Sydänhengitys ja energiahoito Tampereella 22.4.2023

Ajankohta: 22.4.2023 klo 14:30
Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, Tampere
Hinta: 40 € (sis. alv. 24%).

Haluatko tutustua syvemmin itseesi? Haluatko löytää todellisen yhteyden sydämeesi? Haluatko vapauttaa tunneblokkeja tai kehon jännityksiä, purkaa pois traumoja ja pelkoja turvallisesti ja luonnollisesti?

Hengitysterapia on tehokas ja luonnollinen tapa irtautua mielenhallinnasta kohtaamaan niin kehosta kuin tunne- ja ajatusmaailmasta nousevat viestit ja purkaa pois niihin kertyneitä tukoksia. Näin avaudut paremmin elämän virtaukselle ja elämään tässä hetkessä!

Sydänhengitys pohjautuu Leonard Orrin kehittämään rebirthing-hengitykseen, mutta siinä keskitytään rebirthingiä selkeämmin nimenomaan sydämeen ja sydäntietoisuuteen. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Sydänhengitys- ja energiahoitoiltaan lauantaina 22.4.2023.

Hengitys- ja energiahoitoillassa käytetään katkotonta, tietoista hengitystä (conscious connected breathing), jossa tietoisuus suunnataan erityisesti sydänkeskuksen alueelle, mutta session edetessä tarpeen mukaan niille alueille, joissa energia vahvimmin lähtee purkautumaan. Lisäksi saat energiahoitoa yksilöllisesti.

”Ihana, turvallinen kokemus. Hieno matka itseni äärelle.”
”Tunteita herättävä kokemus, positiivinen, tietoisuutta avaava.”
”Hyvin rentouttava tapahtuma. Varsinkin alkuun keskittyminen meni hengitykseen, mutta hiljalleen aloin huomata, kuinka keho rentoutui enemmän ja enemmän. Lopulta myös mielikuvissa olin rauhoittavassa paikassa. Tapahtuman jälkeen oli pitkään hyvin rento olo.”

Konkreettisen fyysisen hengittämisen ohella sessiossa antaudutaan energeettiselle hengitykselle. Jos sanottaisiin, että arkisen hengityksen katkotut sisään- ja uloshengitykset muodostavat sarjan erillisiä lammikoita, katkottomana virtaava hengitys on kuin esteettömästi virtaava joki. Kun esteitä tulee vastaan, joki työntää ne edestään. Kun se päätyy sameaan kohtaan, se kirkastaa veden, jolloin piilotetut alitajuiset blokit tai tukokset tulevat näkyviin.

Tyypillisesti nämä tukokset ovat oman henkilökohtaisen historian aikana fyysiseen, emotionaaliseen ja mentaaliseen kehoon kertyneitä kasautumia, jotka eivät mitenkään enää palvele omaa hyvinvointiasi. Ne voivat olla peräisin pettymyksistä, loukkaantumista, menetyksistä, riidoista jne. Kehoon jumittuessaan nämä tukokset aiheuttavat usein myös fyysisiä vaivoja tai sairastumista.
Hengityssessio on kuin energiahoitoa, jota teet itse itsellesi, mutta olet ryhmän ja vetäjien turvallisessa kannattelussa. Hengityksen kautta löydät syvemmän yhteyden itseesi ja sydämeesi. Tietoisuutesi muuttuu ja laajenee.

Hengitys- ja energiahoito toteutetaan selinmakuulla ryhmässä, niin että kullakin on kuitenkin oma turvallinen tilansa. Ryhmän yhteinen energia tukee jokaisen omaa prosessia.
Itse hengitys- ja hoitosessio kestää puolitoista tuntia, mutta alkupiirin ja loppupiirin kanssa tilaisuus vie noin 3 tuntia. Alussa luomme yhteisen kannatellut tilan kaikille osallistujille ja päätämme illan turvalliseen jakamiseen, jossa jokaisella on halutessaan mahdollisuus tulla kuulluksi ja jakaa kokemustaan.

Järjestäjät

Veli Martin Keitel, joka on tehnyt rebirthing-hengitystyöskentelyä jo vuodesta 2008 asti. Lisäksi Veli on opettaja ja kouluttaja, muusikko, luennoitsija, freelance journalisti, kirjailija, taiteilija. Veli on suosittu luennoitsija henkisen kasvun tapahtumissa. Tapahtuman aikana Veli Keitel ohjaa sydänhengitystekniikan ja tukee ryhmää elävän musiikin ja äänimaailman kera.

Siru Remes, joka on hengitystyöskentelyn aloittamisen jälkeen löytänyt syvemmän yhteyden itseensä sekä varmuuden elää itsensä näköistä elämää. Siru on ratkaisukeskeinen valmentaja, Access Bars fasilitaattori, EFT-tunneterapeutti ja energiahoitaja. Siru koskettaa sinua kevyesti ja välittää juuri tilanteeseesi sopivaa energiahoitoa ja tukee sinua prosessissasi. Lisätietoja Sirusta löydät Sirun sivuilta sekä haelan.fi

Varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaan alla olevan linkin kautta.