Kvanttihypnoosimatka kodalla Ylikiimingissä la 15.10.

Ajankohta: 15.10.2022 klo 12-14
Paikka: Lavvo, Jokitila, Huttukyläntie 70, Ylikiiminki
Hinta:  28 €

Tämä tunnelmallinen kvanttihypnoosimatka pidetään Jokitilalla lavvo-kodassa, n. 30 km Oulusta. Tulistellaan nuotion äärellä ja antaudutaan sisäisen viisauden äärelle rummutuksen ja kvanttihypnoosin keinoin. Lopuksi nautitaan vielä teet lämmikkeeksi ja maadoitukseksi. Varauduthan riittävän lämpimällä vaatetuksella. Ota mukaasi oma joogamatto/makuualusta sekä halutessasi myös tyyny ja viltti. Lavvossa on lämmikkeinä retkeilyriippumaton paksuja pääly- ja alupeittoja. Säävaraus.

Kvanttihypnoosimatkalla laskeudutaan rauhallisen puheen avulla syvään rentouden tilaan, jossa jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen, jota hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina tai ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi kokea myös vahvoja energiavirtauksia.

Kvanttihypnoosissa koettu yhteys sisäiseen tietoon on vahvasti voimaannuttava kokemus, joka antaa luottamusta siihen, että avaimet elämän lukkoihin löytyvät omista käsistä.

Kokemus on henkilökohtainen, vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja teemoja. Etukäteen voi pohtia kysymyksen, jonka esittää itselleen matkan aikana: minkä vain asian elämässään, johon haluaisi ymmärrystä, selkeyttä tai muutosta.

Lämpimästi tervetuloa lavvoon sisäisen viisauden äärelle!

Liput kvanttihypnoosimatkalle etukäteen Lähteellä-verkkokaupasta. Paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtuman pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja kvanttihypnoosihoitaja Elina Saariniemi.