Elina Saariniemi

energiahoitaja, kvanttihypnoosihoitaja
Brief info

Hei!

Nimeni on Elina Saariniemi. Kiinnostuin energiahoidoista koettuani itse vaikuttavalla tavalla niiden tehon kehossa ja mielessä. Sittemmin olen opiskellut kaikki Suomen energiahoitajien kurssit ja saanut lisää hienoja kokemuksia niin energeettisestä jäsenkorjauksesta, kivunhoidosta kuin tunnelukkojen purkamisestakin. Energiahoidot ovat syventäneet ymmärrystäni keho-mieliyhteydestä ja antaneet loistavia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Itselläni energiahoidot ovat tuoneet elämääni valtavasti tasapainoa sekä fyysistä ja henkistä hyvää oloa. Olen avartanut perspektiiviäni energiahoitamiseen myös muilla kursseilla, joilla on käsitelty mm. energiakanavointia, intuitiivista energiahoitoa ja kvanttihypnoosia. Energiahoitajana olen toiminut vuodesta 2018 alkaen.

Otan vastaan arkipäivisin ja -iltaisin hoitohuoneellani Ylikiimingin Vesalan maalaismiljöössä. Lisäksi teen energiahoitoja etäyhteydellä puhelimitse tai Skypen tai Zoomin välityksellä.

Ole rohkeasti yhteyksissä, oli oireesi sitten enemmän psyykkinen tai fyysinen, tai haluat todella rentoutua ja ladata akkuja.

Lisätietoa minusta ja energiahoidoista löydät sivuiltani www.lahteella.fi

 

Hinnasto

Lähihoito Ylikiimingin hoitohuoneella

Energiahoito 90 min           79 €

Kolmen hoitokerran sarja   216 €   (72 €/kerta)

Viiden hoitokerran sarja     345 €   (69 €/kerta)

Etähoidot

Energiahoito etäyhteydellä  (Skype, Zoom tai puhelimitse)  60 min     60 €

Kolmen hoitokerran sarja   168 €   (56 €/kerta)

Viiden hoitokerran sarja     270 €    (54 €/kerta)

 

Energiahoito kaukohoitona   40 min        44 €

Lyhyt alkukeskustelu puhelimitse hoitoajan alussa. Hoidon päätteeksi annan koonnin hoidon kulusta puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä).

Kaukohoitosarja 3 x 40 min     120 €   (40 €/kerta)

Kaukohoitosarja 5 x 40 min     190 €   (38 €/kerta)

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi-istunto 120 €/n. 3 tuntia Ylikiimingissä tai etäyhteydellä. Lue lisää.

 

Peruuttamattomista varauksista maksu on 50 % hinnasta.

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %

 

Hoitoajat

Hoitoajat Ylikiimingin hoitohuoneella arkipäivisin ja -iltaisin (ks. alla oleva ajanvarauskalenteri.) Kotikäynnit erikseen sovittaessa. Olethan yhteyksissä, mikäli ajanvarauskalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, niin pyritään löytämään jokin muu sopiva aika.

Sijainti

Lasintie 219, Oulu    n. 35 min Oulun keskustasta

Katso sijainti kartalla

Mahdollisuus auton lämmitykseen ja sähköauton tai hybridin lataukseen normaalista sähköpistokkeesta maksutta. Ota mukaan lämmitys-/latausjohto.

Varaa aika Elinalle

J-P, Elinan asiakas

”Elinalla sattui olemaan aikaa hoitaa minua etänä puhelimessa juuri silloin, kun tunnepuolen traumani oli aktivoitunut ja oloni oli kamalimmillaan. Hoidon aikana koin kokonaisvaltaisesti, kuinka trauma irrotti otteensa ja purkaantui. Elina sai heti hoidon alusta alkaen luotua turvallisen tunnelman rauhallisuudellaan ja selvästi havaittavissa olevilla hoitovaikutuksilla. Puolentoista tunnin hoidolla saatiin valtavia tuloksia.”

Elina M., Elinan asiakas

”Olen kärsinyt monista käsittelemättömistä ja patoutuneista tunteista, mm. vihan tunteista, lapsuuden ikävistä kokemuksista ja negatiivisista muistoista. Elina on auttanut minua poistamaan negatiivista tunne-energiaa ja vapautumaan ikävistä tuntemuksistani. Elinan hoidettavana tunnen olevani varmoissa käsissä. Hoitojen jälkeen minulla on kevyempi olo, positiivinen mieli ja negatiiviset tunnemuistot eivät ole enää häirinneet minua.”

Ota yhteyttä Elinaan

Yhteydenotot sähköpostitse elina.saariniemi@meridiaani.net tai puhelimitse 0400413029. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.