Kalevalainen shamaanihoito ryhmähoitona etäyhteydellä torstaisin

Aika: Torstaisin klo 19:30-20:30
Paikka: Missä tahansa
Hinta: 15 €/hlö (sis alv 24 %)

Jaakko Kaisto järjestää Zoom-yhteydellä joka torstai klo 19:30-20:30 ryhmähoidon. Hoitotapahtuma kantaa nimeä kalevalainen shamaanihoito. Hoito on muodostunut syvän meditaation, luonnon, kalevalaisen viisausperinteen sekä shamanismin inspiroimana. Kurotamme yhdessä rakkaudella ja rohkeudella kohti suomalaisuuden ja ihmisyyden juuria sekä sielunpalautuksen perinnettä.

Hoito on käytännössä energiahoitoa, jota voimistetaan turvaa luovan äänen avulla. Luon turvallisen ja rakkaudellisen tilan ihmiselle rentoutua ja antautua kohtaamaan itsensä sellaisena kuin kukin on nyt. Hoito on rentouttava kokemus ja aktivoi lempeästi mutta voimakkaasti parasympaattista hermostoa – ihmisen luonnollista lepotilaa. Korkeavärähteinen, myötätuntoinen energia sekä äänen värähtely mahdollistaa osallistujille halutessaan myös syvällisen henkisen työskentelyn. Aivan kuten energiahoidoissa aina, osallistuja kulkee hoidossa kohti todellista itseään omaehtoisesti. Mitään ei pakoteta, mutta pyytävälle annetaan, kolkuttavalle avataan ja etsivä löytää.

Perinteisesti, kun ihminen on ollut masentunut tai hukassa, kokenut ahdistusta tai kärsinyt selittämättömistä kiputiloista, on tarvittu sielunpalautusta. Näin ihminen on voinut jälleen ohjautua sellaisen elämän pariin, joka palvelee häntä parhaalla mahdollisella tavalla – ohjautua elämänvirtaan, joka tukee tyytyväistä, tervettä ja täyttä elämänkokemusta. Kalevalaisen samaanihoidon tarkoituksena on linjautua ja harmonisoitua olemisen jokaisella tasolla herkistä henkisistä ja sielullisista taajuuksista aina karkeamman fyysisen maailman tasolle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Samaanihoidon voit ostaa verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/jaakkokaisto/

Saat maksun jälkeen sähköpostissa Zoom-linkin, jolla pääset mukaan hoitoon. Avaan tapahtuman noin 19:20 ja hoito pyritään aloittamaan heti puolelta. Itse hoidon kesto on 40-60 minuuttia. Hoidon jälkeen tarjoan mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja kysyä kysymyksiä. Hoito loppuu viimeistään 20:30 ja jakamista voidaan jatkaa tarpeen mukaan aina klo 21 asti. HUOM! Laita Zoomin asetuksista kohta ”enable original audio” päälle ennen tapahtuman alkua, niin ääni kuuluu paremmin.