hMari Raiskio
HELSINKI

energiahoitaja
E-mail: mari.raiskio@gmail.com

Tervehdys!

Löysin energiahoitamisen v. 2014 messuilla, jonne lähdin intuitiivisesti hakemaan uutta suuntaa elämälleni – niin henkisen kehityksen kuin työn saralla. Kokeilin energiahoitoa uteliaisuudesta saada kokea miltä energia tuntuisi hoidettaessa. Vakuutuin ikihyviksi sen voimakkuudesta ja ilmoittauduin kursseille opiskelemaan tätä perin ihmeellistä ja kiehtovaa aihetta. Olen saanut itse erinomaista apua tästä hoitomuodosta ahdistuksen sekä paniikkihäiriöiden hoitamiseen ja kokenut hoitomuodon monipuolisuuden vaivaan kuin vaivaan.
Käytän hoitaessani useita erilaisia lähestymistapoja, aina BodyMind Energy Balance Methodin työkalupakista shamaanirumpuun sekä symboleihin. Hoidan lämmöllä, intuitiivisesti, joten jokainen hoito muotoutuu tilanne- ja henkilökohtaisesti. Teen myös kaukohoitoja, jolloin välimatkalla ei ole merkitystä. Kehitän itseäni jatkuvasti laajentamalla holistista tietämystäni.
Teen hoitoja Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Kommunikointi onnistuu suomeksi ja englanniksi, venäjälläkin pärjään jonkin verran.
Otathan yhteyttä joko suoraan minuun tai Meridiaanin kautta, mikäli koet minun olevan mahdollinen hoitajasi.

Minna, Marin asiakas

”Marin hoidossa on erittäin mukava käydä. Ilmapiiri on lämmin ja turvallinen. Mari on hyvin läsnäoleva ja aistii hyvin hoidettavan henkilön tarpeita. Erityisesti mieleeni on jäänyt kuinka yllätyin, miten hän osasi keskittyä hoitamaan minua juuri siitä kohdin, minne toivoin hänen energiahoidon keskittyvän. Lisäksi tarvittaessa Mariantaa mahdollisuuden kokeilla eri hoitomuotojen yhdistelmiä.”

Heli, Marin asiakas

”Olen saanut Marin energiahoidoista apua stressiin ja jännitystiloihin. Yllättävää oli, että etähoitona toteutettu energiahoito todellakin tuntui – sekä fyysisesti että psyykkisesti. Energiahoito oli todellista pika-apua elämän tiukkaan hetkeen ja pystyin selättämään ylitsepääsemättömältä tuntuvan stressitilani niin, että pysyin toimintakykyisenä. Olen kokenut etähoidossa täydellisen rentoutumisen ja rauhallisuuden tunteen, jota en usko pystyväni itsenäisesti saavuttamaan.”

Katariina Vikman, Marin asiakas

”Sain kaukohoidosta nopean avun pahaan migreenikohtaukseen.”

Ota yhteyttä Mariin

Lomakkeella lähettämäsi viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitse viestissä, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle tai laita sähköpostia henkilökohtaiseen osoitteeseeni mari.raiskio@gmail.com.