oElina Saariniemi
OULU

energiahoitaja
E-mail: elina@lahteella.fi

Hei!

Nimeni on Elina Saariniemi. Kiinnostuin energiahoidoista koettuani itse vaikuttavalla tavalla niiden tehon kehossa ja mielessä. Nyt olen opiskellut kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit ja saanut lisää hienoja kokemuksia niin energeettisestä jäsenkorjauksesta, kivunhoidosta kuin tunnelukkojen purkamisestakin. Energiahoidot ovat syventäneet ymmärrystäni keho-mieliyhteydestä ja antaneet loistavia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Itselläni energiahoidot ovat tuoneet elämääni valtavasti tasapainoa sekä fyysistä ja henkistä hyvää oloa.

Nykyisin teen energiahoitoja lähihoitoina sunnuntaisin Oulun keskustassa sijaitsevassa hoitotilassa. Lisäksi teen psykologista energiahoitoa etähoitona puhelimitse tai Skypen kautta. Siinä keskityn tunnepuolen ongelmiin BodyMind Energy Balancing -hoitomenetelmän eri tekniikoilla.

Ole rohkeasti yhteyksissä, oli oireesi sitten enemmän psyykkinen tai fyysinen, tai haluat todella rentoutua ja ladata akkuja.

 

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min      75 €

Kolmen hoitokerran sarja   198 €   (66 €/kerta)

Psykologinen energiahoito Skypellä tai puhelimitse 60 min        60 €

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %

Sijainti

Isokatu 19 B 16, 5. krs

Katso sijainti kartalta

J-P, Elinan asiakas

”Elinalla sattui olemaan aikaa hoitaa minua etänä puhelimessa juuri silloin, kun tunnepuolen traumani oli aktivoitunut ja oloni oli kamalimmillaan. Hoidon aikana koin kokonaisvaltaisesti, kuinka trauma irrotti otteensa ja purkaantui. Elina sai heti hoidon alusta alkaen luotua turvallisen tunnelman rauhallisuudellaan ja selvästi havaittavissa olevilla hoitovaikutuksilla. Puolentoista tunnin hoidolla saatiin valtavia tuloksia.”

Elina M., Elinan asiakas

”Olen kärsinyt monista käsittelemättömistä ja patoutuneista tunteista, mm. vihan tunteista, lapsuuden ikävistä kokemuksista ja negatiivisista muistoista. Elina on auttanut minua poistamaan negatiivista tunne-energiaa ja vapautumaan ikävistä tuntemuksistani. Elinan hoidettavana tunnen olevani varmoissa käsissä. Hoitojen jälkeen minulla on kevyempi olo, positiivinen mieli ja negatiiviset tunnemuistot eivät ole enää häirinneet minua.”

Ota yhteyttä Elinaan

Yhteydenotot sähköpostitse elina@lahteella.fi tai puhelimitse 0400413029. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.