Elina Vilhelmiina Saariniemi

energiahoitaja, kvanttihypnoosihoitaja
Sähköposti: elina@lahteella.fi

Hei!

Nimeni on Elina Vilhelmiina Saariniemi. Kiinnostuin energiahoidoista koettuani itse vaikuttavalla tavalla niiden tehon kehossa ja mielessä. Useat energiahoidossa käyttämäni menetelmät, kuten energeettinen jäsenkorjaus, tunnekehon hoito ja chakrojen tasapainoitus pohjaavat Suomen Energiahoitajien koulutuksessa 2016 alkaen oppimaani BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmään. Tämä menetelmällisesti erittäin antoisa koulutus on ollut lähtölaukaukseni energiahoitamiselle. Sen jälkeen hyvin syvällistä vaikutusta olen saanut erityisesti kvanttihypnoosikursseilta 2020 alkaen.

Tällä hetkellä tarjoan energiahoitoa kolmen eri palvelun muodossa: intuitiivinen energiahoito, kvanttihypnoosihoito sekä hoitava rumpumatka, jossa energia välittyy voimarummun, ääneni sekä mahdollisesti joidenkin muiden instrumenttien kautta. Lisäksi pidän aika ajoin erilaisia tilaisuuksia ryhmille, kuten hoitava kvanttihypnoosimatka ryhmälle, intuitiivisen energiahoitamisen ilta sekä chakrojen äänihoitamista ryhmässä. Ajankohtaiset tapahtumani löytyvät Meridiaanin sivuilta kohdasta tapahtumat.

Nykyisin energiahoitamiseni ytimessä on yksinomaan yhteys energiahoitoon tulleen henkilön korkeimpaan tietoisuuteen ja tästä yhteydestä välittyvään informaatioon, joka rakkaudesta käsin ohjaa hoidon kulkua siinä hetkessä olennaisella tavalla. Hoitajana en siis toimi tietoisen mieleni lähtökohdista käsin esimerkiksi määrittämällä hoidon kulkua käyttämällä tiettyjä energeettisiä hoitomenetelmiä tietyssä järjestyksessä, vaan luotan täydellisesti siinä hetkessä saamaani rakkaudelliseen informaatioon ja sen ohjaukseen. Näin ollen omaksumani hoitomenetelmät ovat lopulta sivuosassa ja ne tulevat käytettäviksi siten, kuin hoidossa välittyvän informaation mukaisesti on olennaista.

Energiahoidostani on saatu apua kivunhoidosta suuriin elämänmuutoksiin. Olet lämpimästi tervetullut energiahoitoon, oli oireesi sitten enemmän psyykkinen tai fyysinen, sinusta tuntuu, että elämäsi jumittaa, haluat saada yhteyden itseesi ja omaan voimaasi, tai haluat todella päästä syvään rauhan ja rentouden tilaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli energiahoito jossakin muodossaan kutsuu sinua, ja kysy lisää!

Lisätietoa minusta ja energiahoidoista löydät sivuiltani www.lahteella.fi

 

 

Hinnasto

Intuitiivinen energiahoito
Lähihoito

Intuitiivinen energiahoito 75 min           79 €

Kolmen hoitokerran sarja   216 €   (72 €/kerta)

Etähoidot

Intuitiivinen energiahoito etäyhteydellä  (Skype, Zoom tai puhelimitse)  60 min     60 €

Kolmen hoitokerran sarja   168 €   (56 €/kerta)

 

Intuitiivinen energiahoito kaukohoitona   40 min        44 €

Lyhyt alkukeskustelu puhelimitse hoitoajan alussa. Hoidon päätteeksi annan koonnin hoidon kulusta puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä).

Kaukohoitosarja 3 x 40 min     120 €   (40 €/kerta)

 

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi-istunto 120 €/n. 3 tuntia, Ylikiimingin hoitohuoneella, Valon Vintillä tai etäyhteydellä. Lue lisää.

 

Hoitava rumpumatka

Rumpumatka, n. 45 min  50 €  Ylikiimingin hoitohuoneella. Lue lisää.

 

Peruuttamattomista varauksista maksu on 50 % hinnasta.

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %

 

Hoitoajat

Teen energiahoitoja pääasiassa tiistaisin Valon Vintillä Oulun Karjasillalla osoitteessa Ketokatu 8 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin Ylikiimingin hoitohuoneella n. 33 km Oulun keskustasta. Hoitoaikoja muille päiville Ylikiimingin hoitohuoneelle sekä muita kuin ajanvarauskalenterissa olevia kaukohoitoaikoja voit tarvittaessa kysyä myös tekstiviestitse tai sähköpostitse. Kvanttihypnoosi-istuntoja pidän Valon Vintillä maanantaisin sekä Ylikiimingin hoitohuoneella ja etäyhteydellä sopimuksen mukaan. Lisäksi teen energiahoitoja etäyhteydellä puhelimitse tai Skypen tai Zoomin välityksellä.

 

Varaa aika Elinalle

J-P, Elinan asiakas

”Elinalla sattui olemaan aikaa hoitaa minua etänä puhelimessa juuri silloin, kun tunnepuolen traumani oli aktivoitunut ja oloni oli kamalimmillaan. Hoidon aikana koin kokonaisvaltaisesti, kuinka trauma irrotti otteensa ja purkaantui. Elina sai heti hoidon alusta alkaen luotua turvallisen tunnelman rauhallisuudellaan ja selvästi havaittavissa olevilla hoitovaikutuksilla. Puolentoista tunnin hoidolla saatiin valtavia tuloksia.”

Elina M., Elinan asiakas

”Olen kärsinyt monista käsittelemättömistä ja patoutuneista tunteista, mm. vihan tunteista, lapsuuden ikävistä kokemuksista ja negatiivisista muistoista. Elina on auttanut minua poistamaan negatiivista tunne-energiaa ja vapautumaan ikävistä tuntemuksistani. Elinan hoidettavana tunnen olevani varmoissa käsissä. Hoitojen jälkeen minulla on kevyempi olo, positiivinen mieli ja negatiiviset tunnemuistot eivät ole enää häirinneet minua.”

Ota yhteyttä Elinaan

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse elina@lahteella.fi. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.