Turvejalkakylpy + ryhmäenergiahoito Kuopiossa 13.3.2023 klo 18

Aika: Ma 13.3..2023 klo 18
Paikka: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.
Hinta: 49 €/ hlö, Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä (tasaraha)
Ilmoittautuminen viimeistään su 12.3. klo 23.59.

Tämä on sinulle, joka haluat kokea ikiaikaisen turpeen puhdistavan ja maadoittavan vaikutuksen samalla, kun päätä tyhjennetään ja stressiä vapautetaan kehon ja mielen eri tasoilta.

Hoito sopii kaikille (paitsi raskaana oleville, tai jos on aktiivinen syöpälääkitys käytössä).

Turve on nykyihmiselle tärkeä side ja paluu luontoon, ikiaikaisen viisauden äärelle. Hoidossa käytettävä suoturve on antimikrobinen, antiseptinen ja antivirologinen aine, joka on täysin luonnollisessa puhtaassa tilassaan, ilman lisäaineita. Turve on Suomen puhtaan luonnon tuottama, jopa kymmeniä tuhansia vuosia maatunut luonnontuote. Siihen on luonnollisesti säilöttynä ikivanhojen lääkekasvien valtava elinvoima. Turpeessa sen kaikki lähes 200 erilaista ainesosaa (mm. mineraalit, vitamiinit, hormonit, lipidit, alkuaineet, humiinit) toimivat tasapainossa ja luonnollisessa suhteessa antioksidanttityyppisesti tukien elävän solun toimintaa ja vapautumista myrkkyaineista ja vapaista radikaaleista. Jalkapohjassa sijaitsee yli 200 000 hermopäätettä, jotka välittävät aivoille viestejä. Turvehoito kiihdyttää aineenvaihduntaa jalkapohjien hermopäätteiden kautta ja poistaa samalla kehon kuona-aineita sekä myrkkyjä vahvistaen solujen omaa toimintaa. Turve toimii jokaiselle yksilöllisesti, elimistön omien tarpeiden mukaan. Turvehoito vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja tekee ne lämpimiksi sekä poistaa stressiä ja unettomuutta. Sopii hyvin myös kihtioireiden hoitoon.

Ryhmäenergiahoito tapahtuu turvejalkakylvyn aikana intuitiivisessa ohjauksessa. Energiahoito vapauttaa stressiä kehon eri tasoilta, tyhjentää päätä ja rauhoittaa mieltä sekä tasapainottaa hermostoa, jolloin kehon luonnollinen palautumisprosessi aktivoituu. Voit mielessäsi pyytää apua johonkin tiettyyn asiaan tai vaivaan, asian irtipäästämiseen, selkeyttämiseen jne. Hoito tapahtuu aina yksilöllisesti jokaisen korkeimmaksi parhaaksi, sinun tehtävänäsi on ainoastaan antaa sen tapahtua.

Toteutus:

Nautit mukavasti selkänojallisessa tuolissa istuen lämpimästä turvejalkakylvystä, ,joka maadoittaa, puhdistaa ja hoitaa sinua jalkojen kautta. Jalkakylvyn aikana teen ryhmäenergiahoidon, johon on yhdistettynä myös pään tyhjennystä mielen hälinästä ja stressaavista ajatuksista ja asioista. Lopuksi hoidosta palautuminen yrttiteetarjoilun myötä.

Huomioitavaa:

Ennen hoitoa ja sen jälkeen kannattaa juoda paljon vettä. Tärkeää on huolehtia myös elektrolyyttien saannista ja varata loppupäivälle/ illalle rauhallista aikaa pelkkään olemiseen. Huomioi, että vaatetuksesi  on rento ja mukava, ja että housun lahkeet on helposti käärittävissä polviin saakka. Ruokailusta olisi hyvä olla aikaa n 1-1,5 h.

Kesto: 1h 15 min. Varaa aikaa yhteensä n. 1 h30min

Hinta: 49 €/ hlö, Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä (tasaraha)

Ryhmän koko: 6-12 hlö. Ryhmä toteutuu kun osallistujia on vähintään 6.

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Tapahtuman järjestää ja pitää Meridiaani osk:n energiahoitaja ja mielenvalmentaja Sari Leinonen / Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Maksu  paikan päällä kortilla tai käteisellä (tasaraha)

Lämpimästi tervetuloa!

SIJAINTI/ BeneOne: Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/