Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Brief info

(Äitiyslomalla)
040 772 8911
nj.vuorinen@gmail.com

Olen Suomen Energiahoitajien koulutusohjelman käynyt tason 3 energiahoitaja. Energiahoitaminen on ollut läsnä päivittäisessä elämässäni useita vuosia monenlaisin tavoin, kuten itsehoidon, kursseilla opiskelun, tapahtumissa hoitamisen sekä yksityisasiakkaiden vastaanoton muodossa. Hoitajana olen lämminhenkinen, intuitiivinen, rauhallinen ja niin sanotusti jalat maassa, vaikka hoidoissa toki tuleekin vastaan uskomattomia asioita. Teen hoitoja ammattitaitoisella otteella ja haluan tarjota parasta mahdollista apua jokaisen yksilölliseen tilanteeseen. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kunnioituksella ja kiitollisuudella siitä, että olen saanut tilaisuuden auttaa.

Olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Tiedotan tällä sivulla kunhan töihinpaluun ajankohta selviää.

Nelli, Johannan asiakas

”Johanna on hoitanut minua muutamaan otteeseen ja joka kerta olen yllättynyt kuinka lukkoja on auennut ja kipuja kadonnut, niin fyysisiä kuin henkisiä. Hoito on antanut pontta elämän muutoksiin ja voimaa arkeen. Johannan ote on ammattitaitoinen, vakaa ja luotettava. Inhimillinen, vilpitön välittäminen on aitoa ja kullanarvoinen osa hoitoa. Kokonaisvaltainen kokemus.”

Mikko, Johannan asiakas

”Olen käynyt Johannan energiahoidossa ja olen kokenut sen itselleni hyödylliseksi. Se on ollut kokonaisvaltaisesti rentouttavaa ja samalla olemme myös puhuneet henkisen puolen kipupisteistä. Tunsin, että joitain lukkoja avautui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ja nyt käynkin hoidoissa säännöllisesti.”

 

Ota yhteyttä Johannaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni nj.vuorinen@gmail.com.