Hoitava Rumpumatka Tampereella 29.5

Mitä: Reilun tunnin mittainen äänimatka ja energiahoito läsnäolon ja eheytymisen tilaan.

Milloin: Ke 29.5. klo 18:30 – 20:30 (ovet aukeavat 15 min ennen alkua)

Paikka: Kohtaamisten Tila, Sammonkatu 8, 2.krs (ei hissiä)

Hinta: 36€ (sis alv.)

 

Tervetuloa rentoutumaan ja laskeutumaan yhdessä kohti sydäntietoisuutta ja harmoniaa kehärummun ja laulun saattelemana. Luomme turvan katsoa elämän mystisempään puoleen.

 

Rumpu ja ihmisääni tuottavat värähtelyä, jota on kautta aikojen käytetty ihmisen hoitamiseen. Ääni on ollut pyhä lääkinnällinen väline lukuisissa kulttuureissa ympäri maailmaa. Tietoisesti käytettynä ääni hoitaa meitä kokonaisvaltaisesti jokaisella olemuksemme tasolla solutasolle asti ja auttaa meitä harmonisoitumaan. Tietoinen hoitavan äänen käyttö yhdistettynä energiahoitoon luo voimakkaan tilan, jossa kehon omat paranemismekanismit pääsevät aktivoitumaan. Elämä meissä tahtoo, että olemme terveitä ja elinvoimaisia. Nyt on aika tehdä tuolle elämälle tilaa.

 

Teemme alkuun lyhyen keskilinjaharjoituksen sekä laulamme loitsun, jolla pyydämme yhdessä luonnolta apua eheytymiseen. Voit halutessasi osallistua lauluun. Sen jälkeen antaudumme hoitavan äänen syliin. Jaakko antaa matkan aikana energiahoitoa kevyen kosketuksen avulla sitä tarvitseville. Kehärummun ja ihmisäänen lisäksi mukana on muitakin soittimia, joita käytämme intuitiivisesti tarpeen mukaan.

 

Ota mukaan oma joogamatto/makuualusta, tyyny, viltti, villasukat ja juomapullo. Tilassa on joitain makuualustoja valmiina, tyynyjä ja vilttejä ei ole. Tapahtuma kestää noin kaksi tuntia, josta matkaamme reilun tunnin. Sen jälkeen on tarjolla teetä ja tila palautua rauhassa. Halutessaan voi jakaa kokemuksia ja ihmetellä elämää yhdessä.

 

Tule uudistumaan ja vastaanottamaan kesän kukoistus!

 

Ilmoittautumiset sivun alalaidasta. Paikkoja rajallisesti. Maksu paikan päällä.

 

Tervetuloa!

Terveisin,
Veera ja Jaakko
⭐️❤️🙏

Tietoa järjestäjistä:

Veera Neva

 

Veera on ammattimuusikko, jota kiehtoo äänen värähtelyn eheyttävä vaikutus ja erityisesti ihmisäänen hoitava voima. Veera on syväsukeltanut viime vuosina ihmisäänen sfääreihin itseään hoitaen sekä kursseilla ja opiskelee parhaillaan äänihoitajan koulutuksessa. Kehärummusta on tullut tärkeä kumppani intuitiivisen äänenkäytön, äänellä hoitamisen, sisäisen voiman ja tietoisuuden luotaamisen polulla. Muusikkona Veera Neva luo tunnelmallisia konsertteja, joissa eteeriset ja juurevat soinnit tarjoavat kokijalle maagisen maailman uppoutua. Veeran taiteen keskiössä on luonnonmystiikka ja elämän pyhyys. Hän vetää myös Yhdessä Äänessä -loitsu- ja runolaulupiiriä Tampereella.

 

Kuuntele Veeran Juuret -teos täältä:

Jaakko Kaisto

Jaakko taltutti ”parantumattoman” hermostosairauden energiahoidolla kohta 10 vuotta sitten. Siitä lähtien hän on tutkinut energiahoitamista ja ihmisen läsnäolon parantavaa voimaa hoitamalla ja auttamalla apua tarvitsevia käytännössä. Positiivinen palaute on saanut jatkamaan ja kehittymään hoitajan polulla. Äänen käyttö yhdistyi hoitamiseen muutamia vuosia sitten ja oli luonnollinen kehityssuunta, koska musiikki ja soittaminen ovat olleet Jaakon elämässä läsnä pikkupojasta lähtien.