Hawaijilainen Hot Stone -energiahoito -kombo on  Luxus-hoitokokonaisuus vahvaa syvärentouttavaa hemmotteluhoitoa. Hoito yhdistää  perinteisen alkuperäisen Hawaijilaisen Hot Stone -hoidon eri elementeillä päästä varpaisiin toteutettuna, sekä intuitiivisen energiahoidon ja energioiden puhdistuksen.

Hoito tehdään pääosin päinmakuulla ollen ja paljaalle iholle. Syvärentouttava yrttiöljyn kanssa tehtävän kuumakivihieronnan lämpövaikutus ulottuu syvälle kehon kudoksiin saakka.  Kivien hoitava energia yhdistettynä intuitiiviseen energiahoitoon nostaa rentoutumiskokemuksen aivan uudelle tasolle. Hoito sopii erityisesti talvisaikaan tehtävänä hemmottelu-ja syvärentoutumishoitona.

Hoitokokonaisuuden päätteeksi saat kaikessa rauhassa palautua ja maadoittua hetkeen ennen kotiin lähtöä, nauttien samalla pienestä tarjoilusta. Hoidon jälkeen on suotavaa juoda reilusti nesteitä ja ottaa myös suoloja, sillä hoito laittaa kuona-aineet liikkeelle ja  lämpö lisää nesteiden tarvetta.

Hoito sopii perusterveille aikuisille.  Huom! Hoito ei sovi jos olet raskaana tai imetät, tai jos sinulla on syöpä, sydänsairaus, tahdistin, verenohennuslääkitys

Hoito tehdään vain viileinä vuodenaikoina!

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs.Tarkemmat saapumisohjeet alla.

Hinta: 169€, sis alv 24%

Kokonaiskesto n. 2h, (varaa aikaa yht n 2,5h)  (sis. pientä tarjoilua lopuksi)

Varaa aika Sarille täältä

Lue lisää Sarin palveluista täältä Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/