Puhdistava Äänimatka Helsingissä 20.1.2024 klo 18:00 @Olet Hyvä

Mitä: Puhdistava Äänimatka
Missä: Olet Hyvä (vanha talvitie 2, Hki)
Milloin: 20.1. klo 18:00-20:00
Hinta: 44eur sis alv.

Matkaamme lauantaina 20.1 rakkaudella ja rohkeudella tutkimaan ikioman sielumme syvyyksiä. Tarjoamme mahdollisuutta puhdistua vanhan elämän kolhuista ja jatkaa elämää keveämmin vahvassa yhteydessä elämään ja omaan tarkoitukseen. Tulemme matkalta takaisin rakastavampina ihmisinä itsellemme ja tälle maailmalle.

Arin ja Jaakon kiitetyt hoitotapahtumat saavat jatkoa! Tällä kertaa päätettiin vetää hieman pidempi noin parin tunnin sessio ja ottaa Jaakon rummun lisäksi Arin kasvanut äänimalja- ja gongiarsenaali käyttöön! Lauantai-illassa on luvassa lyhyt ohjattu meditaatio sekä pitkä hoitava äänimatka. Ilta putsaa ja vapauttaa menneen vuoden taakoista ja auttaa osallistujaa linjautumaan syvästi itsen ja tämän hetken kanssa.

Matkan hinta on 44eur (sis alv.) ja se maksetaan paikan päällä. Varaathan paikkasi sivun alalaidasta etukäteen, kiitos.

Toteutamme matkan siten, että kun Jaakko rummuttaa kulkee Ari tilassa antamassa energiahoitoa kevyen kosketuksen avulla sitä tarvitseville. Ja kun on kulhojen ja gongin aika, vaihdamme osia.

Luvassa on syvää myötätuntoista läsnäoloa ja aitoa elämänmakuista olemista. Ihmisen rakkaus ihmistä kohtaan parantaa ihmisen haavat. Tervetuloa luomaan rakkaudellinen tila, jossa on turvallista eheytyä itsekseen yhdessä juuri omaan tahtiin.

Ota matkaan oma makuualusta, viltti, villasukat, juomapullo ja millä ikinä saat olosi mukavaksi.

Tervetuloa ja aivan mahtavaa vuotta 2024!

Jaakko ja Ari