Elina Viitanen

energiahoitaja
Brief info

040 751 6261
eviitanen@gmail.com

Moi!

Energiahoitojen upea maailma on avautunut minulle pikkuhiljaa. Olen vastaanottanut ensimmäisen oman hoitoni 2014 ja olin todella vaikuttunut sen tehosta. Useamman vuoden unelmoin, kasvoin ja kypsyttelin ja vihdoin olin itse valmis hoitamaan. Olen hakenut oppia Suomen energiahoitajien kursseilta sekä kerännyt täydentävää tietoa ja taitoa aina tilaisuuden tullen. En halua rajoittaa hoitoa mihinkään tiettyyn tekniikkaan vaan käytän intuitiivisesti eri metodeja.

Hoitotilanteessa olen läsnä vain sinua varten, ja teemme hoitokokemuksesta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Saat olla joko itse aktiivisesti mukana tai vain rentoutua ja olla kannateltavana.

Teen sekä kaukohoitoja että lähihoitoja. Kaukohoidossa voit maata mukavasti vaikka omalla kotisohvallasi. Lähihoitoja teen pääasiassa Espoossa, mutta tarvittaessa voimme sopia myös kotikäynneistä. Ajan voi varata puhelimitse tai whatsappilla/tekstiviestillä.

 

Hinnasto

Lähihoidot

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 80 €

Energiahoito 45 min 50 €

 

Kaukohoito

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoito 60 min 50 €

 

 

Sijainti

Kutojantie 3, Espoo

Katso sijainti kartalla

Ota yhteyttä Elinaan

Lomakkeen kautta lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitsethan siis, jos viesti on osoitettu vain Elinalle. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Elinaan, ks. yhteystiedot sivun alussa.