Haluatko kokea ainutlaatuisen syvärentouttavan hoidon, jossa yhdistyy useampi voimallinen hoitoelementti samaan aikaan koettavana ryhmähoitokokonaisuutena?
Voisiko tämä olla syvärentouttava irtiotto arjen kiireiden keskeltä ystävien tai työkavereiden kanssa?
Ryhmähoito voidaan toteuttaa myös vaikkapa mukavana ja hoitavana yhdessäolon hetkenä perheen kesken.

 

Pehmeillä lampaantaljoilla mukavasti lämpöisten vilttien alla pötkötellen nautit rummun hoitavasta ja maadoittavasta värähtelystä, energioiden puhdistumisesta ja tasapainotuksesta sekä rentouttavasta mielentyhjennyshoidosta. Hoito rauhoittaa ja tasapainottaa stressaantunutta ylivirittynyttä kehoa ja mieltä. Tässä ryhmähoidossa hyödynnetään mielenvoimaa ja alitajunnan viisautta tyhjentämään mieltä ja kehoa kuormittavista  ajatuksista ja stressaavista tunteista. Hoitoon yhdistyvä energioiden puhdistus ja tasapainotus rentouttaa ja hoitaa syvästi. Rumpu/-äänihoidossa nautit rummun ja muiden äänilähteiden eri taajuuksilla hoitavasta äänestä mukavasti makoillen. Hoito syvärentouttaa kehoa aina solutasolta saakka, sillä solunesteet värähtelevät äänien värähtelyyn resonoiden. Samalla myös parasympaattinen hermosto aktivoituu ja keho alkaa palautumaan luonnolliseen tilaan.

Kenelle?

Sopii hyvin esim. Tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan, perheille, ystäväporukoille, polttareihin, Baby shower -Mothers Blessing-ryhmille jne. Kerää sopiva porukka, ja varaa aika ryhmärentoutukseen tunnelmallisiin BeneOnen tiloihin nauttimaan hoidosta kaikilla aisteilla. Sopii kaikille. Huomioi kuitenkin mahdolliset selkä/polvivaivat, koska hoito tapahtuu lattian tasolla makuulla ollen. Suositellaan villasukkia mukaan! Jos haluat, niin voit ottaa myös silmälaput mukaan.

Hoidon kesto: 45 min. Varaa aikaa yhteensä n. 60 min (sis. lopputarjoilun hoidon päätteeksi)

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta.

Ryhmän koko: 6-12 hlöä.

Hinta: 45€/hlö. Koko ryhmän maksu laskulla jälkikäteen.

Mitä tuotteeseen sisältyy? Syvärentouttava ryhmähoito mukavasti lampaantaljoilla makoillen, jonka jälkeen tarjoilu: yrttitee, alkoholiton kuohari ja suklaata

Kysy lisätietoa ja varaa hoito sähköpostilla  energiahoitajasari@gmail.com tai puhelimitse 0504112529 (yhteydenoton toivon tekstiviestillä, niin otan yhteyttä).

Lue lisää palveluista: Luonnottaren hyvinvointipalvelut/ Sari Leinonen

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/