Ryhmäenergiahoitoa Suomenlinnan syysretkellä 3.10.

Ajankohta: 3.10.2021 klo 11–14
Paikka: Kauppatori-Suomenlinna-Kauppatori
Hinta: 38 €
Ilmoittautuminen viimeistään lauantaina 2.10.2021 klo 19.

Meridiaani osk järjestää ryhmäenergiahoitoa ensimmäistä kertaa lähiluonnossa tekemällä syysretken Suomenlinnaan sunnuntaina 3.10. klo 11–14.  Matkaan lähdetään yhdessä Helsingin kauppatorilta. Tapahtumassa retkeillään yhdessä Suomenlinnassa, jossa pidämme yhteisen ohjatun meditaatiohetken sekä teemme ryhmäenergiahoitoa.

Ryhmäenergiahoidossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi, ja jokainen osallistuja saa myös yksilöllistä hoitoa.  Ryhmäenergiahoidossa useamman hoitajan ja hoidettavan muodostama ryhmäenergiakenttä tekee hoidosta hyvin tehokkaan.

Hoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Jos haluat hoitoa johonkin tiettyyn asiaan tai vaivaan, voit kertoa siitä oman hoitovuorosi tullessa sinua hoitaville energiahoitajille. Voit toki tulla mukaan nauttimaan ryhmähoidon hoitavista energioista sekä mukavasta, lämminhenkisestä seurasta ja retkeilystä myös ilman erityistä vaivaa vain saadaksesi loistavan olon!

Kokoontuminen Helsingin Kauppatorilla su 3.10. klo 10:50, niin että kaikki kerkeävät klo 11:00 lähtevälle lautalle.
Matkat Suomenlinnaan ja takaisin eivät sisälly retken osallistumismaksuun. (Lauttalippu 2,80 € /suunta, tai matkakortti AB, ABC tai ABCD).
Mukaan tarvitset omat eväät sekä lämpimät ulkoiluun sopivat vaatteet.
Energiahoito ja syysretki loppuu n. klo 14,  minkä jälkeen lähdemme takaisin mantereelle.

Ilmoittautuminen mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova.  Saat tarkemman infokirjeen muutama päivä ennen tapahtumaa.  Tapahtuman osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Tapahtumaan on säävaraus. Huonolla ilmalla tapahtuman mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan tekstiviestitse.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan energiahoitoretkelle juuri sellaisena kuin olet!