkellä olen) ja antaudumme kuuntelemaan sitä mitä on nyt. Kun voi antaa itsensä levätä maailmassa juuri sellaisena kuin se on nyt, voi kokea elämän ihmeen arvokkuuden, autuuden ja rauhan.

Matkaamme sunnuntai iltana yhdessä kohti tätä tilaa rummun, hoitavan äänen ja energiahoidon avulla. Mukana on ystäväni ja energiahoitaja Ari Ekola auttamassa matkaajia tarvittaessa. Ari tekee tilassa energiahoitoa myös kevyen kosketuksen avulla. Minun selkeä intentio tapahtumalle on, että me jokainen lähdemme tapahtuman jälkeen jatkamaan elämiämme rakastavampina ja autenttisempina ihmisinä.

Olen järjestänyt hoitavia rumpumatkoja tällä konseptilla ympäri suomen eri hoitajien kanssa ja jatkan tätä työtä puhtaasti sen vuoksi mitä olen matkoilla todistanut. Nämä tapahtumat voivat parhaillaan olla käänteentekeviä hetkiä ihmisyksilön polulla. Kun löytää kosketuksen siihen rakkauteen, jota me kaikki todella olemme, ymmärrämme, että kaikki rakkaus jota ikinä voin tarvita löytyy jo lähtökohtaisesti minusta itsestä. Silloin ei enää tarvitse olla maailman armoilla, vaan voi alkaa itse luomaan sellaista elämää, jota tahtoo todella elää joka ikisellä solulla! Tämän lahjan elämä tahtoo kokemukseni mukaan antaa kaikille, kun vain annamme sille luvan. Oletko valmis astumaan todelliseen voimaasi?

Itse matka kestää vajaan tunnin, josta palaudumme rauhassa. Matkan jälkeen on mahdollisuus jutella ja jakaa kokemuksia vapaamuotoisesti. Kotiin lähdetään viimeistään 20:00

Ota matkaan joogamatto, viltti, tyyny, juomapullo, villasukat ja mitä ikinä luulet tarvitsevasi tehdäksesi olosi mukavaksi. Talon puolesta taitaa olla vilttejä ja joogamattoja tarjolla.

Tervetuloa mukaan jos tunnet sydämessäsi kutsun!

– Jaakko

Tutustu järjestäjiin:
Jaakon hoitajasivu
Arin hoitajasivu

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä