Elina Viitanen

energiahoitaja
Brief info

040 751 6261
eviitanen@gmail.com

Hei!

Energiahoitojen upea maailma on avautunut minulle pikkuhiljaa. Aikoinaan aloin käydä energiahoidoissa satunnaisesti ja kerta toisensa jälkeen tunsin, että jotain positiivista tapahtui, vaikka en aina tarkkaan osannutkaan nimetä mitä. Aloin saada helpotusta fyysisiin ja henkisiin haasteisiin. Samalla jokin suuri sisäinen muutos minussa lähti käyntiin ja haave hoitamisesta alkoi kyteä. Useamman vuoden unelmoin, kasvoin ja kypsyttelin ja vihdoin olin itse valmis hoitamaan. Olen hakenut oppia Suomen energiahoitajien kursseilta sekä kerännyt täydentävää tietoa ja taitoa aina tilaisuuden tullen. En halua rajoittaa hoitoa mihinkään tiettyyn tekniikkaan vaan usein käytän intuitiivisesti eri metodeja.

Hoitotilanteessa olen läsnä vain sinua varten, ja yhdessä teemme hoitokokemuksesta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Saat olla joko itse aktiivisesti mukana tai vain rentoutua ja olla kannateltavana.

Teen sekä kaukohoitoja että lähihoitoja. Kaukohoidossa käymme ensin lyhyen alkukeskustelun puhelimitse tai viestitse, ja hoidon ajan voit maata mukavasti vaikka omalla kotisohvallasi. Hoidon lopuksi saat kirjallisen palautteen hoidon kulusta. Lähihoitoon olet tervetullut Espoon Kiloon.

Ajan voi varata alla olevasta ajanvarauskalenterista. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, olethan yhteydessä niin järjestetään sopiva aika!

 

Hinnasto

Lähihoidot

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 80 €

BodyMind Energy Balancing Method  -energiahoito 90 min 90 €

Intuitiivinen energiahoito 60 min 70 €

Intuitiivinen energiahoito 75 min 80 €

Intuitiivinen energiahoito 90 min 90 €

 

Kaukohoito

BodyMind Energy Balancing Method -kaukohoito 60 min 50 €

Hintoihin sisältyy alv 24 %

Peruthan aikasi mikäli et pääse paikalle. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan täysi hoidon hinta.

 

Sijainti

Puistopiha 4, Espoo

Katso sijainti kartalla

Varaa aika Elinalle

Ota yhteyttä Elinaan

Lomakkeen kautta lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitsethan siis, jos viesti on osoitettu vain Elinalle. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Elinaan, ks. yhteystiedot sivun alussa.