Ari Ekola

energiahoitaja, urheiluhieroja, jäsenkorjaaja, tunnevyöhyketerapeutti, Access Bars harjoittaja, äänimaljahoitaja
Brief info

040 716 5500
info@olethyva.com

Muutos parempaan alkaa aina itsestäsi, ja sitä haluan olla tukemassa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on varsin laaja kokonaisuus. Sen eri osa-alueita hoitamalla, tukemalla ja kohtaamalla pystyn ja alati paremmin palvelemaan entistä yksilöllisemmin juuri sinua.

Tutustuin energiahoitamiseen ensi kerran vuonna 2012. Tämän jälkeen olen tutustunut aiheeseen vähitellen enemmän ja suorittanut lopulta kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmästä.

Olen koulutettu urheiluhieroja, koulutettu perinteinen jäsenkorjaaja, energiahoitaja, tunnevyöhyketerapeutti sekä äänimaljahoitaja. Tämän taustan mukanaan tuoma ymmärrys kehon toiminnasta ja sen hoitamisesta tukee vahvasti energiahoitamistani. Tarvittaessa yhdistelen eri hoitomuotoja parhaan lopputuloksen saamiseksi. Minulla on sinulle aikaa.

Pyrin tekemään työni jokaisen ihmisen yksilöllisesti huomioiden, sekä jatkuvasti täydentämään osaamistani. Minua kiinnostaa syvemmät syyt oireiden takana. Minulla on aikaa sinulle.

Otan vastaan Kokonaisvaltaisen hyvinvointikeskuksen Olet Hyvän tiloissa Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Vanha Talvitite 2.

Kotisivuni ja nettiajanvaraus: www.olethyva.com

Tervetuloa hoitoon Olet Hyvälle. Meillä tulet kohdatuksi.

 

Christopher, Arin asiakas

”Hyvää palvelua ja hienoa myös, että opiskelijoita huomioidaan alennuksella. Hieronta on tietysti mainiota, mutta ennen kaikkea jäsenkorjaus oli aivan mahtava kokemus! Suosittelen.”

 

OTA YHTEYTTÄ ARIIN

Varaa aikasi Arin oman sivuston nettiajanvarauksesta: www.olethyva.com