Meridiaani osk

Meistä

Meridiaani osk on ihmisläheinen ja lämminhenkinen energiahoitajien työyhteisö, joka yhdistää energiahoitajia ympäri Suomen. Meridiaani osk syntyi halusta lisätä yleistä tietoutta energiahoidoista ja auttaa mahdollisimman monia energiahoitojen avulla.

Meridiaani osk on perustettu syyskuussa 2017, ja meillä työskentelee kymmenkunta hoitajaa.

Olemme perehtyneet BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitomenetelmään Suomen Energiahoitajien järjestämissä koulutuksissa. Olemme kouluttautuneet joko I-, II- tai III-tason energiahoitajiksi. Tarjoamiemme hoitojen hinnat vaihtelevat hoitajakohtaisesti hoitajan koulutustason ja toimipaikan mukaan.

Olemme laatineet energiahoitajan työtä varten eettiset ohjeet, joita noudatamme hoitotyössämme.

Meridiaanin hoitajat

Olemme BodyMind Energy Balancing Method -hoitajia, ja toimimme eri puolilla Suomea.

Lue alla olevista esittelyistämme, millaisia energiahoitajia me olemme, mitä ajattelemme energiahoidoista ja miksi kouluttauduimme niitä tekemään.

Ari Ekola

Ari Ekola

energiahoitaja, urheiluhieroja, jäsenkorjaaja
Elina Saariniemi

Elina Saariniemi

energiahoitaja
Elina Viitanen

Elina Viitanen

energiahoitaja
Erika Sandman

Erika Sandman

energiahoitaja
Jaakko Kaisto

Jaakko Kaisto

energiahoitaja
Johanna Vuorinen

Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Petra Vallisaari

Petra Vallisaari

energiahoitaja, akupunktiohoitaja
Salla Sirén

Salla Sirén

energiahoitaja, shiatsuterapeutti, koulutettu hieroja
Sari Leinonen

Sari Leinonen

energiahoitaja
Siru Remes

Siru Remes

energiahoitaja

Asiakkaidemme kokemuksia energiahoidoista

Heli,

Sain Sallan lempeästä hoidosta ihanaa keveyttä ja voimaa. Tunsin saavani tukea, joka kantaa ja auttaa viimeistelemään kesken jääneitä projekteja, jotka ovat itselleni tärkeitä tässä hetkessä. Ilolla ja kiitollisena suosittelen lämpimästi!

Riina, Sirun asiakas

Elämäni on ollut parisen vuotta kuormittavaa ja uupumus tuli kesäloman jälkeen. Hakeuduin Sirulle energiahoitoon ja hän ehdotti tunteiden käsittelyä EFT- tekniikalla. Koska minulla oli todella ahdistunut ja masentunut olo, ajattelin että ihan mitä vain, josko oloni parantuisi. Kokemus oli hyvin voimakas. Menin mielessäni tapahtumaan, missä olin kokenut alemmuutta, pettymystä, pelkoa ja ahdistusta. Tunne tunteelta päästin negatiivisista tunteista irti Sirun avustuksella ja rauhallisen äänen saattelemana. Itkin ja annoin tunteiden tulla ja mennä. Tämän jälkeen oloni oli todella kevyt ja väitän, että hymyni ei ollut enää väkinäinen. Siru auttoi minua todella paljon tällä tekniikalla ja aion jatkaa tätä itse ja Sirun avustuksella jatkossakin. Olen vasta tieni päässä uupumuksesta täydelliseen paranemiseen. Kiitos Sirulle tien pään löytymisestä. <3

Riina, Sirun asiakas

Sirulla on rauhallinen tapa käydä läpi asiat ja hän kertoi, miten minun tulee olla hoidon aikana. Kosketus on lämmin Sirun tutkiessa selkäni linjaa ja lonkkien asentoa nähdäkseen mahdolliset kireät alueet. Itse hoito tapahtuu koskettamatta, mutta uskomatonta kyllä tunnen lämmön virtaavan minuun. Asetun hoitopöydälle ja hoito jatkuu… aivan liian nopeasti on mennyt puolitoistatuntia. Olisin viihtynyt viltin alla pidempään. Hoidon jälkeen Siru huomauttaa, kuinka suoremmassa lonkkani ovat ja tunnen rentoutuneen mutta virkeän olon.

Kohti kehon ja mielen tasapainoa ja hyvinvointia

BodyMind Energy Balancing Method

Käytämme BodyMind Energy Balancing -energiahoitomenetelmää, jossa yhdistyvät toimivimmat käytänteet useista eri energiahoitotekniikoista.

“Energiahoidossa vapautetaan esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.”

-  BodyMind Energy Balancing Method -hoitajat, Meridiaani osk

Seuraa meitä Facebookissa

Facebook-sivuiltamme löydät uusimmat energiahoitoon liittyvät postauksemme, tiedon uusista tapahtumistamme sekä iloa ja inspiraatiota päivääsi.

Ota yhteyttä

Voit varata hoitoajan joko olemalla suoraan yhteydessä valitsemaasi hoitajaan tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.