tJaakko Kaisto
TAMPERE

energiahoitaja
E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com | p. 0408252428

Terve!

Olen Jaakko ja sukelsin energiahoitojen maailmaan oman paranemiskokemuksen myötä vuonna 2014. Olen kouluttautunut hoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit (3-taso) (www.suomenenergiahoitajat.fi). Lisäksi oppia on haettu maailman toiselta puolen Nic Kolben opista ”Be the light” (www.nic-kolbe.com). Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja opiskelen alaa jatkuvasti lisää. Nykyään käytössäni on laaja työkalupakki erilaisia hoitotyökaluja, joita käytän aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tekemäni hoidot voivat auttaa ihmisiä yksinkertaisista fyysisistä terveyshaasteista aina suuriin elämänmuutoksiin. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla.

Energeettinen ymmärrykseni on auttanut monia herkkiä ihmisiä saamaan elämänsä hallintaan ja kääntämään herkkyyden lahjan voimavaraksi. Koulutuksissa ja konsultaatioissa neuvon ihmistä itseään käyttämään tarvittavia työkaluja, jotta löydämme sopusoinnun itsen ja ympäröivän maailman välille. Opetan myös energian tuntemista, välittämistä ja intuition kuuntelua.

Kaukohoidot toteutetaan joko videopuhelun tai tavallisen puhelinsoiton välityksellä.

Teen myös tilojen energeettisiä puhdistuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni.

Löydät nettiajanvarauksen tämän sivun alalaidasta, varaa aikasi heti!
Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

 

Hinnasto

Teen virusepidemian aikana vain etähoitoja tarjoushinnoin. Jos tulet ensimmäiseen hoitoon minulle, varaathan vähintään 60 minuutin ajan, jotta ehdimme kartoittaa ongelmasi ja tutustua rauhassa.

Kaukohoito 30 min                          35 €
Kaukohoito 60 min                          60 €
Kaukohoito 90 min                          85 €
Koulutus/valmennus 60 min           60 €

Lähihoidot virusepidemian aikana vain poikkeustapauksissa. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Energiahoito 75 min                                        85 €
Hoitosarja: 3 hoitoa tai enemmän                 75 € /hoito
Energiahoito 75 min kotikäynti (Tampere)   95 €
Koulutus/valmennus/muu 60 min                  60 €
Mahdolliset matkakulut sovitaan erikseen.

Hintoihin sisältyy alv 24 %.
Nettiajanvarauksen löydät tämän sivun alalaidasta.

Hoitoajat

Maanantai       14:00 – 18:00
Keskiviikko      14:00 – 19:00
Lauantai          11:00 – 15:00

Muut ajat sopimuksen mukaan. Otathan yhteyttä, jos asiasi on akuutti ja/tai antamani ajat eivät käy.

Sijainti

Kaukohoidon voit ottaa vastaan kotisohvallasi. Suosittelen hands free -laitteen käyttöä hoidon aikana, mutta se ei ole pakollista.
Normaalisti otan asiakkaita vastaan Tampereella Rajaportin saunan hoitotilassa osoitteessa Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere. Hoitohuone sijaitsee pihan isoa porttia vastapäätä olevan talon kivijalan oikeassa reunassa. Oven yläpuolella lukee rautaisessa kyltissä “hieroja”.
Tilan vierestä löytyy parkkipaikka ja Rajaportin pysäkille pääsee helposti busseilla nro 8, 11, 14, 17, 20, 26, 29, 70, 72, 74 ja 79 (talvi 2020, katso ajankohtaiset aikataulut.)

Tervetuloa!

Ota yhteyttä Jaakkoon

Yhteydenotot sähköpostitse jaakko.kaisto@gmail.com tai puhelimitse 0408252428 / Jaakko Kaisto. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.