Jaakko Kaisto

energiahoitaja
Sähköposti: jaakko.kaisto@gmail.com | p. 0408252428

Terve!

Olen Jaakko ja sukelsin energiahoitojen maailmaan oman paranemiskokemuksen myötä vuonna 2014. Olen kouluttautunut hoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit (3-taso) (www.suomenenergiahoitajat.fi). Lisäksi oppia on haettu maailman toiselta puolen Nic Kolben opista ”Be the light” (www.nic-kolbe.com). Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja opiskelen alaa jatkuvasti lisää. Nykyään käytössäni on laaja työkalupakki erilaisia hoitotyökaluja, joita käytän aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tekemäni hoidot voivat auttaa ihmisiä yksinkertaisista fyysisistä terveyshaasteista aina suuriin elämänmuutoksiin. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla.

Energeettinen ymmärrykseni on auttanut monia herkkiä ihmisiä saamaan elämänsä hallintaan ja kääntämään herkkyyden lahjan voimavaraksi. Koulutuksissa ja konsultaatioissa neuvon ihmistä itseään käyttämään tarvittavia työkaluja, jotta löydämme sopusoinnun itsen ja ympäröivän maailman välille. Opetan myös energian tuntemista, välittämistä ja intuition kuuntelua.

Kaukohoidot toteutetaan joko videopuhelun tai tavallisen puhelinsoiton välityksellä.

Teen myös tilojen energeettisiä puhdistuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni.

Löydät nettiajanvarauksen tämän sivun alalaidasta, tervetuloa!

 

Hinnasto

Energiahoito 75 min                                             85 €
Hoitosarja: 3 hoitoa tai enemmän                      75 € /hoito
Energiahoito 75 min kotikäynti (Tampere)        95 €
Koulutus/valmennus/muu 60 min                       60 €
Mahdolliset matkakulut sovitaan erikseen.

Kaukohoito 30 min                                                35 €
Kaukohoito 60 min                                                60 €
Kaukohoito 90 min                                                85 €

Jos tulet ensimmäiseen kaukohoitoon minulle, varaathan 60min ajan, jotta ehdimme tutustua ja kartoittaa ongelmasi rauhassa. Kaukohoitoajat sopimuksen mukaan, soita tai laita viesti. Kiitos.
Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Hintoihin sisältyy alv 24 %.
Nettiajanvarauksen löydät tämän sivun alalaidasta.

 

Hoitoajat Rajaportilla

Tiistai               16:00 – 21:00
Keskiviikko      10:30 – 14:30

Muut ajat sopimuksen mukaan. Otathan yhteyttä, jos asiasi on akuutti ja/tai antamani ajat eivät käy.

Sijainti

Otan asiakkaita vastaan Tampereella Rajaportin saunan hoitotilassa osoitteessa Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere. Hoitohuone sijaitsee pihan isoa porttia vastapäätä olevan talon kivijalan oikeassa reunassa. Oven yläpuolella lukee rautaisessa kyltissä “hieroja”.
Tilan vierestä löytyy parkkipaikka ja Rajaportin saunan pysäkille pääsee helposti busseilla nro 8, 11, 14, 17, 20, 26, 29, 70, 72, 74 ja 79 (talvi 2020, katso ajankohtaiset aikataulut: https://joukkoliikenne.tampere.fi/)
Kaukohoidon voit ottaa vastaan kotisohvallasi. Suosittelen hands free -laitteen käyttöä hoidon aikana, mutta se ei ole pakollista.

Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Tervetuloa!

Ota yhteyttä Jaakkoon

Yhteydenotot sähköpostitse jaakko.kaisto@gmail.com tai puhelimitse 0408252428 / Jaakko Kaisto. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.