Tampereen ryhmäenergiahoito 2.4.2022

Ajankohta: 2.4.2022 klo 14–17
Paikka: Kehräämö, Finlaysoninkuja 9, 4. krs (4 B)
Hinta: 38 € (Alle 15-vuotiaat puoleen hintaan.) Hinta sisältää teetarjoilun.

Tervetuloa huhtikuun ensimmäisenä lauantaina Tampereelle kokemaan ryhmäenergiahoidon voima! Suomen Energiahoitajien kouluttamien hoitajien osuuskunta Meridiaani järjestää pidetyn ryhmäenergiahoitopäivän lauantaina 2.4. klo 14-17 Kehräämöllä. Inspiraationsa tapahtuma on saanut Slovenian suositulta Domancic-energiahoitoklinikalta. Osuuskuntamme on järjestänyt näitä ryhmähoitotapahtumia ympäri Suomen, ja huhtikuun alussa tapahtuma pidetään ensimmäistä kertaa Tampereella.

Ryhmäenergiahoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää lempeää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, jolla voidaan hoitaa terveyttä kokonaisvaltaisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä on mahdollisuus kertoa, mihin fyysiseen tai henkiseen haasteeseen tahdot hoidon kohdistettavan.

Usean hoitajan toteuttamana ryhmähoitona energiahoidon vaikutus tehostuu moninkertaisesti ja kuljemme jokainen kohti harmoniaa. Voit tulla nauttimaan ryhmähoidon hoitavasta energiasta myös ilman mitään erityistä vaivaa, ihan vaan kokemaan universaalia rakkautta.

Tapahtumassa jokainen osallistuja saa noin 20 minuutin täsmähoidon kahdelta hoitajalta ja voi nauttia ryhmähoidon voimakkaasta energiakentästä koko kolmen tunnin ajan. Osallistujien määrä on rajattu, joten ilmoittautuminen on sitova. Vahvistamme ilmoittautumisesi ja lähetämme sinulle infokirjeen tapahtumasta. Osallistumismaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä