Rumpurentoutus ja kvanttihypnoosihoito Oulussa 12.12.2022

Ajankohta: 12.12.2022 klo 18-19.30
Paikka: Villa Hannala, Kahvelitie 1, Toppilansaari, Oulu
Hinta:  25 €

Lämpimästi tervetuloa Villa Hannalaan sisäisen viisauden äärelle! Aloitamme lyhyellä rumpurentoutuksella, jonka jälkeen laskeudumme rauhallisen puheen avulla syvään rentouden tilaan ja jatkamme kvanttihypnoosin kokemukselliselle matkalle.

Kvanttihypnoosihoitoa ryhmälle voisi verrata on ohjattuun meditaatioon, jossa jokaisen sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen, jota hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Tieto voi tulla sisäisinä kuvina, ääninä, symboleina, emootioina, kehotuntemuksina tai selvätietona. Hoidon aikana voi myös kokea vahvoja energiavirtauksia. Kvanttihypnoosi koetaan syvässä rentouden tilassa ollen kuitenkin koko ajan tietoinen ympäristöstä.

Kvanttihypnoosissa koettu yhteys sisäiseen tietoon on vahvasti voimaannuttava kokemus, joka lisää tietoisuutta olemassaolomme ihmeellisyydestä ja antaa luottamuksen siihen, että avaimet elämän lukkoihin löytyvät omista käsistä.

Etukäteen voi miettiä kysymyksen, jonka esittää itselleen matkan aikana; minkä vain asian elämässään, johon haluaisi ymmärrystä, selkeyttä tai muutosta.

Tuokion lopuksi on tarjolla teetä ja pientä purtavaa.

Ota mukaan oma joogamatto, jos sinulla sellainen on. Paikan päällä on joitakin ylimääräisiä kappaleita. Päälle lämmin vaatetus ja villasukat. Halutessasi voit ottaa mukaan myös viltin.

Osallistumismaksu 25 € (kortti tai käteinen) maksetaan tapahtumaan tullessa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen tekstiviestitse 0400413029/Elina Saariniemi tai sähköpostitse elina.saariniemi@meridiaani.net.