EnergyFlow -Yoga™ on lempeä ja luonnollinen energioiden ja liikkeen kautta hoitava liikuntamuoto, jossa mitään ei tehdä aktiivisesti itse. Tässä joogamuodossa ei ole mitään ohjattuja liikkeitä, liikesarjoja tai hengitystekniikoita,  vaan jokaisen oma keho luo liikkeet täysin itse ja liikehtii joogamaisesti rauhallisen miellyttävän musiikin soidessa. Keho voi myös välillä haluta asettua makoilemaan tai liikehtimään joogamatolle, jolloin luonnollisesti seuraat kehon kutsua. EnergyFlow -Yoga™ pohjautuu Suomen Energiahoitajien koulutuksessa opetettuun automaattijoogaan.

Tunneilla ollaan avojaloin ja aloitusasento on alkuun seisten. Alkuun on suotavaa olla silmät suljettuina, joka auttaa keskittymään täysin itseensä, ja kuulostelemaan mitä oma keho kertoo tässä hetkessä. Ohjaaja auttaa alkuun rentoutumaan ja päästämään irti mielenkontrollista mielen-ja alitajunnan voimaa hyödyntäen. Antautuminen energian puhdistavaan ja vapauttavaan virtaukseen lähtee purkamaan jännitys-ja stressitiloja sieltä, missä niitä on eniten pinnassa. Keho alkaa energian vaikutuksesta pikkuhiljaa liikkua ja vapauttaa tukoksia täysin itsestään. Liike on hyvin luonnollista ja sulavaa, ja jokaisella omanlaistaan. Ihmisestä riippuen se voi olla ensin hyvin pientä ja alkaa esimerkiksi pään kääntymisenä sivulle tai käden heilumisena. Kehon liikehdintä on jokaisella aina yksilöllistä ja riippuu myös siitä, kuinka herkkä on energioille ja kuinka hyvin pystyy päästämään irti mielenkontrollista. Liike on hyvin hoitavaa ja se purkaa jännitys/kireystiloja juuri sieltä missä niitä on eniten. Vapaan liikkeen virtaus laittaa myös energiat virtaamaan vapaammin. Ajan myötä, kun stressikerrokset vapautuvat ja samalla herkistyy enemmän energioiden vaikutukselle, myös liikkeet voimistuvat ja  laajenevat sekä voit päästä hoitavan liikkeen virtaukseen myös itsenäisesti kotioloissa.

 

Kenelle?

Sopii kaikille, jotka haluaa avautua energioiden kautta luonnolliselle ja vapaalle liikkeelle, aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Päälle rento, miellyttävä vaatetus ja mukaan avoin mieli sekä vesipullo. Tule sellaisena kuin olet!

Ryhmäkoko: BeneOnen tiloissa 8-10 hlöä, isommassa tilassa toteutuu myös suuremmalle ryhmälle.

Hinta: 20€/hlö, sis alv 10%

EnergyFlow -Yoga™ saatavilla vain Kuopiossa/ Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta. Voidaan toteuttaa sovitusti myös muualla sopivassa, avarassa tilassa esim. liikuntasalissa. Kesäisin on mahdollista toteuttaa myös ulkona.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut s-postilla energiahoitajasari@gmail.com tai puhelimitse 050 411 2529/Sari

Lue lisää Sarin palveluista täältä Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/