Johanna Vuorinen

energiahoitaja

Moikka!

Olen Johanna, Suomen Energiahoitajien koko koulutusohjelman käynyt energiahoitaja.  Energiahoitaminen on ollut läsnä päivittäisessä elämässäni jo noin 8 vuotta monenlaisin tavoin, kuten itsehoidon, kursseilla opiskelun, läheisten hoidon, tapahtumissa hoitamisen sekä yksityisasiakkaiden vastaanoton muodossa. Hoitajana olen hyvin intuitiivinen, rauhallinen ja niin sanotusti ”jalat maassa”,  vaikka hoidoissa toki tuleekin vastaan uskomattomia asioita. Teen hoitoja ainoastaan voidessani itse hyvin ja haluan tarjota parasta mahdollista apua jokaisen yksilölliseen tilanteeseen.  Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kunnioituksella ja kiitollisuudella siitä, että olen saanut tilaisuuden auttaa.

Voit tulla hoitoon ihan millaisten fyysisten tai psyykkisten oireiden vuoksi tahansa ja juuri sellaisena kuin olet. Energiahoito ei millään tavalla estä sinua ottamasta muita hoitoja – se pikemminkin tukee mahdollisten muiden hoitojen rinnalla vointiasi. Energiahoitoon voi toki myös tulla terveenä ja hyvinvoivana, jolloin hoito toimii rentouttavana ja yleistä hyvää oloa vahvistavana.

Teen tällä hetkellä edullisia harjoitushoitoja päivittääkseni Suomen Energiahoitajien diplomitasoani. Teen harjoitushoitoja alennettuun hintaan 40e/kerta (1,5h).  Ota yhteyttä, jos tunnet kutsun.

Nelli, Johannan asiakas

”Johanna on hoitanut minua muutamaan otteeseen ja joka kerta olen yllättynyt kuinka lukkoja on auennut ja kipuja kadonnut, niin fyysisiä kuin henkisiä. Hoito on antanut pontta elämän muutoksiin ja voimaa arkeen. Johannan ote on ammattitaitoinen, vakaa ja luotettava. Inhimillinen, vilpitön välittäminen on aitoa ja kullanarvoinen osa hoitoa. Kokonaisvaltainen kokemus.”

Mikko, Johannan asiakas

”Olen käynyt Johannan energiahoidossa ja olen kokenut sen itselleni hyödylliseksi. Se on ollut kokonaisvaltaisesti rentouttavaa ja samalla olemme myös puhuneet henkisen puolen kipupisteistä. Tunsin, että joitain lukkoja avautui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ja nyt käynkin hoidoissa säännöllisesti.”

 

Ota yhteyttä Johannaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni nj.vuorinen@gmail.com.