Kvanttihypnoosimatka ryhmälle Zoomissa 13.6.2022

Ajankohta: 13.6.2022 klo 18-19.30
Paikka: Missä tahansa, Zoom
Hinta: 13 €

Kvanttihypnoosi on rakkaudellinen ja turvallinen matka oman sisäisen viisauden ohjauksessa. Yhteys tähän intuitioksikin kutsuttuun tietoon on mahdollista, kun pystymme hiljentymään, rentouttamaan kehoamme ja rauhoittamaan mieltämme riittävästi. Kvanttihypnoosi on tehokas menetelmä yhteyden luomiseen tämän valtavan voimavaramme kanssa, josta on mahdollista saada ohjausta ja ymmärrystä mihin tahansa tilanteeseen elämässä. Kvanttihypnoosi perustuu Dolores Cannonin Quantum Healing Hypnosis Technique -menetelmään.

Kvanttihypnoosimatkaan voit osallistua vaikkapa omalla kotisohvalla tai pihalla riippumatossa tai aurinkotuolilla maaten. Kvanttihypnoosi on energiahoitoa, jossa ryhmän jäsenet johdatetaan rauhallisen puheen avulla syvään rentouden tilaan. Kvanttihypnoosin aikana voi kokea sisäisen maailman rikkauden henkisillä eli sisäisillä aisteilla ja saada vastauksia rakkaudelliselta lähteeltä. Matkan aikana on yleensä koko ajan tietoinen ulkoisesta ympäristöstä. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion (transsiin auttavan ohjauksen) jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen, jota hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina tai ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi kokea myös vahvoja energiavirtauksia. Kvanttihypnoosimatka on vahvasti voimaannuttava kokemus, joka antaa luottamusta siihen, että avaimet elämän lukkoihin löytyvät omista käsistä. Kokemus on henkilökohtainen, vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja/tai teemoja. Voit lukea lisää kvanttihypnoosista täältä (yksityisistunnon näkökulmasta).

Kvanttihypnoosimatkaan Zoomissa pääset mukaan maksamalla osallistumismaksun Lähteellä-verkkokaupassa. Zoom-linkin löydät maksun jälkeen sähköpostiisi saamastasi kuitista.

Tapahtuman pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja kvanttihypnoosihoitaja Elina Saariniemi.