Työkaluja henkisen kasvun polulle – Koulutusviikonloppu Ruovedellä 3.-4.6.2023

Koulutusviikonloppu Ruovedellä lomakeskus Pukkilassa 3.-4.6.2023.

Toivotan kuusi oman elämänsä mestaria tervetulleeksi tutkimaan omaa itseään ja opettelemaan niitä työkaluja, jotka vauhdittavat ja helpottavat henkistä heräämistä ja kasvua.
Kuinka työskennellä oman sisäisyytensä kanssa siten, että elämä voi sisältää autenttista iloa ja onnea kaikkien haasteiden ja myllerryksen keskellä?
Kuinka onnistua muuttamaan itseä ja omaa rakennetta siten, että ihmissuhteet oman perheen ja läheisten kanssa muuttuvat yhä rakastavammiksi, aidommiksi ja onnellisemmiksi?
Kuinka auttaa myös muita voimaan paremmin?

Tämä koulutus on sinulle, jos:

– Olet valmis tekemään itsessäsi, ajattelussasi ja elämässäsi ne tarvittavat muutokset, että voit olla terve ja onnellinen.
– Olet valmis työskentelemään päivittäin oman henkisen kasvun eteen.
– Olet valmis rakastamaan itseäsi ehdoitta ja avaamaan itsesi todelliselle elämänvoimalle ja universaalille rakkaudelle.
– Olet valmis rakkaudella ja rohkeudella tutkimaan sitä mikä on totta.

Itse olen käynyt tätä matkaa nyt yli 8 vuotta. Voin itsekin ihmettyneenä todeta miten se sisäinen työ, jota olen itsessäni tehnyt, näkyy minun kaikissa ihmissuhteissa – eritoten niissä läheisimmissä. Koen nyt olevani valmis laittamaan kaiken sen tiedon ja ymmärryksen jakoon, jota nämä vuodet ovat opettaneet niin energiahoitajana, kuin oman itseni ihmettelijänä. Opetan vain asioita, jotka olen itse omakohtaisesti todennut toimiviksi.

Viikonlopun aikana käyn läpi käytäntöä minun harjotteiden taustalla ja sitä henkistä filosofiaa miksi nämä asiat toimivat. Pyrin tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset työkalut, jotka sinä tarvitset, jotta voit rakentaa oman harjoituksesi parhaaksi mahdolliseksi juuri sinulle. Ainoa guru ja opettaja jonka sinä tarvitset on sinä itse. Se lienee tärkein sanoma, jonka voin kenellekkään vilpittömälle henkisen polun kulkijalle antaa.

Lauantaina käymme läpi muutaman voimakkaan meditaatiotekniikan, joilla voi itse vaikuttaa omiin energioihin. Voisi puhua työkaluista energeettiseen puhtaanapitoon ja latautumiseen. Puhumme myös henkisestä filosofiasta, henkisen polun ja avautumisen ansoista sekä henkisen työn todellisesta päämäärästä.

Sunnuntaina keskitymme enemmän itsen ja toisten hoitamiseen, energian virtauttamiseen ja lainalaisuuksiin energiahoidon taustalla. Miksi hoito toimii, miten se toimii ja kuinka voimme ihmisinä lisätä elämänvoiman määrää itsessämme, jotta voimme itse voida paremmin, sekä voimistaa antamiemme hoitojen vaikutusta.

Pieni ryhmä ja kaksi koulutuspäivää mahdollistaa sen, että ehdin olla jokaiselle osallistujalle läsnä. Jokainen pääsee sekä antamaan, että vastaanottamaan hoitoa yhdessä.

Viikonloppuun osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta energiahoidoista. Koulutus soveltuu myös pitkään hoitotyötä tehneille.

Teemme viikonloppuna voimakkaita harjoituksia. Koulutus tulee aktivoimaan tiettyjä rakenteita osallistujien valokehoissa, jotta hoitaminen sekä henkinen työskentely voi aueta uudelle tasolle.

Meille on varattu rantasauna koko viikonlopuksi. Koulutus tapahtuu rantasaunan tuvassa. Illalla meillä on aikaa tutustua toisiimme ja toki sauna lämpiää ja järvessä pääsee pulahtamaan. Otan soittopelit mukaan, joten soittelen mielelläni iltatulilla omia teemaan sopivia biisejä.

Nähään Pukkilassa kesäkuun alussa!

Tervetuloa, jos tunnet sydämessäsi kutsun.

Koko viikonlopun hinta täysihoidolla:
Tarjoushinta voimassa 22.5 asti: 369€ (sis alv.)
22.5 jälkeen: 444€ (sis alv.)

Majoitus 2h huoneissa. Ruoat ja kaffet iltapaloineen sisältyy hintaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaakko.kaisto@gmail.com tai puhelin 0408252428/Jaakko

Terveisin,
Jaakko Kaisto