Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Brief info

nj.vuorinen@gmail.com

Hei!

Olen Suomen Energiahoitajien koko koulutusohjelman läpikäynyt energiahoitaja (diplomitaso 1). Olen tehnyt hoitoja vaihtelevasti vuodesta 2013 alkaen työskennellen messuilla ja myöhemmin Meridiaanin omissa tapahtumissa sekä ottaen vastaan yksityisiä asiakkaita. Asiakkaani ovat kertoneet saaneensa hoidoista apua esimerkiksi erilaisiin kiputiloihin sekä tunne-elämän ongelmiin. Hoitajana minua on kuvailtu luotettavaksi, rauhalliseksi ja “henkiseksi ihmiseksi jalat maassa”.

Haluan hoitotyössäni korostaa, että energiahoito on täydentävä hoitomuoto eikä estä ottamasta lääketieteellisiä hoitoja. En kuitenkaan halua vähätellä energiahoidon tehoa, koska omat kokemukseni siitä ovat olleet suoraan sanoen elämän muuttavat. Tulevaisuuden toiveeni onkin, että eri hoitomuodot tulisivat lähemmäs toisiaan ja että länsimaisessa lääketieteessä huomioitaisiin yhä laajemmin ihminen myös henkiseltä näkökannalta.

Hoitojen lisäksi on tietysti tärkeää, että elämän peruspilarit, kuten puhdas ravinto, riittävä nesteytys, hyvä uni ja liikunnan saanti ovat kunnossa. Mikäli kuitenkin esimerkiksi unen kanssa on vaikeuksia tai mieli halajaa jatkuvasti epäterveellisiä herkkuja, voi energiahoidosta hyvin olla apua muutoksessa. Muista, että ongelmiin on parempi tarttua aikaisin kuin antaa niiden pitkittyä ja kasautua turhaan.

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito (90 min): 57 €.

Sijainti

Teen hoitoja tilanteen mukaan joko kotonani Jyväskylän Kankaalla tai hoitohuoneella Tourulassa.

Mikko, Johannan asiakas

“Olen käynyt Johannan energiahoidossa ja olen kokenut sen itselleni hyödylliseksi. Se on ollut kokonaisvaltaisesti rentouttavaa ja samalla olemme myös puhuneet henkisen puolen kipupisteistä. Tunsin, että joitain lukkoja avautui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ja nyt käynkin hoidoissa säännöllisesti.”

 

Ota yhteyttä Johannaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni nj.vuorinen@gmail.com.