Elina Saariniemi

energiahoitaja, kvanttihypnoosihoitaja
Brief info

Hei!

Nimeni on Elina Saariniemi. Kiinnostuin energiahoidoista koettuani itse vaikuttavalla tavalla niiden tehon kehossa ja mielessä. Sittemmin olen opiskellut kaikki Suomen energiahoitajien kurssit ja saanut lisää hienoja kokemuksia niin energeettisestä jäsenkorjauksesta, kivunhoidosta kuin tunnelukkojen purkamisestakin. Energiahoidot ovat syventäneet ymmärrystäni keho-mieliyhteydestä ja antaneet loistavia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Itselläni energiahoidot ovat tuoneet elämääni valtavasti tasapainoa sekä fyysistä ja henkistä hyvää oloa. Olen avartanut perspektiiviäni energiahoitamiseen myös muilla kursseilla, joilla on käsitelty mm. energiakanavointia, intuitiivista energiahoitoa ja kvanttihypnoosia. Energiahoitajana olen toiminut vuodesta 2018 alkaen.

Olet lämpimästi tervetullut energiahoitoon, oli oireesi sitten enemmän psyykkinen tai fyysinen, sinusta tuntuu, että elämäsi jumittaa, haluat saada yhteyden itseesi ja omaan voimaasi, tai haluat todella päästä syvään rauhan ja rentouden tilaan. Energiahoidostani on saatu apua kivunhoidosta suuriin elämänmuutoksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli energiahoito kutsuu sinua, ja kysy lisää!

Lisätietoa minusta ja energiahoidoista löydät sivuiltani www.lahteella.fi

 

Hinnasto

Lähihoito

Energiahoito 75 min           79 €

Kolmen hoitokerran sarja   216 €   (72 €/kerta)

Viiden hoitokerran sarja     345 €   (69 €/kerta)

Etähoidot

Energiahoito etäyhteydellä  (Skype, Zoom tai puhelimitse)  60 min     60 €

Kolmen hoitokerran sarja   168 €   (56 €/kerta)

Viiden hoitokerran sarja     270 €    (54 €/kerta)

 

Energiahoito kaukohoitona   40 min        44 €

Lyhyt alkukeskustelu puhelimitse hoitoajan alussa. Hoidon päätteeksi annan koonnin hoidon kulusta puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä).

Kaukohoitosarja 3 x 40 min     120 €   (40 €/kerta)

Kaukohoitosarja 5 x 40 min     190 €   (38 €/kerta)

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi-istunto 120 €/n. 3 tuntia, Ylikiimingin hoitohuoneella, Valon Vintillä tai etäyhteydellä. Lue lisää.

 

Peruuttamattomista varauksista maksu on 50 % hinnasta.

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %

 

Hoitoajat

Teen energiahoitoja pääasiassa tiistaisin Valon Vintillä Oulun Karjasillalla sekä torstaisin Ylikiimingin hoitohuoneella. Hoitoaikoja muille päiville Ylikiimingin hoitohuoneelle voit tarvittaessa kysyä myös tekstiviestitse tai sähköpostitse. Kvanttihypnoosi-istuntoja pidän Valon Vintillä maanantaisin sekä Ylikiimingin hoitohuoneella ja etäyhteydellä sopimuksen mukaan. Lisäksi teen energiahoitoja etäyhteydellä puhelimitse tai Skypen tai Zoomin välityksellä.

Sijainti

Ylikiiminki

Lasintie 219, Oulu    33 km Oulun keskustasta

Katso sijainti kartalla

Valon Vintti

Ketokatu 8, Oulu

Katso sijainti kartalla

Varaa aika Elinalle

J-P, Elinan asiakas

”Elinalla sattui olemaan aikaa hoitaa minua etänä puhelimessa juuri silloin, kun tunnepuolen traumani oli aktivoitunut ja oloni oli kamalimmillaan. Hoidon aikana koin kokonaisvaltaisesti, kuinka trauma irrotti otteensa ja purkaantui. Elina sai heti hoidon alusta alkaen luotua turvallisen tunnelman rauhallisuudellaan ja selvästi havaittavissa olevilla hoitovaikutuksilla. Puolentoista tunnin hoidolla saatiin valtavia tuloksia.”

Elina M., Elinan asiakas

”Olen kärsinyt monista käsittelemättömistä ja patoutuneista tunteista, mm. vihan tunteista, lapsuuden ikävistä kokemuksista ja negatiivisista muistoista. Elina on auttanut minua poistamaan negatiivista tunne-energiaa ja vapautumaan ikävistä tuntemuksistani. Elinan hoidettavana tunnen olevani varmoissa käsissä. Hoitojen jälkeen minulla on kevyempi olo, positiivinen mieli ja negatiiviset tunnemuistot eivät ole enää häirinneet minua.”

Ota yhteyttä Elinaan

Yhteydenotot sähköpostitse elina.saariniemi@meridiaani.net tai puhelimitse 0400413029. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.