Jaakko Kaisto

energiahoitaja
Brief info

040 825 2428
jaakko.kaisto@gmail.com

Terve!

Oletko valmis tekemään itsessäsi, elämässäsi ja ajattelussasi ne muutokset, jotta voit antaa elämäsi kukoistaa? Onko sinulla vilpitön halu parantua ja olet valmis kulkemaan rohkeasti ja rakkaudella kohti tuntematonta? Jos vastaus on kyllä, autan sinua mielelläni. Tervetuloa matkalle selvittämään kuka sinä todella olet.

Olen Jaakko ja tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaista energiahoitoa. Otan asiakkaita vastaan kotonani Ruovedellä maanantaisin. Asun Helvetinjärven kansallispuiston välittömässä läheisyydessä ja suosittelenkin asiakkailleni pientä hiljentymishetkeä luonnossa hoidon yhteydessä. Teen kaukohoitoja maanantaisin sekä torstaisin. Löydät yhteystiedot ja nettiajanvarauksen tämän sivun alalaidasta.

Sukelsin energiahoitojen maailmaan oman paranemiskokemuksen myötä vuonna 2014. Tärkeimmät opit hoitajan polulla olen tämän jälkeen löytänyt tutkimalla nöyrästi itseäni ja meditoimalla päivittäin sekä hoitamalla ihmisiä säännöllisesti. Olen kouluttautunut hoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit (3-taso) (www.suomenenergiahoitajat.fi). Lisäksi oppia on haettu maailman toiselta puolen Nic Kolben opista ”Be the light” (www.nic-kolbe.com). Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja opiskelen alaa jatkuvasti lisää. Nykyään käytössäni on laaja työkalupakki erilaisia hoitotyökaluja, joita käytän aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tekemäni hoidot voivat auttaa ihmisiä yksinkertaisista fyysisistä terveyshaasteista aina suuriin elämänmuutoksiin. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla. Jos vaiva on jatkunut pitkään tai on kyse vakavammasta terveydellisestä haasteesta, suosittelen useamman hoidon sarjaa, jolloin päästään usein parhaaseen pysyvään hoitotulokseen.

Kehittämäni ”Helvetinjärven hoitoprotokolla” on tulla luokseni ensin lähihoitoon, jonka jälkeen hoitoa buustataan vähintään kolmella kaukohoidolla 3-5 päivän välein. Jokainen reagoi hoitoon yksilöllisesti, joten toisille yksi hoito voi riittää ja toiset voivat tarvita pidempää yhteistä työskentelyä ja/tai pidempiä hoitosessioita. Usein kehoa pitää opettaa ylläpitämään terveyttä lempeästi. Silloin aika on ystävä ja tarvitaan useampia hoitokertoja. Esimerkkinä, kun itselläni ”parantumaton” hermostosairaus parantui, se otti alkuun noin kuukauden hoitosuhteen ja 7-8 hoitoa. Toki matkaan kohti täydellistä terveyttä edelleen.

Jos matkustaminen on sinulle haaste, voimme lähteä liikkeelle pidemmällä kaukohoidolla (1h tai 1,5h), jolloin ehdin tutustua sinuun, haasteisiisi ja energiaasi rauhassa.

Energeettinen ymmärrykseni on auttanut monia herkkiä ihmisiä saamaan elämänsä hallintaansa ja kääntämään herkkyyden lahjan voimavaraksi. Hoitoihin sisältyy myös konsultaatiota ja työkaluja, miten omaan energiaan ja olemiseen voi itse vaikuttaa. Näin kuljemme kohti sopusointua itsen ja ympäröivän maailman välillä. Opetan myös energian tuntemista, välittämistä ja intuition kuuntelua.

Kaukohoidot toteutetaan joko videopuhelun tai tavallisen puhelinsoiton välityksellä.

Teen myös tilojen energeettisiä puhdistuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni!

Yhteystiedot ja nettiajanvaraus löytyy tämän sivun alalaidasta.

Mistä minut löytää?

Ajankohtaisen tiedon tapahtumista ja ilmaisista energian jaoista löydät telegram -ryhmästäni johon pääset liittymään tällä linkillä: https://t.me/+De0yOzP6s5Q3OWRk

Mun youtube -kanavalle pääsee klikkaamalla tästä.

Hoitoajat Ruovedellä

Maanantai        10 – 14 ja 16 – 20

Muut ajat sopimuksen mukaan. Otathan yhteyttä, jos asiasi on akuutti ja/tai antamani ajat eivät käy.

Hoitoajat kaukohoito

Maanantai  10 – 14 ja 16 – 20
Torstai        10 – 14 ja 16 – 18

Hinnasto

Energiahoito 75 min  90 €

Kaukohoito 30 min  40 €
Kaukohoito 60 min  60 €
Kaukohoito 90 min  85 €

Jos tulet ensimmäiseen kaukohoitoon minulle, varaathan vähintään 60min ajan, jotta ehdimme tutustua ja kartoittaa ongelmasi rauhassa. Kiitos.
Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Hintoihin sisältyy alv 24 %.
Nettiajanvarauksen löydät tämän sivun alalaidasta.

Sijainti

Otan asiakkaita vastaan kotonani osoitteessa Rimmintie 33, 34870 Ruovesi. Jos tulet Tampereen suunnasta tietä nro 65, muista ajaa Vaskivedelle asti, josta käännyt pihtisalmentielle kohti Pourua. Navi ohjaa usein harhaan. Julkisilla kulkuneuvoilla tänne ei pääse. Paikka sijaitsee yhden eteläisen suomen suurimman erämaa-alueen rauhallisissa, mutta väkevissä energioissa. Alue tarjoaa mahdollisuuden luonnossa hiljentymiseen ennen ja/tai jälkeen hoidon. Neuvon mielelläni helpon reitin kotoani Helvetinjärven rantaan (noin 15min kävely metsätietä pitkin) tai meditaatiopaikan läheisen puron varresta. Hiljaisuus ja rauha täällä on jo kokemus itsessään.

Kaukohoidon voit ottaa vastaan kotisohvallasi. Suosittelen hands free -laitteen tai kaiuttimen käyttöä hoidon aikana.

Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Tervetuloa!

Ota yhteyttä Jaakkoon

Yhteydenotot sähköpostitse jaakko.kaisto@gmail.com tai puhelimitse 0408252428 / Jaakko Kaisto. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.