Erika Sandman

energiahoitaja
Brief info

050 543 9149
erika.sandman@meridiaani.net

Tutustuin energiahoitoihin vuonna 2013 etsiessäni apua omiin terveysongelmiini. Olin alussa melko skeptinen koko ilmiön suhteen, mutta hämmästyin pian hyviä hoitotuloksia ja kiinnostuin aiheesta niin paljon, että aloin itsekin käydä energiahoitokursseja ja tehdä hoitoa sekä itselleni että muille.

Olen käynyt kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit ja lisäksi olen hankkinut tietoa aiheesta myös itsenäisesti. Hoitajana en ole kaavoihin kangistunut, vaan sovellan oppimaani luovasti hoidettavani tarpeiden mukaan ja kehittelen jatkuvasti uudenlaisia tapoja hoitaa. Energiahoidot avaavat tien loputtoman kiehtovaan maailmaan, joka tarjoaa aivan uuden näkökulman ihmisten väliseen kohtaamiseen, mieleen, tietoisuuteen ja paranemiseen.

Olen itse kärsinyt kroonisesta kivusta yli 10 vuotta, menettänyt välillä toivonikin, mutta saanut avun energiahoitojen kautta ja haluan nyt puolestani auttaa Sinua voimaan paremmin. Pidän ihmisten kohtaamisesta ja koen erilaiset tavat ajatella yhtenä elämän suurimmista rikkauksista. Olet tervetullut hoitoon juuri omana itsenäsi, maailmankatsomuksestasi riippumatta.

Teen hoitoja aivan Helsingin keskustassa Kalevankadulla sijaitsevalla hoitohuoneella. Lähihoitojen lisäksi teen myös kaukohoitoja, joten voit saada apua asuinpaikastasi riippumatta. Hoidan erittäin mielelläni myös eläimiä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan hoitoihin!

 

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito  75 min     80 €

Kaukohoidot: Hoitokäyntien välillä  30 min     30 €

Yksittäin  60 min     60 €

Hoitosarja  4 x 30 min    100 €

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %

Sijainti

Zen Center, Kalevankatu 4, 2.krs. hoitohuone.

Ota yhteyttä Erikaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni erika.sandman@meridiaani.net