Ryhmäenergiahoito etänä ma 10.7 klo 19

Ajankohta:ma 10.7. Klo 19 (kesto n. 30 min)
Paikka: Oma kotisohva tms.
Hinta: 11 € /hlö
Ilmoittautuminen alhaalla olevan linkin kautta ennen hoitoa klo 18 mennessä!

Olet lämpimästi tervetullut etäryhmäenergiahoitoon karistelemaan menneiden viikkojen stressit kehon ja mielen päältä joko omalla kotisohvalla tai missä tahansa itsellesi sopivassa paikassa.

Tässä hoidossa keskitytään pääasiassa seuraaviin osa-alueisiin (maksa, munuaiset, lisämunuaiset, suolisto, hermosto).Lisäksi energiakeskusten puhdistus ja tasapainotus. Hoidossa vapautetaan stressienergioita koko keholta, mutta erityisesti edellä mainituista elimistä/ kehon osista ja samalla autetaan kehon omia paranemismekanismeja aktivoitumaan. Hoito puhdistaa ja tasapainottaa energioita hyvin moniulotteisesti ja yksilöllisesti kaikilla. Hoidon kautta pääset laskeutumaan rennompaan viikkoon kevyemmällä mielellä ja energioilla.

Hoitotilanteessa jokainen osallistuja ottaa hoidon vastaan kotona tai muussa rauhallisessa paikassa miellyttävästi istuen tai maaten.

Rentoutumista voi jokainen halutessaan tehostaa esimerkiksi rauhallisella musiikilla ja kynttilöillä, eteerisillä öljyillä ja nauttia kaikilla aisteilla olostaan.Tai kesäaikaan voi loikoilla ulkona nurmikolla/ kalliolla ja nauttia luonnon hoitovaikutuksesta samalla. On suotavaa hiljentyä kuulostelemaan kehoaan ja sisintään jo ennen hoidon alkua. Meditoiminen ja hiljainen pyyntö/rukous voi tehostaa hoidon vaikutusta. Hoito tapahtuu aina jokaisen korkeimmaksi parhaaksi. Käytän hoidossa sekä BodyMind Energy Balancing  -tekniikoita että intuitiivista ohjausta.

Huomioitavaa:

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on hyvä juoda normaalia enemmän vettä, sekä huolehtia myös elektrolyyttien saannista. Hoidon jälkeen on hyvä jäädä hetkeksi lepäilemään, jos se on mahdollista.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun ja tarkemmat ohjeet hoitoon liittyen.

Tapahtuman järjestää ja pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja mielenvalmentaja Sari Leinonen / Luonnottaren hyvinvointipalvelut.