Meridiaani osk

Meistä

Meridiaani osk on ihmisläheinen ja lämminhenkinen energiahoitajien työyhteisö, joka yhdistää energiahoitajia ympäri Suomen. Meridiaani osk syntyi halusta lisätä yleistä tietoutta energiahoidoista ja auttaa mahdollisimman monia energiahoitojen avulla. Usean energiahoitajan voimin järjestämme myös ryhmäkaukohoitoa sekä ryhmätapahtumia energiahoidon merkeissä eri puolilla Suomea.

Meridiaani osk on perustettu syyskuussa 2017, ja meillä työskentelee parikymmentä hoitajaa.

Olemme perehtyneet BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitomenetelmään Suomen Energiahoitajien järjestämissä koulutuksissa. Olemme kouluttautuneet joko I-, II- tai III-tason energiahoitajiksi. Tarjoamiemme hoitojen hinnat vaihtelevat hoitajakohtaisesti hoitajan koulutustason ja toimipaikan mukaan.

Olemme laatineet energiahoitajan työtä varten eettiset ohjeet, joita noudatamme hoitotyössämme.

Meridiaanin hoitajat

Olemme BodyMind Energy Balancing Method -hoitajia, ja toimimme eri puolilla Suomea.

Lue alla olevista esittelyistämme, millaisia energiahoitajia me olemme, mitä ajattelemme energiahoidoista ja miksi kouluttauduimme niitä tekemään.

Ari Ekola

Ari Ekola

energiahoitaja, urheiluhieroja, jäsenkorjaaja
Elina Viitanen

Elina Viitanen

energiahoitaja, hieroja
Elina Vilhelmiina Saariniemi

Elina Vilhelmiina Saariniemi

energiahoitaja, kvanttihypnoosihoitaja
Erika Sandman

Erika Sandman

energiahoitaja
Jaakko Kaisto

Jaakko Kaisto

energiahoitaja
Johanna Vuorinen

Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Petra Vallisaari

Petra Vallisaari

energiahoitaja, kanavoitsija, akupunktiohoitaja
Sari Finne

Sari Finne

energiahoitaja
Sari Leinonen

Sari Leinonen

energiahoitaja,energiavalmentaja, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut
Siru Remes

Siru Remes

energiahoitaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, Tampere ja muu Suomi
Tapio Olsonen

Tapio Olsonen

energiahoitaja

Asiakkaidemme kokemuksia energiahoidoista

Palaute energiahoidosta, Sirun asiakas

”Siru otti minut vastaan hymyillen ja lämpimästi halaten. Siinä halauksessa ei ollut mitään muuta kuin pyyteetöntä välittämistä ja halua kohdata juuri minut. Istuimme alas, vaihdoimme kuulumisia ja ryhdyimme keskustelemaan mitä oikein olin tullut hoidosta hakemaan. Jouduin vastaamaan että en oikein tiedä. Siru kuunteli minua, ohjasi rinnalla kävellen ja kannusti ottamaan askeleita siihen suuntaan mikä tuntui oikealta. Kohtaaminen Sirun kanssa oli todella mieleenpainuva kokemus. Olen itse ollut ihmisläheisessä työssä jo yli 20 vuotta, ja voin sanoa että jos ihminen ei ole tekemässään asiassa koko sydämellään mukana, sen havaitsee kyllä. Siru on. Sirusta huokui rauha, lämpö ja universaali rakkaus joka on tässä kiireisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa valitettavan harvinaista. Sain Sirulta rohkeutta kohdata asiat sellaisena kuin ne on ja rohkeutta toteuttaa itseäni ahdasmielisistä rajoitteista välittämättä. Rajoitteista jotka ovat suurimmalta osin oman mielemme luomuksia. Voin lämpimästi suositella Sirua sinulle joka etsit vaihtoehtoista tapaa kohdata ihminen kokonaisvaltaisena olentona.”

Marion, Sari M.:n asiakas

”Sari really took a weight off my shoulders. Mentally and physically. I had blood circulation problems in my legs for years that couldn’t be medically healed. In only three appointments Sari made them disappear. Now I can stand for hours at work without any problem or pain. She furthermore helped me getting rid of some bad and old emotions that were haunting me.”

Nelli, Johannan asiakas

”Johanna on hoitanut minua muutamaan otteeseen ja joka kerta olen yllättynyt kuinka lukkoja on auennut ja kipuja kadonnut, niin fyysisiä kuin henkisiä. Hoito on antanut pontta elämän muutoksiin ja voimaa arkeen. Johannan ote on ammattitaitoinen, vakaa ja luotettava. Inhimillinen, vilpitön välittäminen on aitoa ja kullanarvoinen osa hoitoa. Kokonaisvaltainen kokemus.”

J-P, Elinan asiakas

”Elinalla sattui olemaan aikaa hoitaa minua etänä puhelimessa juuri silloin, kun tunnepuolen traumani oli aktivoitunut ja oloni oli kamalimmillaan. Hoidon aikana koin kokonaisvaltaisesti, kuinka trauma irrotti otteensa ja purkaantui. Elina sai heti hoidon alusta alkaen luotua turvallisen tunnelman rauhallisuudellaan ja selvästi havaittavissa olevilla hoitovaikutuksilla. Puolentoista tunnin hoidolla saatiin valtavia tuloksia.”

Christopher, Arin asiakas

”Hyvää palvelua ja hienoa myös, että opiskelijoita huomioidaan alennuksella. Hieronta on tietysti mainiota, mutta ennen kaikkea jäsenkorjaus oli aivan mahtava kokemus! Suosittelen.”

 

Anniina, Petran asiakas

”Olen saanut Petralta sekä akupunktio- että energiahoitoa useaan otteeseen. Päänsäryt ja tukkoisuudet ovat siitä lievemmästä päästä. Olen potenut erilaisia selkä- ja lihaskipuja, viimeksi kaaduttuani liukkaalla ja loukattuani selkäni tosi pahasti. Olen kärsinyt myös univaikeuksista. Energiahoidot ovat vähentäneet kipuja huomattavasti ja auttaneet myös mielialaani kohentumaan. Olen hänelle valtavan kiitollinen saamastani avusta. Tietoisuus siitä että tällaista apua on saatavilla on minulle ollut kuin taivaan lahja. Suosittelen lämpimästi myös muille!”

Kohti kehon ja mielen tasapainoa ja hyvinvointia

BodyMind Energy Balancing Method

Käytämme BodyMind Energy Balancing -energiahoitomenetelmää, jossa yhdistyvät toimivimmat käytänteet useista eri energiahoitotekniikoista.

”Energiahoidossa vapautetaan esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.”

-  BodyMind Energy Balancing Method -hoitajat, Meridiaani osk

Seuraa meitä Facebookissa

Facebook-sivuiltamme löydät uusimmat energiahoitoon liittyvät postauksemme, tiedon uusista tapahtumistamme sekä iloa ja inspiraatiota päivääsi.

Ota yhteyttä

Voit varata hoitoajan joko olemalla suoraan yhteydessä valitsemaasi hoitajaan tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.