StressAway-hoito™on tehokas, syvällinen, lempeä ja moniulotteinen hoitokokonaisuus, jossa käytetään monenlaisia eri tekniikoita parhaimman mahdollisen hoitovaikutuksen saamiseksi. Hoitokokonaisuuden pohjana on Suomen Energiahoitajien kehittämä BodyMind Energy Balancing -tekniikka, johon sisältyy mm energeettinen jäsenkorjaus ja energiahoito. Näiden lisäksi StressAway-hoidossa™käytetään vahvasti myös mielentyhjennystä -ja valmennusta (NLP ja hypnoosirentoutus) sekä tarvittaessa myös erilaisia hengitysharjoitteita. Eri tekniikoita sekä alitajunnan- että mielenvoimaa samanaikaisesti hyödyntäen päästään entistäkin syvemmille tasoille hoidossa ja tuloksissa. Kaikki mitä sanomme, kirjoitamme, luemme, teemme tai ajattelemme on energiaa, joten on tärkeää tiedostaa millaisissa energioissa olemme, eli mitä lähetämme eteenpäin ja näin ollen myös vastaanotamme juuri sitä saman taajuista energiaa.

Hoito tapahtuu vaatteet päällä pääosin makuullaan, joten hoidossa asiakas pääsee rentoutumaan syvästi. Hoidon alussa kuitenkin kartoitetaan keskustellen, mihin asioihin asiakas hoitoa toivoo. Onko haasteita ehkä enemmän fyysisessä kehossa vai mielentasolla?   Myös mielentason stressi ja haasteet vaikuttavat fyysiseen kehoomme luoden jännityksiä ja kireyksiä oloon. Kehon asennot tarkistetaan alkumittauksilla seisten ja makuullaan ja tehdään energeettinen jäsenkorjaus, joka vapauttaa kehosta fyysistä stressiä. Mikäli kehossa on asentojen, kireyksien, kipujen tai asiakkaan kertomien traumojen perusteella tarvetta, voidaan niitä purkaa tarvittaessa myös EFT (Emotional Freedom Tecniques) -tekniikan avulla, joka vapauttaa stressiä ja tunnelukkoja aina solutasolta saakka. .Energiahoidon lisäksi stressiä puretaan kehosta myös mielen ja alitajunnan eri tasoilta, jotka vaikuttavat olennaisesti yleisenergioihin ja vointiin, käyttäytymiseen ja siihen miten elämässä asiat rullaa. Hoidossa asiakas on aina tärkeässä roolissa, koska hän on kehonsa tärkein ja paras asiantuntija. Hoidon aikana asiakas kuuntelee kehon, mielen ja sielunsa viestejä ja sallii hoidon tapahtua korkeimmaksi parhaakseen. Hoito tapahtuu aina sen mukaisesti mihin hän on sillä hetkellä valmis.

StressAway-hoitoja™saatavilla vain Kuopiossa/ Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Hinnat:  60 min/ 95€ , 90 min/125€, 120 min/ 155€ sis alv 24%

Varaa aika Sarille täältä

Lue lisää Sarin palveluista täältä Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/