Ryhmähoito Vallisaaressa lauantaina 17.9.2022 -peruttu

Ajankohta: 17.9.2022 klo 12-15
Paikka: Kauppatori-Vallisaari-Kauppatori
Hinta: 38 €
Tilaisuuteen ei voi enää ilmoittautua.

Tervetuloa ryhmäenergiahoitoon lähiluonnossa  tunnelmalliseen Helsingin Vallisaareen! Tapahtumassa retkeillään yhdessä ja pidämme yhteisen ohjatun meditaatiohetken sekä teemme ryhmäenergiahoitoa. Matkaan lähdetään yhdessä Helsingin kauppatorilta Vanhan Kauppahallin takaa Lyypekin laiturilta. 

Ryhmäenergiahoidossa pääset kerralla usean hoitajan hoidettavaksi. Jokainen osallistuja saa myös yksilöllistä hoitoa. Ryhmäenergiahoidossa useamman hoitajan ja hoidettavan muodostama ryhmäenergiakenttä tekee hoidosta hyvin tehokkaan.

Hoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Jos haluat hoitoa johonkin tiettyyn asiaan tai vaivaan, voit kertoa siitä oman hoitovuorosi tullessa sinua hoitaville energiahoitajille. Voit toki tulla mukaan nauttimaan ryhmähoidon hoitavista energioista sekä mukavasta, lämminhenkisestä seurasta ja retkeilystä myös ilman erityistä vaivaa vain saadaksesi loistavan olon!

Kokoontuminen Helsingin Kauppatorin Lyypekin laiturilla klo 11:45, niin että kaikki kerkeävät klo 12:00 lähtevälle lautalle.

Matkat Vallisaareen ja takaisin eivät sisälly retken osallistumismaksuun. (Reittiliikenteen meno-paluulippu 6,90 €/hlö). Tietoa Vallisaaren historiasta, luonnosta ja nähtävyyksistä löydät tästä: https://vallisaari.fi/

Mukaan tarvitset omat eväät sekä lämpimät, ulkoiluun sopivat vaatteet.

Energiahoito ja syysretki loppuu n. klo 15, minkä jälkeen lähdemme takaisin mantereelle.

Ilmoittautuminen mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Saat tarkemman infokirjeen muutama päivä ennen tapahtumaa. Tapahtuman osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Tapahtumaan on säävaraus. Huonolla ilmalla tapahtuman mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan tekstiviestitse.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan energiahoitoretkelle juuri sellaisena kuin olet!

Tilaisuuteen ei voi ilmoittautua.