Erika Sandman

energiahoitaja
Brief info

050 543 9149
erika.sandman@meridiaani.net

Eroon kivuista energiahoitojen avulla

Kärsin  kroonisesta kivusta yli 10 vuotta, menetin  välillä toivonikin. Sain avun energiahoitojen kautta ja haluan nyt puolestani auttaa Sinua voimaan paremmin. Pidän ihmisten kohtaamisesta ja koen erilaiset tavat ajatella yhtenä elämän suurimmista rikkauksista. Olet tervetullut hoitoon juuri omana itsenäsi, maailmankatsomuksestasi riippumatta.

Tutustuin energiahoitoihin vuonna 2013 etsiessäni apua omiin terveysongelmiini. Olin alussa melko skeptinen koko ilmiön suhteen, mutta hämmästyin pian hyviä hoitotuloksia ja kiinnostuin aiheesta niin paljon, että aloin itsekin käydä energiahoitokursseja ja tehdä hoitoa sekä itselleni että muille.

Olen käynyt kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit ja lisäksi olen hankkinut tietoa aiheesta myös itsenäisesti. Hoitajana en ole kaavoihin kangistunut, vaan sovellan oppimaani luovasti hoidettavani tarpeiden mukaan ja kehittelen jatkuvasti uudenlaisia tapoja hoitaa. Energiahoidot avaavat tien loputtoman kiehtovaan maailmaan, joka tarjoaa aivan uuden näkökulman ihmisten väliseen kohtaamiseen, mieleen, tietoisuuteen ja paranemiseen.

Lähihoitojen lisäksi teen myös kaukohoitoja, joten voit saada apua asuinpaikastasi riippumatta. Hoidan erittäin mielelläni myös eläimiä.

Teen 75 min lähihoitoja Galleria Sitruunapuun tiloissa keskiviikkoisin. Lähihoitoon varataan aika puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 0505439149 tai sähköpostilla erika.sandman@meridiaani.net

Galleria Sitruunapuu sijaitsee Helsingin Vallilassa,  osoite Sammatintie 2.

Teen kaukohoitoja muina arkipäivinä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan hoitoihin!

Hinnasto

Lähihoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito  75 min     80 €

Kaukohoidot

30 min     30 €

40 min    40€

45 min 45€

60 min     60 €

75 min 75€

Hoitosarja  4 x 30 min    100 €

Hintoihin sisältyy alv 24 %

Sijainti

Galleria Sitruunapuu,  Sammatintie 2, 00550 Helsinki

Ota yhteyttä Erikaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni erika.sandman@meridiaani.net