Elina Saariniemi

energiahoitaja
Sähköposti: elina.saariniemi@meridiaani.net | p. 0400413029

Hei!

Nimeni on Elina Saariniemi. Kiinnostuin energiahoidoista koettuani itse vaikuttavalla tavalla niiden tehon kehossa ja mielessä. Sittemmin olen opiskellut kaikki Suomen energiahoitajien kurssit ja saanut lisää hienoja kokemuksia niin energeettisestä jäsenkorjauksesta, kivunhoidosta kuin tunnelukkojen purkamisestakin. Energiahoidot ovat syventäneet ymmärrystäni keho-mieliyhteydestä ja antaneet loistavia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Itselläni energiahoidot ovat tuoneet elämääni valtavasti tasapainoa sekä fyysistä ja henkistä hyvää oloa. Olen avartanut perspektiiviäni energiahoitamiseen myös muilla kursseilla, joilla on käsitelty mm. energiakanavoimista, intuitiivista energiahoitoa ja kvanttihypnoosia.

Otan vastaan arkipäivisin ja -iltaisin hoitohuoneellani Ylikiimingin Vesalan maalaismiljöössä sekä sunnuntaisin Oulun keskustassa sijaitsevalla Kehon Äänen hoitohuoneella. Lisäksi teen etähoitoja puhelimitse tai Skypen välityksellä BodyMind Energy Balancing -hoitomenetelmän eri tekniikoilla.

Ole rohkeasti yhteyksissä, oli oireesi sitten enemmän psyykkinen tai fyysinen, tai haluat todella rentoutua ja ladata akkuja.

Lisätietoa minusta ja energiahoidoista löydät sivuiltani www.lahteella.fi

 

Hinnasto

Lähihoito Ylikiimingin hoitohuoneella

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 90 min      75 €

Kolmen hoitokerran sarja   198 €   (66 €/kerta)

Lähihoito Oulun keskustan hoitohuoneella

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min      79 €

Kolmen hoitokerran sarja   216 €   (72 €/kerta)

Etähoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito Skype- tai puhelinyhteydellä    90 min     75 €

Kolmen hoitokerran sarja   198 €   (66 €/kerta)

 

Kaukohoito BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä   40 min        38 €

Lyhyt alkukeskustelu puhelimitse hoitoajan alussa. Hoidon päätteeksi annan koonnin hoidon kulusta puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä).

Kaukohoitosarja 3 x 40 min     96 €   (32 €/krt)

Kotikäynnit

Kotikäynnit Oulussa   90 min    85 € /krt

tai kolmen hoitokerran sarja    225 € (75 €/krt)

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %

 

Suomen Energiahoitajien kurssilaisille -10 %:n alennus yksittäisistä hoidoista. Alennusta ei voi yhdistää sarjahoitoihin tai muihin alennuksiin.

Hoitoajat

Hoitoajat Ylikiimingin hoitohuoneella arkipäivisin ja -iltaisin ja Oulun keskustassa sunnuntaisin (ks. alla oleva ajanvarauskalenteri.) Kotikäynnit erikseen sovittaessa.

Sijainnit

Lasintie 219, Ylikiiminki

Katso sijainti kartalla

Ylikiimingin hoitohuoneella mahdollisuus auton lämmitykseen ja sähköauton tai hybridin lataukseen normaalista sähköpistokkeesta maksutta. Ota mukaan lämmitys-/latausjohto.

 

Asemakatu 12 B, Oulu

Katso sijainti kartalla

Käynti kadun puolelta. Ovessa lukee “Kehon Ääni”.

 

J-P, Elinan asiakas

“Elinalla sattui olemaan aikaa hoitaa minua etänä puhelimessa juuri silloin, kun tunnepuolen traumani oli aktivoitunut ja oloni oli kamalimmillaan. Hoidon aikana koin kokonaisvaltaisesti, kuinka trauma irrotti otteensa ja purkaantui. Elina sai heti hoidon alusta alkaen luotua turvallisen tunnelman rauhallisuudellaan ja selvästi havaittavissa olevilla hoitovaikutuksilla. Puolentoista tunnin hoidolla saatiin valtavia tuloksia.”

Elina M., Elinan asiakas

“Olen kärsinyt monista käsittelemättömistä ja patoutuneista tunteista, mm. vihan tunteista, lapsuuden ikävistä kokemuksista ja negatiivisista muistoista. Elina on auttanut minua poistamaan negatiivista tunne-energiaa ja vapautumaan ikävistä tuntemuksistani. Elinan hoidettavana tunnen olevani varmoissa käsissä. Hoitojen jälkeen minulla on kevyempi olo, positiivinen mieli ja negatiiviset tunnemuistot eivät ole enää häirinneet minua.”

Ota yhteyttä Elinaan

Yhteydenotot sähköpostitse elina.saariniemi@meridiaani.net tai puhelimitse 0400413029. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.