StressAway-ryhmävalmennuksessa™ opastetaan itsehoidollisia keinoja stressin purkuun ja -hallintaan. EFT (Emotional Freedom Techniques) on näistä tärkein ja tehokkain. Se vapauttaa stressaavia tunteita solutasolta saakka. Ryhmäläiset saavat tehokkaita, helposti opittavia itsehoidollisia työkaluja stressaavien tunteiden käsittelyyn elämän haasteiden tai kuormittavien asioiden edessä. Stressin ja tunnetukosten vapauttaminen auttaa tukemaan myös mm. painonpudotuksessa ja addiktioiden hoidossa.

EFT lyhyesti:

Tiettyjen akupisteiden naputtelu rauhoittaa aivojen limbisessä järjestelmässä sijaitsevaa mantelitumaketta, joka jo lievästäkin stressistä johtuen on hälytystilassa. Huomioitavaa on, että mukavatkin asiat lisäävät stressiä, vaikka emme sitä itse tiedostaisi. Stressi nostaa  haitallisesti veren kortisolitasoa ja aiheuttaa keholle joko taistele-pakene-reaktion tai lamaantumisen. Kroonisella stressitilalla on tunnetusti monenlaisia haitallisia vaikutuksia, kuten unettomuutta, suolisto-ongelmia, painonnousua jne. Akupisteiden naputtelulla annetaan mantelitumakkeelle lupa rauhoittua, stressaavasta tilanteesta huolimatta. Samalla stressiä vapautuu hermoston tasolta ja parasympaattinen hermosto (ja kehon luonnollinen palautuminen) aktivoituu.
EFT on ikään kuin psykologista akupunktiota ilman neuloja. EFT on alun alkaen kehitetty USA:ssa Vietnamin sotaveteraanien kuntoutukseen ja sopeuttamiseksi normaaliin elämään, hyvin tuloksin. EFT on todella tehokas, ja helppo työkalu myös mm. tunnetraumojen, pelkotilojen ja kipujen hoidossa.

Ryhmäläisille opastetaan EFT-pisteet (akupainantapisteet) itsehoitomateriaalin kera ja harjoitellaan yhdessä itsehoidollista stressinvapautusta akupisteiden naputtelun avulla (jokainen oppii helposti ko menetelmän). Ja kokee rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen jo muutaman naputtelukierroksen jälkeen. Ryhmäläisille opastetaan  myös pari muuta hyvin helppoa stressiä/ kiireen tunnetta lievittävää menetelmää, jotka myös tehdään fyysisesti, mutta omaa mielenvoimaa ja alitajuntaa hyödyntäen.

Kenelle?

StressAway-ryhmävalmennus™ sopii hyvin erilaisille työporukoille työhyvinvoinnin tukemiseksi, stressaavien elämäntilanteiden ja haasteiden käsittelyyn sekä itsehoidolliseksi menetelmäksi lievempien tunnetraumojen vapautukseen. (Isompien tunnetraumojen käsittelyssä asiakas tarvitsee aina hoitajan luoman turvallisen tilan, sekä tulla nähdyksi ja kuulluksi)

Kesto 60 min

Hinta 69 €/hlö, sis. alv 24% . Sisältää itsehoito-opastusmateriaalin ja menetelmien ryhmäopetuksen

Ryhmän koko 6-20 hlöä, isommat ryhmät  mahdollista järjestää myös esim. peräkkäisinä ryhminä tai suuremmassa tilassa.

StressAway-ryhmävalmennusta™ saatavilla Kuopiossa/ Sari Leinonen/ Luonnottaren hyvinvointipalvelut.

Sijainti: Hyvinvointikeskus BeneOne, Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3krs. Katso tarkemmat saapumisohjeet alta. Saatavilla myös työpaikoille Kuopion alueella.

Ota yhteyttä s-postilla: energiahoitajasari@gmail.com tai puhelimitse 050 411 2529/ Sari

Lue lisää palveluista täältä  Sari Leinonen/Luonnottaren hyvinvointipalvelut

SIJAINTI/ BeneOne

Katso sijainti kartalla.

Meille löytää monta kautta, tässä koordinaatteja: Matkakeskus/asematunnelin kautta: Parturin vieressä on käytävä, jossa vastassa ovi. (Toisella puolella parturia on Barots.) Ovisummeri oikealla, ovikoodi 102 ja soita keskellä olevaa kelloa .Avaamme oven. Käytävän päässä hissi. Tule 3. kerrokseen. Vasemmalle, siinä meidän ovi. Soittokello oikealla. Soita puhelimella jos on tarve p. 050 411 2529 /Sari. Pyörällä tai kävellen tullessasi Matkaajanpolku: ovi B 1/1. Ovisummeri kuten edellä. Tule kerros ylöspäin 3. kerrokseen hissillä tai portaita. Vasemmalle toimitilaamme. Autolla tullessasi aja parkkihalliin 3. kerrokseen. Päädyssä ovi, summeri kuten edellä. https://www.europark.fi/p-matkakeskus/