Hoitava Rumpumatka Tampereella 27.8 klo 17:00

Mitä: Hoitava Rumpumatka Jaakko Kaiston ja Marika Vanhakylän kanssa
Missä: @Hyvinvoinnin olohuone (Sammonkatu 9, Tampere)
Milloin: 27.8 klo 17:00
Hinta: 40eur sis alv. (käteinen ja kortti käy)

Olemme järjestäneet parisenkymmentä Hoitavaa Rumpumatkaa Marikan kanssa Kurussa, tapahtumista on tullut paljon kiitosta. Nyt saan ilolla ilmoittaa et me tullaan Tampereelle! Järjestämme Hoitavan Rumpumatkan Hyvinvoinnin Olohuoneessa Sammonkadulla sunnuntaina 27.8.23. Lämpimästi tervetuloa.

Konsepti on jo monille tuttu: Jaakko rummuttaa, käyttää ääntään ja erilaisia soittimia (äänimaljat, koshi kellot, helistimet, kitara ja laulu…) luoden turvallisen tilan rentoutua ja kulkea kohti omaa sydäntä. Marika auttaa tilassa koskettaen kevyesti ja antamalla energiahoitoa. Matkat ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia kokemuksia, jotka mahdollistavat myös syvän henkisen työskentelyn sitä haluaville. Mennään yhdessä rakkaudella ja rohkeudella selvittämään voisiko tässä elämässä olla jotain enemmän!

Mukaan kantsii ottaa joogamatto, viltti, tyyny, villasukat, juomapullo ja mitä ikinä tarvitsetkaan tehdäksesi olosi mukavaksi. Itse matka kestää noin tunnin, jonka jälkeen palailemme rauhassa takaisin, jaamme kokemuksiamme ja lähdemme rauhassa kotiin viimeistään klo 19:00.

Ilmoittautuminen alta, maksu paikan päällä.

Tervetuloa!

-Jaakko