StressAway-ryhmäenergiahoito™ lemmikeille etänä ma 20.3.

Ajankohta: 20.3.2023 klo18-18.45
Paikka: Lemmikin oma peti, sohva/ muu mieluinen paikka
Hinta: 22 € /lemmikki
Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 20.3. klo 17 

Tiesitkö, että myös eläimillä on stressiä?
Rakas nelijalkainen eläinystäväsi on lämpimästi tervetullut lemmikkien ikiomaan StressAway-ryhmäenergiahoitoon™,  joka tapahtuu etänä. Jokainen eläin saa hoidon juurikin sinne, missä tykkää sillä hetkellä olla.
Joskus meidän rakkailla eläimilläkin voi olla hyvin ikäviä ja pelottavia, jopa traumaattisia kokemuksia menneisyydessä, jotka edelleen kuormittavat kehoa ja tukkivat energiakiertoa. Eläin voi olla arka tai käyttäytyä jotenkin oudosti, kenties oireilla myös fyysisesti.  Eläimet ovat herkkiä, jonka vuoksi monet  kuormittuvat  lisäksi myös ympäristön tai omistajan stressienergioista.
Eläimet reagoivat myös energiahoitoon vahvasti, aivan kuten pienet vauvat ja lapset. He ovat avoimia ottamaan hoitoa vastaan, koska heillä mieli ei vastusta hoitoa millään tavoin. Stressaantunut eläin rauhoittuu, tasapainottuu ja voi paremmin, kun stressikuormaa puretaan kehon eri tasoilta pois ja keho alkaa tasapainottua sekä korjata itse itseään. Energiakeskusten puhdistaminen ja tasapainottaminen auttaa eläintä voimaan paremmin ja samalla se hoitaa myös mahdollisia fyysisiä oireita, joista eläin ei ehkä osaa kertoa.

Ryhmäenergiahoidossa hoitava energia voi olla jopa yksilöhoitoa vahvempaa, koska lisänä on myös kaikkien ryhmän eläinten tuoma rakkaudellinen energia <3

Huomioitavaa:

Hoidon jälkeen myös lemmikille voi tulla janontunne, joten huolehdi, että tarjolla on riittävästi raikasta vettä. Hoidon jälkeen lemmikin on hyvä saada vain lepäillä, jos se suinkin on mahdollista.

Tapahtuman järjestää ja pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja mielenvalmentaja Sari Leinonen / Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Ilmoita rakas lemmikkisi mukaan ryhmähoitoon alla olevan lomakkeen kautta. Oman nimesi jälkeen laita sulkuihin hoitoon osallistuvan lemmikkisi nimi.  Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun ja tarkemmat ohjeet hoitoon liittyen.