Johanna Vuorinen

energiahoitaja
Brief info

040 772 8911
nj.vuorinen@gmail.com

Olen Suomen Energiahoitajien koulutusohjelman käynyt tason 3 energiahoitaja. Energiahoitaminen on ollut läsnä päivittäisessä elämässäni useita vuosia monenlaisin tavoin, kuten itsehoidon, kursseilla opiskelun,  tapahtumissa hoitamisen sekä yksityisasiakkaiden vastaanoton muodossa.  Hoitajana olen hyvin intuitiivinen, rauhallinen ja niin sanotusti jalat maassa,  vaikka hoidoissa toki tuleekin vastaan uskomattomia asioita. Teen hoitoja ammattitaitoisella otteella ja haluan tarjota parasta mahdollista apua jokaisen yksilölliseen tilanteeseen.  Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kunnioituksella ja kiitollisuudella siitä, että olen saanut tilaisuuden auttaa.

Voit tulla hoitoon millaisten fyysisten tai psyykkisten oireiden vuoksi tahansa ja juuri sellaisena kuin olet. Energiahoito ei millään tavalla estä sinua ottamasta muita hoitoja – se pikemminkin tukee mahdollisten muiden hoitojen rinnalla vointiasi. Energiahoitoon voi toki myös tulla ilman erityistä vaivaa tai terveysongelmaa, jolloin hoito toimii yleisesti hyvinvointia kohentavana ja kehoa ja mieltä rentouttavana.

SIJAINTI

Teen hoitoja tällä hetkellä kotonani Jyväskylän Kankaalla. Saat tarkemman osoitteen sopiessamme hoidosta.

HINNASTO

BodyMind Energy Balancing -energiahoito 75 min: 68 €
– kolmen hoitokerran sarja 189 € (63 eur/kerta)

Kaukohoito 30 min: 40 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Nelli, Johannan asiakas

”Johanna on hoitanut minua muutamaan otteeseen ja joka kerta olen yllättynyt kuinka lukkoja on auennut ja kipuja kadonnut, niin fyysisiä kuin henkisiä. Hoito on antanut pontta elämän muutoksiin ja voimaa arkeen. Johannan ote on ammattitaitoinen, vakaa ja luotettava. Inhimillinen, vilpitön välittäminen on aitoa ja kullanarvoinen osa hoitoa. Kokonaisvaltainen kokemus.”

Mikko, Johannan asiakas

”Olen käynyt Johannan energiahoidossa ja olen kokenut sen itselleni hyödylliseksi. Se on ollut kokonaisvaltaisesti rentouttavaa ja samalla olemme myös puhuneet henkisen puolen kipupisteistä. Tunsin, että joitain lukkoja avautui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ja nyt käynkin hoidoissa säännöllisesti.”

 

Ota yhteyttä Johannaan

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni nj.vuorinen@gmail.com.