Täydenkuun rumpumatka Tampereella @Piiru sekä Youtubessa 24.2.2024

Mitä: Täydenkuun rumpumatka
Milloin: la 24.2 klo 18-19
Missä: Tampereella Piiru (Uittajankatu 10. Talon toiseksi oikeanpuoleisin ovi, josta on heti portaat yläkertaan.)
Ilmainen YouTube-live
Hinta: 25 €. (Tampereen tapahtumaan) vain 6 henkilöä mahtuu mukaan!

Täydenkuun rumpumatka -YouTube-livet jatkuu! Tällä kertaa on mahdollisuus päästä mukaan myös paikan päälle Tampereelle!

Ilmoittaudu Tampereen tapahtumaan mukaan alta. Ota oma joogamatto, viltti, tyyny, juomapullo ja villasukat matkaan ja mitä ikinä tarvitsetkaan mukaan matkalle. Tulethan paikalle hyvissä ajoin, ovet on auki 17.30, että ollaan valmiita matkaamaan klo 18.00. Lähitapahtuman hinta 25 € sis alv. Maksetaan paikan päällä käteinen ja kortti käy. Lähitapahtuma on kuin normaali hoitava rumpumatka. Tänne ei omia rumpuja mukaan, koska mun äänentallennuslaitteisto on sen verran rajallinen, että saadaan ääni menemään youtubeen mahdollisimman laadukkaana. Paikkana on Tampereella Piiru (Uittajankatu 10. talon toiseksi oikeanpuoleisin ovi, josta on heti portaat yläkertaan). Ilmoittautuminen sivun alalaidassa.

Kutsun sinut kulkemaan rakkaudella ja rohkeudella kohti omaa itseä ja sinun sydämesi totuutta. Vedän session alkuun lyhyen matkalle valmistelevan meditaatioharjoituksen, minkä jälkeen ohjaan porukan rentoutumaan ja lähdemme äänten vietäväksi sydämen aalloille. Käytän matkalla omaa ääntäni ja soitan intuitiivisesti erilaisia soittimia (äänimalja, helistin, kehärumpu, koshi-kellot ja mahdollisesti kitara/ukulele).

Voit laskeutua tapahtumassa syvään rentoutumisen tilaan, mutta tarjoan myös vaihtoehdon käyttää itse omaa ääntä ja omaa rumpua, jos se resonoi sydämessä. Moni kertoi edellisen matkan jälkeen kokeneen tarvetta alkaa itsekin pitämään ääntä mun mölyämisen päälle, joten jos tällainen tunne nousee sisältä kannustan vahvasti kuuntelemaan omaa impulssia ja seuraamaan sitä! Se on se oma voima joka haluaa tulla esiin!

Meissä saattaa olla vastustusta oman äänen käytölle, sekä moni on rakentanut rummun, mutta kynnys sen soittamiseen saattaa olla suuri. Kutsun sinut mukaan YouTube -nuotiolle rummuttamaan yhdessä ja saat tehdä sen sinulle turvallisessa ympäristössä, vaikkapa yksin omassa kodissasi. Jos homma resonoi, voitte myös kokoontua yhdessä rummuttamaan ystävien kesken. Minä avaan session ja autan energiaa virtaamaan. Tervetuloa päristelemään yhdessä sydämet auki ja luodaan valtava RAKKAUDEN TSUNAMI joka saa laajentua koko maailmaan!

Mun ainoa pyyntö on, että tällä matkalla keskitymme viemään rakkautta omaan sydämeemme ja sukeltamaan omaan totuuteen. Minä työskentelen sen yhden rakkauden kanssa, josta me kaikki olemme ymmärryksessäni tulleet ja jonne me kaikki jossain vaiheessa palaamme. Tuo rakkaus ilmenee minulle elämänmyönteisenä myötämielisenä voimana.
Kalevalan kielellä me pyöritämme yhdessä Sampoa myötäpäiväisesti ja luomme totuutta, harmoniaa kauneutta ja terveyttä ensiksi itsellemme ja sitä kautta myös kaikkialle maailmaan! Jokaisen intentio tulee olla keskittyminen omaan rakkauteen.

Sain mahtavan palautteen edellisestä matkasta mun Telegram-ryhmään:

”Osallistuin tuohon täydenkuun rummutus/ääni meditaatio matkaan💖 ja ollut pari päivää ihmeissäni; Olen tehnyt itsekin energiahoitoja muille ja itselle, painellut triggeri pisteitä, naputellut EFT pisteitä ym. Sitten Jaakko päästelee suustaan pihalle ääniä, jotka rummun säestyksen ja kuun voiman kanssa nostivat minusta pois sellaisen tunnemassan negatiivista energiaa, että vieläkin vain hämmästelen, mihin katosi selän säryt, niskan jumit ja se mielen loppuun palaminen, joka tullut tässä byrokratian viidakossa viimeisen kolmen vuoden aikana. Olen menossa ensi tiistaina lääkärille koska paksusuoleni on ollut ärtynyt, tarkoitus on tähystää se koska siinä ollut ruokailuun liittyvää kipua. Tänään tajusin, että kipu poissa🤔
Matka, jonka tein tuon meditaation aikana, on taas yhden tarinan arvoinen ja ymmärrys, jota sain muutti täysin näkemykseni tulevasta🥰Vuosi sitten 26.1.2023 laitoin face sivulleni kuvan, jossa oli kaksi toivettani; Täydellinen terveys ja rahasumma jonka haluan tililleni. 25.1.2024 Jaakon ”joikhatessa, rummuttaessa, helistintä helistäessä ja jakaessa pyytetöntä rakkauttaan, toteutui jo toinen toiveeni, mieleni kautta💖Kiitos universumi ja sen luomus Jaakko sekä kaikki muut osallistuneet😇😇🥰🥰🥰💫💫💫💯💯”
– Katja

Parantumisen potentiaali on näillä matkoilla valtava. Kun otamme itse vastuun itsestämme joka tasolla, on tämänkaltaiset tapahtumat mahdollisia ja minulle nykyään arkipäivää. Minä en Katjaa parantanut, vaan hän itse on tehnyt työnsä ja hän saa myös itse nauttia työnsä hedelmästä. Mut kyllä mulla kiitollisuuden kyynel vierähti, kun tämän palautteen luin.

Tuu mukaan jos resonoi sydämessä, yhdessä ollaan paljon enemmän!!!

Ilmoittaudu Tampereen tapahtumaan mukaan alta. Ota oma joogamatto, viltti, tyyny, juomapullo ja villasukat matkaan ja mitä ikinä tarvitsetkaan mukaan matkalle. Tervetuloa!