Meridiaani osk

Meistä

Meridiaani osk on ihmisläheinen ja lämminhenkinen energiahoitajien työyhteisö, joka yhdistää energiahoitajia ympäri Suomen. Meridiaani osk syntyi halusta lisätä yleistä tietoutta energiahoidoista ja auttaa mahdollisimman monia energiahoitojen avulla.

Meridiaani osk on perustettu syyskuussa 2017, ja meillä työskentelee 17 hoitajaa.

Olemme perehtyneet BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitomenetelmään Suomen Energiahoitajien järjestämissä koulutuksissa. Olemme kouluttautuneet joko I-, II- tai III-tason energiahoitajiksi. Tarjoamiemme hoitojen hinnat vaihtelevat hoitajakohtaisesti hoitajan koulutustason ja toimipaikan mukaan.

Olemme laatineet energiahoitajan työtä varten eettiset ohjeet, joita noudatamme hoitotyössämme.

Meridiaanin hoitajat

Olemme BodyMind Energy Balancing Method -hoitajia, ja toimimme eri puolilla Suomea.

Lue alla olevista esittelyistämme, millaisia energiahoitajia me olemme, mitä ajattelemme energiahoidoista ja miksi kouluttauduimme niitä tekemään.

Ari Ekola

Ari Ekola

energiahoitaja, urheiluhieroja, jäsenkorjaaja
Elina Saariniemi

Elina Saariniemi

energiahoitaja
Elina Viitanen

Elina Viitanen

energiahoitaja
Erika Sandman

Erika Sandman

energiahoitaja
Jaakko Kaisto

Jaakko Kaisto

energiahoitaja
Johanna Vuorinen

Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Petra Vallisaari

Petra Vallisaari

energiahoitaja, akupunktiohoitaja
Salla Hytönen

Salla Hytönen

energiahoitaja
Salla Sirén

Salla Sirén

energiahoitaja, shiatsuterapeutti, koulutettu hieroja
Sari Finne

Sari Finne

energiahoitaja
Sari Leinonen

Sari Leinonen

energiahoitaja
Siru Remes

Siru Remes

energiahoitaja

Asiakkaidemme kokemuksia energiahoidoista

Nelli, Johannan asiakas

”Johanna on hoitanut minua muutamaan otteeseen ja joka kerta olen yllättynyt kuinka lukkoja on auennut ja kipuja kadonnut, niin fyysisiä kuin henkisiä. Hoito on antanut pontta elämän muutoksiin ja voimaa arkeen. Johannan ote on ammattitaitoinen, vakaa ja luotettava. Inhimillinen, vilpitön välittäminen on aitoa ja kullanarvoinen osa hoitoa. Kokonaisvaltainen kokemus.”

Eeva-Maria, Salla H:n asiakas

Vaikka itku tuo päähän vähän tukkoisen olon, niin nyt tuon pulahduksen jälkeen pystyn silti sanomaan, että olo on todella, todella paljon parempi. Kiitollisuudella ei ole mitään rajaa!

Aino, Salla H:n asiakas

Ennen hoitoa koin itseni hyvin ahdistuneeksi ja stressaantuneeksi. Jännitin tulevaa päivää ja iltaa. Olin levoton ja tuntui tosi kurjalta. Hoidon tunsin kehossani, se oli voimakas. Sain avun kurjaan olooni, rauhoituin ja levottomuus poistui. Olin kiitollinen ja kyyneleet tulivat silmääni. Hyvä olo jatkui seuraavanakin päivänä. Jaksoin hyvin syntymäpäiväjuhlat ja kaiken hälyn, melun ja ihmispaljouden. Ilman hoitoa olisin ollut todella pulassa. Kiitos, kiitos, kiitos!

Kohti kehon ja mielen tasapainoa ja hyvinvointia

BodyMind Energy Balancing Method

Käytämme BodyMind Energy Balancing -energiahoitomenetelmää, jossa yhdistyvät toimivimmat käytänteet useista eri energiahoitotekniikoista.

”Energiahoidossa vapautetaan esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.”

-  BodyMind Energy Balancing Method -hoitajat, Meridiaani osk

Seuraa meitä Facebookissa

Facebook-sivuiltamme löydät uusimmat energiahoitoon liittyvät postauksemme, tiedon uusista tapahtumistamme sekä iloa ja inspiraatiota päivääsi.

Ota yhteyttä

Voit varata hoitoajan joko olemalla suoraan yhteydessä valitsemaasi hoitajaan tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.