Ihmettelyillat keväällä 2024 alkaen 28.2.

Sitoudu itsetutkiskelun matkalle yhdeksäksi viikoksi keväällä 2024 alkaen 28.2.

 

Mitä saat ihmettelyilloista?

– Viikottainen energiahoito/ryhmämeditaatio, joka helpottaa pysymään omassa keskuksessa.

– Intiimi ryhmä (ryhmäkoko max 16) luo turvallisen tilan jakaa halutessaan omaa polkua ja kokemuksia.

– Kokemukseen pohjaavaa opetusta miten navigoida henkisen avautumisen kanssa harmonisesti.

– Opit yksinkertaisia ja tehokkaita harjoituksia, joilla voit helpottaa mielen rauhoittamista arjen keskellä.

– Tuki juuri sinun henkiselle polullesi, ainoa mestari ja guru on jo sinun sisälläsi, kaivetaan se yhdessä esiin!

– Kannustava ilmapiiri sukeltaa rohkeasti tekemään syvää itsetutkiskelua rakkaudella ja rohkeudella.

– Ryhmän voima auttaa pitämään kiinni omasta päivittäisestä harjoituksesta.

– Itsevarmuutta sekä uusia ajatuksia ja ideoita oman itsen kehittämiseksi.

”Ihmettelyilloissa olen saanut uusia näkökulmia moneen asiaan sekä uusia ideoita päivittäiseen harjoitukseen ja motivaatiota tehdä päivittäin harjoituksia. Niiden avulla olen saanut helpommin pidettyä rauhallisemman ja iloisemman mielen arjen keskellä. Sen lisäksi ryhmäenergiahoidot ovat olleet ihania. Kiitos Jaakko!”

– Henna

Osta tästä.

Mitä ihmettelyillat sisältävät käytännössä?

– Noin kahden tunnin zoom sessioita, jotka sisältää itsetutkiskelua, käytännön tason jakamista ja elämän ihmettelyä. Illat järjestetään keskiviikkoisin klo 18:00 – 20:00. (Viimeinen on tiistaina 23.4).
Kaikista illoista tulee tallenne joka on katsottavissa ainakin kolme kuukautta.

– Tarkoitettu oman henkisen polun tueksi. Henkinen työ ja itseensä sukeltaminen on monesti yksinäistä puuhaa ja voi viedä valtavasti energiaa. Se, että saa jakaa matkaansa toisten voimakasta avautumista kokeneiden/kokevien kanssa auttaa sitoutumaan omalle polulle ja esimerkiksi päivittäiseen harjoitukseen. Polun jakaminen auttaa myös suhtautumaan kevyemmin matkan haasteisiin.

– Myötätuntoinen porukka, jossa saa tulla nähdyksi sellaisena kuin on.

– Pieni ryhmä, jotta jokaisella on mahdollista halutessaan jakaa omaa polkua ja kysyä kysymyksiä sekä ihmetellä elämää ryhmän kanssa. Näkyväksi saa tulla juuri omalla tavallaan ja omaan tahtiin. Osa kaipaa enemmän keskustelua, kun toiset ovat kamera kiinni enemmän hiljaa taustalla. Pyrin tietoisesti luomaan tilan niin turvalliseksi, että kaikki voivat tulla nähdyksi ja saavat kokemuksen siitä, että ovat merkityksellisiä matkalla.

– Jokainen sessio sisältää yhteismeditaation ja/tai energiahoidon, joka linjaa pysymään voimakkaasti omassa keskuksessa ja siten toimimaan omasta voimasta käsin. Tämä voi auttaa merkittävästi omalla matkalla varsinkin silloin, kun on valmis tekemään työtä myös itse itsensä kanssa.

– Henkisen työn, kasvun ja itsetutkiskelun matka ei tarvitse olla vakavamielistä ja raskasta. Tässä jengissä saat kohdata vaikeitakin asioita vailla minkäänlaista tuomiota.

– Illan teemat syntyvät kuuntelemalla intuiitiivisesti ryhmän energiaa ja tarvetta siinä hetkessä. Teema annetaan minulle yleensä edellisenä päivänä, jonka ympärille rakennan illan opetuksen ja ohjaan keskustelua.

”Iso Kiitos Ihmettelyilloista
Kyllä niin osui ja uppos niin kuin kaikki.
Tosi iso juttu oli tämän viimeisen jakson neuvot tekemistensä tarkkailuun aamuin illoin. Amma kyllä opettaa käymään päivänsä läpi illalla kuin se yrittäjä joka laskee plussat ja miinukset. Mutta tämä meni paljon pidemmälle ja tarkemmalla tasolla. Ihan Huippua
Kyllä nyt tämä metsämökin tonttu sai elämänsä parhaan joululahjan
🙏❤️🙏”
– Tapsa

Osta tästä.

Kuka minä olen ja miksi teen tätä?

– Olen itse kulkenut itsetutkiskelun polkua nöyrästi ja intensiivisesti kohta 10 vuotta ja voin sen kautta kertoa mikä on toiminut minun haasteisiin. Olen saanut auttaa monia ihmisiä tänä aikana ja työkalupakki alkaa olla laaja.

– Minä en ole kenenkään guru enkä mestari – ainoastaan oman itseni. Kaikki minun työssäni pohjaa siihen, että sinä saat kaivettua oman mestariutesi esiin ja löydät oman voimasi. Minulle toimivat keinot eivät varmasti toimi sinulle juuri sellaisenaan, mutta tässä uteliaan ihmettelevässä ilmapiirissä voin inspiroida sinua löytämään oman tapasi elää tyydyttävää ja täyttä elämää!

– Kaiken henkisen työn tulisi pohjata siihen, että se näkyy positiivisesti omassa arjessa ja ihmissuhteissa. Työskentely kanssani voimistaa jumalyhteyden tilaa ja ykseydestä tulevan rakkauden kokemista. Minun näkökulmastani tämän kokemuksen tulee myös helpottaa elämää ihan tavallisella ihmistasolla.

– Minun oma avautuminen tälle polulle oli raju ja kuljin sitä pitkään yksin. Tahdon auttaa ihmisiä ymmärtämään, että sen ei tarvitse olla niin. Henkinen herkkyys on maadoittuneena valtava voimavara, jota tämä kaunis maailmamme tarvitsee kipeästi.

– Olen myös itse yhtälailla oppimassa illoissa. Minun ymmärryksessäni kaikki opettaminen ja energiahoitaminen on aina vastavuoroista. Et voi antaa, ellet myös saa. Siksi jokaisella sessiolla olen valmis laajentamaan todellisuuskäsitystäni ja tiedän, että erittäin todennäköisesti olen jossain asiassa väärässä mitä puhun. Olen valmis myöntämään virheeni ja laajentumaan – se on tärkeä osa opetusta.

– Pyrin elämään niin kuin opetan – se on minun tapa elää elämääni ja minulle ainoa oikealta tuntuva tie.

”Ihmettelyillat palaute:
Aivan uskomatottomia juttuja on tapahtunut niiden ansiosta minun elämässäni. Niin kuin Jaakko sanoi on huikeeta kokea universumin ihmeitä tässä elämässä. Ylittää todellakin villeimmätkin odotukset ihmeistä mitä voi tapahtua. On ollut ilo ja kunnia olla mukana jakamassa Rakkautta, hyväksyntää ja energiaa tässä ryhmässä.”

– Laura

Tervetuloa rohkeasti mukaan, jos tunnet sydämessäsi kutsun!
Tästä pääset verkkokauppaan.
Saat ostoksen jälkeen vahvistusviestin, jonka kuitista löydät linkit zoom sessioihin.

Aika: keskiviikkoisin klo 18.00 28.2 alkaen. (Viimeinen kerta poikkeuksellisesti tiistaina 23.4.)
Missä: Zoomissa livenä, sessioista tulee tallenne.
Hinta: 222 € sis alv. (Telegram ryhmässä alennuskoodi, klikkaamalla pääset ryhmään.)

Jatketaan ihmettelyä!

– Jaakko
⭐️❤️🙏