Jaakko Kaisto

energiahoitaja
Brief info

040 825 2428
jaakko.kaisto@gmail.com

Terve!

Oletko valmis tekemään itsessäsi, elämässäsi ja ajattelussasi ne muutokset, jotta voit elää terveenä ja antaa elämäsi kukoistaa? Jos vastaus on kyllä, autan sinua mielelläni. Tervetuloa matkalle selvittämään kuka sinä todella olet!

Olen Jaakko ja tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaista energiahoitoa. Otan asiakkaita vastaan Ruoveden keskustassa torstaisin. Löydät ohjeet sekä nettiajanvarauksen tämän sivun alalaidasta. Teen kaukohoitoja maanantaisin sekä torstaisin. Käyn myös hoitamassa Tampereella noin kerran kuukaudessa. Näet avoimet Tampereen päivät ajanvarauskalenterista.

Tekemäni hoidot voivat auttaa ihmisiä yksinkertaisista fyysisistä terveyshaasteista aina suuriin elämänmuutoksiin. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla. Jos vaiva on jatkunut pitkään tai on kyse vakavammasta terveydellisestä haasteesta, suosittelen useamman hoidon sarjaa, jolloin päästään usein parhaaseen pysyvään hoitotulokseen.

Sukelsin itse energiahoitojen maailmaan oman paranemiskokemuksen myötä vuonna 2014. ”Parantumaton” harvinainen hermostosairaus muuttui oireettomaksi (=parantui) ja hermokivut ovat loistaneet poissaolollaan sen jälkeen. Tämä kannusti tutkimaan asiaa lisää ihan käytännön tasolla ja nyt yli 8 vuoden kokemuksella positiiviset hoitotulokset puhuvat puolestaan ja saavat jatkamaan valitsemallani polulla.

Tärkeimmät opit hoitajana olen löytänyt tutkimalla nöyrästi itseäni ja meditoimalla päivittäin, sekä hoitamalla apua tarvitsevia ihmisiä säännöllisesti. Olen kouluttautunut hoitajaksi käymällä kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit (3-taso) (www.suomenenergiahoitajat.fi). Oppia on haettu myös maailman toiselta puolen Nic Kolben opista ”Be the light” (www.nic-kolbe.com). Tämän lisäksi käytynä on valtava määrä erilaisia kursseja, retriittejä ja koulutuksia. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja opiskelen alaa jatkuvasti lisää. Nykyään käytössäni on laaja työkalupakki erilaisia hoitotyökaluja, joita käytän aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä tutkin suurella mielenkiinnolla äänen rauhoittavaa ja rentouttavaa vaikutusta pitkäaikaisen hermostollisen stressitilan hoidossa ja jumitilojen purkamisessa.

Jos asustat kaukana ruovedeltä, voimme lähteä liikkeelle pidemmällä kaukohoidolla (1h), jolloin ehdin tutustua sinuun, haasteisiisi ja energiaasi rauhassa.

Ymmärrykseni erityisherkkyydestä sekä elämän hienovaraisemmista energioista on auttanut monia herkkiä ihmisiä saamaan elämänsä hallintaan ja kääntämään herkkyyden lahjan voimavaraksi. Hoitoihin sisältyy tarvittaessa konsultaatiota ja työkaluja, miten omaan energiaan ja olemiseen voi itse vaikuttaa. Näin kuljemme kohti sopusointua itsen ja ympäröivän maailman välillä. Opetan myös energian tuntemista, välittämistä ja intuition kuuntelua sekä henkisen maailman lainalaisuuksia. Usein hurjillekin sisäisille kokemuksille on olemassa looginen ja järkevä selitys sekä ratkaisu, kun asiaa tarkastellaan rauhassa nöyrästi sydämen viisaudella ja tarvittavalla herkkyydellä.

Kaukohoidot toteutetaan joko videopuhelun tai tavallisen puhelinsoiton välityksellä.

Teen myös tilojen energeettisiä puhdistuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni!

Yhteystiedot ja nettiajanvaraus löytyy tämän sivun alalaidasta.

 

Mistä minut löytää?

Ajankohtaisen tiedon tekemisistäni löydät telegram -ryhmästäni johon pääset liittymään klikkaamalla tästä.
Tiedotan ryhmässä hoidoista, järjestämistäni tapahtumista (mm ilmaiset energian jaot, rumpumatkat) ja asioista joissa olen mukana.

Mun youtube -kanavalle pääsee klikkaamalla tästä.

Hoitoajat Ruovedellä

Torstai 12:00 – 15:00 ja 16:00 – 20:30

Otathan yhteyttä, jos asiasi on akuutti ja/tai antamani ajat eivät käy.

Hoitoajat kaukohoito

Maanantai  15:00 – 20:00
Torstai        12:00 – 15:00 ja 16:00 – 20:30
HUOM! Varatessasi aikaa jätä sijainti valitsematta, niin kaukohoitoajat näkyvät ajanvarauskalenterissa.

Hoitoajat Tampereella

25.10 14:00 – 20:00
17.11 (Yhteishoitoja Nic Kolben kanssa klo 16:00-20:00 välillä, varaa sähköpostilla jaakko.kaisto@gmail.com)
15.12 15:00 – 20:30

Hinnasto

Energiahoito 75 min  90 €
Energiahoitosarja 3x75min 240€

Kaukohoito 30 min  40 €
Kaukohoito 60 min  65 €

Jos tulet ensimmäiseen kaukohoitoon minulle, varaathan 60min ajan, jotta ehdimme tutustua ja kartoittaa ongelmasi rauhassa. Kiitos.
Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Hintoihin sisältyy alv 24 %.
Nettiajanvarauksen löydät tämän sivun alalaidasta.

Sijainti

Otan asiakkaita vastaan Ruoveden keskustassa Arotar Oy:n tiloissa. Hoitotila sijaitsee osuuspankin talossa osoitteessa Ruovedentie 13, 2krs. Tule terveystalon ovesta sisään ja seuraa Arotar Oy:n kylttejä, kierreportaat (tai hissi) yläkertaan ja jatka käytävää vasemmalle (hissistä tullessa oikealle). Ovi on käytävällä oikealla puolella ja siinä lukee Arotar Oy. Parkkipaikkoja löytyy pihasta ja tien varresta.

Kaukohoidon voit ottaa vastaan kotisohvallasi. Suosittelen hands free -laitteen tai kaiuttimen käyttöä hoidon aikana.

Tampereen hoitotila sijaitsee Pirkanmaan Rakennuskulttuuriyhdistyksen tiloissa osoitteessa Uittajankatu 10. Talon toiseksi oikeanpuoleisin ovi (terassilla pari rappua, heti sen jälkeen) josta portaat yläkertaan. Auton voi jättää viereiselle parkkipaikalle osoitteessa mäkikatu 86.

Puh. 040 8252428 / Jaakko Kaisto, E-mail: jaakko.kaisto@gmail.com

Tervetuloa!

Ota yhteyttä Jaakkoon

Yhteydenotot sähköpostitse jaakko.kaisto@gmail.com tai puhelimitse 0408252428 / Jaakko Kaisto. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.