hPetra Vallisaari
HELSINKI

energiahoitaja, akupunktiohoitaja
E-mail: petra.vallisaari@gmail.com | p. 040 567 1266

Hei!

Olen nimeltäni Petra Vallisaari. Koulutukseltani olen perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiolääkäri (BSc Ac./Beijing). Kiinnostuin energialääketieteestä saatuani omaan vaikeaan polvivammaani avun akupunktiosta ja qi gong -energiahoidosta. Opiskelin Kiinassa seitsemän vuoden ajan ja valmistuin vuonna 2008. Valmistuttuani olen toiminut akupunktiohoitajana sekä edelleen laajentanut osaamistani muilla tehokkailla energiahoitomenetelmillä mm. Suomen Energiahoitajien opissa jatkuvasti uutta oppien ja oivaltaen.

Hoidoissani yhdistän perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja, akupunktiota ja kehonkäsittelyä sekä erilaisia energiahoitotekniikoita. Yhdistelemällä eri hoitomenetelmiä saadaan kokonaisvaltainen ja tehokas hoitomuoto, jossa hoitoa voidaan asiakkaan tarpeen mukaan suunnata joko fyysisempään tai tunnepuolen hoitoon – sinne, missä kulloinkin on tarve. Hoidan myös paljon eläimiä erityisesti energiahoidolla.

Hoitotyö on minulle sydämen asia, jatkuvan ilon ja innoituksen lähde. Hoitotyössä koen vahvasti jokaisen kohtaamisen ainutkertaisuuden ja toivon asiakkaitteni tulevan hoitoon luottavaisin ja avoimin mielin.

Otan asiakkaita vastaan Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla Zen Centerin tiloissa. Kaukohoitoja teen paikasta riippumatta. ”Ihmisen paikka on taivaan ja maan välissä – juuret vahvasti maassa ja pää pilviin kurottaen”

Mitä: Akupunktio, kiinalaisen lääketieteen kehonkäsittely, energiahoito, qi gong -energiaharjoitukset
Missä: Zen Center, Kalevankatu 4, 2. krs. hoitohuone

Hinnasto

Yhdistelmähoito 75 min (energiahoito ja kiinalaisen lääketieteen kehonkäsittely tai akupunktio)    89 €

 

Akupunktio:

1. käynti   75 min      89 €

jatkokäynnit   60 min     73 €

 

Kaukohoidot:

Hoitokäyntien välillä   30 min     30 €

Yksittäin   60 min     60 €

Hoitosarja 4 x 30 min     100 €

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Tanja, Petran asiakas

”Olen saanut apua akupunktio- ja energiahoidoista useissa eri elämänvaiheissa. Nuorempana kärsin aurallisesta migreenistä, joka saatiin akupunktiohoitojen avulla helpottumaan. Myös ihottumaani ja allergiaa on hoidettu pitkään. Vuosi sitten tapahtunutta välilevynpullistumaa hoidettiin niin ikään akupunktiolla hyvin tuloksin.

Energiahoitoja on kohdallani käytetty tukemaan akupunktiohoitoja. Olen kokenut niiden auttaneen lisäksi stressaavissa elämänvaiheissa tuoden sisäistä rauhaa ja varmuutta.

Erityisesti olen pitänyt siitä, että hoidot suunnitellaan yksilöllisesti tuntemuksiini ja niiden juurisyihin pureutuen sekä ottaen huomioon minut kokonaisuutena. Voin suositella!”

Anniina, Petran asiakas

”Olen saanut Petralta sekä akupunktio- että energiahoitoa useaan otteeseen. Päänsäryt ja tukkoisuudet ovat siitä lievemmästä päästä. Olen potenut erilaisia selkä- ja lihaskipuja, viimeksi kaaduttuani liukkaalla ja loukattuani selkäni tosi pahasti. Olen kärsinyt myös univaikeuksista. Energiahoidot ovat vähentäneet kipuja huomattavasti ja auttaneet myös mielialaani kohentumaan. Olen hänelle valtavan kiitollinen saamastani avusta. Tietoisuus siitä että tällaista apua on saatavilla on minulle ollut kuin taivaan lahja. Suosittelen lämpimästi myös muille!”

Eija, Petran asiakas

”Olin kärsinyt kovista yskistä, keuhkoputken tulehduksista ja astmaoireista. Syönyt lääkkeitä jos jonkinmoista. Saatuani ensimmäisen hoidon joka oli kokonaisvaltainen (lähi-), hoito osoitti että kehossani oli tukoksia keuhkojen (rintakehän) alueella ja muuallakin esim. jaloissa. Hoidon jälkeen minua itketti johon en ymmärtänyt syytä. Petra kertoi että keuhkojen alueelle oli jäänyt surua, jota olin kokenut, ja se sitten alkoi purkautua hoidossa. Olin kokenut elämässäni paljon surua ja vastoinkäymisiä ja jo luullut että olin päässyt niistä yli, mutta ne tulivat esille sairauksina. Hoitojen jälkeen en ole sairastanut kuin pieniä flunssia joista selviytyy levolla.
-Olen kärsinyt myös nivelrikkovaivoista ja olin jo menossa nivelen jäykistykseen, mutta en silloin vielä halunnut mennä. Sitten kuulin että hoitoa voi saada myös näihin vaivoihin, Otinkohan neljä hoitokertaa ja tulehdusta ei ole ollut. Olen jopa pystynyt harrastamaan nyt vuoden senioritanssia. IHANAA! Otan nyt hoitoja ns. etähoitona aina, kun jotakin kolottaa, ja se TOIMII!”

Alina, Petran asiakas

”Petran hoidossa tunsin tulevani hyvin kuulluksi. Ilmapiiri oli turvallinen. Kehoni oli helppo rentoutua ja vastaanottaa hoitoa.”

Ota yhteyttä Petraan

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu ainoastaan tietylle hoitajalle. Jos haluat lähettää viestiä Petralle yksityisesti, lähetä sähköposti osoitteeseen petra.vallisaari@gmail.com