Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Brief info

040 772 8911
nj.vuorinen@gmail.com

Olen Suomen Energiahoitajien koulutusohjelman käynyt tason 3 energiahoitaja. Energiahoitaminen on ollut läsnä päivittäisessä elämässäni useita vuosia monenlaisin tavoin, kuten itsehoidon, kursseilla opiskelun, tapahtumissa hoitamisen sekä yksityisasiakkaiden vastaanoton muodossa. Hoitajana olen lämminhenkinen, intuitiivinen, rauhallinen ja niin sanotusti jalat maassa, vaikka hoidoissa toki tuleekin vastaan uskomattomia asioita. Teen hoitoja ammattitaitoisella otteella ja haluan tarjota parasta mahdollista apua jokaisen yksilölliseen tilanteeseen. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kunnioituksella ja kiitollisuudella siitä, että olen saanut tilaisuuden auttaa.

Voit tulla hoitoon millaisten oireiden vuoksi tahansa ja juuri sellaisena kuin olet. Energiahoito ei millään tavalla estä sinua ottamasta muita hoitoja – se pikemminkin tukee mahdollisten muiden hoitojen rinnalla vointiasi tuoden kokonaisuuteen mukaan henkisen näkökulman ja huomioimalla tilannettasi laajasti. Kun onnistumme löytämään ongelman juurisyyn, ovat hoidon tulokset ovat tyypillisesti paljon parempia kuin pelkällä oireiden hoidolla. Energiahoitoon voi toki myös tulla ilman erityistä vaivaa tai terveysongelmaa, jolloin hoito toimii yleisesti hyvinvointia kohentavana ja kehoa ja mieltä rentouttavana. Energiahoito koetaan monesti tietoisuutta laajentavana, meditatiivisenakin kokemuksena.

Energiahoitoon tullessa kannattaa olla rennot vaatteet päällä ja viettää hoidon jälkeen loppupäivä mielellään mahdollisimman rauhallisissa merkeissä, rentoutuen ja reilusti vettä juoden.

SIJAINTI

Teen tällä hetkellä poikkeuksellisesti ainoastaan kaukohoitoja, joten voit vastaanottaa hoitoa mistä vain. Palaan pitämään vastaanottoa normaalisti näillä näkymin syksyllä 2022.

HINNASTO

Kaukohoito 30 min: 40 €

Hinta sisältää alv:n 24 %.

Nelli, Johannan asiakas

”Johanna on hoitanut minua muutamaan otteeseen ja joka kerta olen yllättynyt kuinka lukkoja on auennut ja kipuja kadonnut, niin fyysisiä kuin henkisiä. Hoito on antanut pontta elämän muutoksiin ja voimaa arkeen. Johannan ote on ammattitaitoinen, vakaa ja luotettava. Inhimillinen, vilpitön välittäminen on aitoa ja kullanarvoinen osa hoitoa. Kokonaisvaltainen kokemus.”

Mikko, Johannan asiakas

”Olen käynyt Johannan energiahoidossa ja olen kokenut sen itselleni hyödylliseksi. Se on ollut kokonaisvaltaisesti rentouttavaa ja samalla olemme myös puhuneet henkisen puolen kipupisteistä. Tunsin, että joitain lukkoja avautui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ja nyt käynkin hoidoissa säännöllisesti.”

 

Ota yhteyttä Johannaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni nj.vuorinen@gmail.com.