jJohanna Vuorinen
JYVÄSKYLÄ

energiahoitaja
E-mail: nj.vuorinen@gmail.com

Hei!

Olen Suomen Energiahoitajien koulutuksen sekä näyttökokeen suorittanut energiahoitaja. Olen ottanut energiahoitamisen ensiaskeleeni vuonna 2013 hoitaen ensin omaa terveydentilaani hämmästellen tämän minulle täysin uuden asian toimivuutta ja tehoa. Kun olin saanut itseni kuntoon, kokeilin kohdistaa hoitoa vapaaehtoisiin läheisiini todeten hoidon tehoavan käsittämättömällä tavalla myös heihin. Sittemmin olen laajentanut osaamistani käymällä Suomen Energiahoitajien tarjoaman koulutuksen kokonaisuudessaan ja ottanut myös vastaan asiakkaita. Hoitajana minua on kuvailtu luotettavaksi, rauhalliseksi ja maanläheiseksi. Suhtaudun sekä perinteeseen lääketieteeseen että muihin hoitomuotoihin kunnioituksella ja näkemykseni onkin, että ihannetilanteessa eri hoitomuodot tukevat toisiaan.

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito   90 min    57 €

Sijainti

JYVÄSKYLÄ
Matarankatu 4, 40100 Jyväskylä

Katso sijainti kartalta

Mikko, Johannan asiakas

“Olen käynyt Johannan energiahoidossa ja olen kokenut sen itselleni hyödylliseksi. Se on ollut kokonaisvaltaisesti rentouttavaa ja samalla olemme myös puhuneet henkisen puolen kipupisteistä. Tunsin, että joitain lukkoja avautui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ja nyt käynkin hoidoissa säännöllisesti.”

 

Ota yhteyttä Johannaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni nj.vuorinen@gmail.com.