tJaakko Kaisto
TAMPERE

energiahoitaja
E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Terve!

Olen Jaakko ja sukelsin energiahoitojen maailmaan vuonna 2014. Sittemmin koko ymmärrys terveydestä on muuttunut. Tällä hetkellä näen, että ihminen on suuri kokonaisuus, jossa tunteet ja sisäinen elämä on yhteydessä fyysiseen kehoon. Joskus fyysisestä vaivasta pääsee eroon vasta, kun vaivan taustalla oleva tunne ja uskomus on saatu koettua ja vapautettua.

Olen kouluttautunut hoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit. Lisäksi oppia on haettu maailman toiselta puolelta afrikasta asti Nic Kolben opista ”Be the light” (www.nic-kolbe.com). Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja tutkin sekä hyödynnän laajaa kirjoa täydentäviä hoitomuotoja omassa elämässäni.

Hoitajana olen huomannut, että kanavoimani energia on voimakasta ja voi auttaa eteenpäin suurissakin elämänmuutoksissa. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla. Voin näyttää oven, mutta sinun itsesi on kuljettava siitä. Uskallatko ottaa askeleen kohti omaa voimaasi, terveyttä ja hyvää oloa? Jos vastasit kyllä, autan sinua mielelläni.

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito    85 €  (Hoito kestää tunnista puoleentoista.)

Kolmen hoitokerran sarja    220 €

Etähoito   65 €

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Sijainti

Otan asiakkaita vastaan Tampereella Rajaportin saunan hoitotilassa osoitteessa Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere.

Hoitoajat

Ma 10:00–15:00
Ti 16:00–21:00
Ke 10:00–15:00

Myös muita aikoja on käytettävissä. Näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 

Tervetuloa!

Ota yhteyttä Jaakkoon

Yhteydenotot sähköpostitse jaakko.kaisto@gmail.com tai puhelimitse 0408252428 / Jaakko Kaisto. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.