Mitä kanavointi on?

Kanavoinnilla tarkoitetaan tietoisuuden tilaa, jossa ihminen, eli kanavoitsija, antaa itsensä väyläksi kaikkein korkeimmalle ja puhtaimmalle tiedolle tulla hänen kauttaan vastaanottajalle. Kyky tälläisen tiedon vastaanottamiseen on kaikilla, mutta useimmilla se on unohtunut ja vaatii uudelleen harjaantumista. Kanavoinnissa ihminen siis vastaanottaa tietoa toisesta ihmisestä ja hänen kokonaisuudestaan – sielusta, kehosta, mielestä.

Kanavoinnin tarkoitus

Useimmiten ihmiset tulevat kanavointiin etsiessään vastauksia oman elämänsä kysymyksiin ja kohtaamiinsa haasteisiin. Kanavoinnin tarkoitus on auttaa ymmärtämään itseä, omaa elämää ja oman elämän kokonaisuutta, ja kanavoinnissa voi esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia. Kanavointi on tilana hyvin eheyttävä ja parantava molemmille osapuolille, koska kanavoidessaan ihminen yhdistyy hyvin korkeaan ja puhtaaseen värähtelytaajuuteen. Tämän eheyttävän ja korkeavärähteisen tilan useimmat voivat aistia vastaanottaessaan kanavointia.

Hoidon kesto ja hinta

Kanavointeja tekee Petra Helsingin Ullanlinnassa tai etäyhteydellä. Hinta määräytyy hoidon keston  ( 30 tai 45 min) 60€ tai 90 €. Varaa aika Petran hoitajasivulta.