Energiahoidossa käytämme Suomen Energiahoitajien kehittämää BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, joka perustuu yli 30 energiahoitomenetelmän parhaiksi havaittuihin käytänteisiin. Vuosien opiskelun ja testauksen tuloksena siitä on muodostunut tehokas ja lempeä hoitomuoto, josta on saatu apua monentyyppisissä ongelmissa:

  • asentovirheet
  • kivut ja säryt
  • tunnetason ongelmat
  • immuunijärjestelmän häiriöt ja heikkoudet
  • elimelliset häiriöt
  • stressi
  • unettomuus

Energiahoito on lempeä ja tehokas tapa purkaa kehossa ja mielessä olevaa stressiä ja energiatukoksia. Hoito vaikuttaa tietoisen mielen ohi suoraan autonomiseen hermostoon purkaen kroonista stressitilaa ja jännityksiä sekä aktivoiden parasympaattista hermostoa. Tämä vaikuttaa kehoon hyvin kokonaisvaltaisesti, minkä seurauksena kehon luontaiset paranemismekanismit vahvistuvat. Energiahoidosta voidaan myös sanoa, että siinä avataan ja tasapainotetaan kehon energiakiertoa sekä puretaan fysiologista ja emotionaalista stressiä, mikä vapauttaa esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.

Hoitomuoto on täysin turvallinen, sillä hoidossa kaikki tapahtuu hoidettavan kehon ja mielen sallimassa tahdissa niiden omilla ehdoilla.

Energiahoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, mutta asiakkaan tarpeen mukaan hoitoa painotetaan enemmän fyysisen kehon tai tunnepuolen hoitoon. Esimerkiksi asentovirheitä hoidetaan siten, että asentovirheet ensin mitataan, minkä jälkeen niitä korjataan energeettisellä jäsenkorjauksella. Energeettisessä jäsenkorjauksessa puretaan fysiologista stressiä lempeillä energiahoitotekniikoilla, mikä hellittää kipua ja syvien lihasten jännitystä. Tunnepuolen hoidossa puolestaan vapautetaan tunnelukkoja ja emotionaalista stressiä erityisesti hermoston kautta vaikuttavilla tekniikoilla.

Jokainen energiahoito toteutuu kuitenkin eri tavalla, sillä energiahoitaja räätälöi ja toteuttaa hoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Niinpä hoidossa saatetaan käyttää useaa eri energiahoitotekniikkaa hoidettavan tarpeiden mukaan.

Mittaamme hoidon etenemistä hoidon aikana sekä hoitokertojen välillä.

Hoidon kesto

Energiahoidon kesto on pääsääntöisesti 75 minuuttia, mutta jotkut hoitajistamme tekevät myös lyhyempiä tai pidempiä hoitoja.

Hinnasto

Yhden hoitokerran hinta on 56-98 euroa hoitajan koulutustason ja paikkakunnan mukaan.

Toteutus

Energiahoito tapahtuu hoidettavan tarpeen mukaan osittain seisten tai istuen tai makuultaan hoitopöydällä. Hoito tehdään osin käsillä energiakentästä ja hoidossa käytetään kevyttä kosketusta.

Teemme energiahoitoa lähihoitona hoitotilassa sekä kaukohoitona, jolloin etäisyydellä ei ole väliä. Tällöin hoitaja viestittää asiakkaalle hoidon kulusta hoidon jälkeen, tai puhe- tai videoyhteys on auki hoidon ajan esimerkiksi Skypessä tai puhelimitse.

Huomioitavaa ennen ja jälkeen hoitoa

Hoidon aikana saattaa tulla joitakin reaktioita, kuten kehollisia tuntemuksia, tai tunteita voi nousta pintaan. Reaktiot tarkoittavat sitä, että keho ja autonominen hermosto ottavat hoitoa vastaan, keho prosessoi, stressiä purkautuu ja positiivisia muutoksia tapahtuu.

Hoidon jälkeen kannattaakin juoda paljon vettä ja varata itselle rauhallista aikaa.

Energiahoitokäynti on täysin luottamuksellinen. Energiahoitajamme noudattavat hoidossa Meridiaani osk:n eettisiä ohjeita: https://meridiaani.net/eettiset-ohjeet/

Sydämellisesti tervetuloa energiahoitoon!