Ryhmäenergiahoito Oulussa 28.11.

Ajankohta: 28.11.2020 klo 11–14
Paikka: Kristallisali (Hintantie 11,  Oulu)
Hinta: 38 € (alle 15-vuotiaat puoleen hintaan)

Tervetuloa kokemaan ryhmäenergiahoidon voima!

Suomen Energiahoitajien kouluttamien hoitajien osuuskunta Meridiaani järjestää energiahoitopäivän, jossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi. Olemme kaikki yhteisessä, hoitavassa tilassa, jossa jo oleminen aloittaa hoitoprosessin. Aloitamme tapahtuman lyhyellä yhteisellä rentoutushetkellä. Jokainen osallistuja saa hoitopäivän aikana myös yksilöllistä hoitoa.

Inspiraationsa tapahtuma on saanut Slovenian suositulta Domancic-energiahoitoklinikalta, jossa hoitajamme ovat olleet useaan otteeseen Suomen Energiahoitajien matkassa oppimassa ja saamassa hoitoa. Nyt järjestämme myös Helsingissä hoitotapahtumia, jossa monta hoitajaa tekee hoitoa samanaikaisesti ja jossa voi rentoutua yhdessä muiden hoidettavien kanssa. Marraskuun 28. päivä tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Oulussa.

Ryhmäenergiahoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä on mahdollisuus kertoa, mihin fyysiseen tai tunnepuolen ongelmaan haluaisi hoidon kohdistettavan.

Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Voit tulla nauttimaan ryhmähoidon hoitavista energioista myös ilman mitään erityistä vaivaa vain saadaksesi mukaasi tasapainoisen ja seesteisen olon!

Energiahoitoa tehdään tilassa kolmen tunnin ajan. Paikalta voi kuitenkin lähteä silloin, kun tuntee saaneensa riittävästi hoitoa.

Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Vahvistamme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle infokirjeen tapahtumasta. Osallistumismaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä