Uudenkuun OM -Healing zoomissa 10.3

Mitä: OM -healing
Missä: Zoom (linkki telegram ryhmässä: https://t.me/+De0yOzP6s5Q3OWRk)
Milloin: Sunnuntaina 10.3 klo 17:00-18:00 (Tampereen lähitapahtumaan saapuminen jo 16:30, koitetaan poistua klo 19:00 mennessä, kun kuitenkin jäädään höpöttämään ja fiilistelemään ihmeellisyyksiä yhdessä.)

Tervetuloa kylvämään rakkaudellisia oman voimaantumisen siemeniä uuden kuun päivänä 10.3. Tehdään voimakas yhteinen harjoitus, joka toimii samalla voimakkaana rukouksena/siunauksena niille ihmisille ja tahoille, joille tahdomme puhtaasta sydämestämme myötätuntoista rakkautta ja totuudellista elinvoimaisuutta. Tämä ei ole varsinainen energiahoito, vaan syvä ja voimakas itsetutkiskelun matka, jossa luomme valtavan yhteisen energiakentän, jonka turvin yhtyminen korkeimpaan tietoisuuteen helpottuu.

OM -healing on minun ymmärryksessäni ikiaikainen kriya -joogan osa, jolla munkit ovat harmonisoineet yhdessä itseään, tilanteita, muita ihmisiä ja paikkoja. Tämä tekniikka on kulkeutunut luokseni ja monet retriiteillä/tapahtumissa mukana olleet ovat saaneet tästä voimakkaan kokemuksen. Nyt tuli vahva tunne luoda om -healing tapahtuma uudelle kuulle netin kautta ilmaiseksi.

Annan selkeät ohjeet tapahtumassa ennen kuin aloitamme. Konsepti on hyvin yksinkertainen:

Vedän tapahtuman alkuun lyhyen meditaatioon valmistelevan keskilinjaharjoituksen, joka auttaa pääsemään läsnäolon tilaan helpommin. Noin 10min
Sen jälkeen antaudumme toistamaan OM mantraa yhdessä noin 20minuutin ajan.
Tämän jälkeen voi mennä pötkölleen tai pysyä istuvassa asennossa meditaatiossa ja vain tarkkailla kiinnittymättä mihinkään. Jokainen voi käyttää tämän hiljaisen ja voimakkaan hetken siten miten oma sydän katsoo parhaaksi – ymmärryksessäni tärkeintä on tyhjentää astia, jotta se voi täyttyä. Olemme tässä tilassa noin 20min.

Jos olette ottaneet osaa energianjakoihin ja saaneet siitä voimakkaita kokemuksia, tää on usein vielä voimakkaampaa, sillä tässä me kaikki teemme omaa työtämme ja avaamme polkua samalla kaikille muille. Tämä on voimakas yhteismeditaatioharjoitus. Tervetuloa mukaan, jos resonoi sydämessä. Otetaan rakkaudella ja rohkeudella yhdessä selvää, mitä tämä elämä oikeasti on!

(Tampereen livetapahtuma on peruttu.)

Tein lyhyen fiilistelyvideon tapahtumasta youtubeen:
https://youtu.be/l2Wk3eDUHSw

Zoom- linkki löytyy mun telegram -ryhmästä:
https://t.me/+De0yOzP6s5Q3OWRk

Terveisin,
Jaakko Kaisto