Petra Vallisaari

energiahoitaja, kanavoitsija, akupunktiohoitaja
Brief info

040 567 1266
petra.vallisaari@gmail.com

Hei!

Ihanaa että olet löytänyt sivulleni.

 

Olen Petra Vallisaari, energiahoitaja, kanavoitsija, ja taustaltani myös kiinalaisen lääketieteen akupunktiolääkäri (BSc.Ac. Beijing 2008). Työni käsittää asiakkaan kanssa kahden kesken tehtävien hoitojen ja kanavointien  lisäksi myös erilaisia ryhmätapahtumia.

 

Olen tehnyt energeettisten hoitomuotojen parissa työtä jo lähes parikymmentä vuotta. Noina vuosina olen saanut jatkuvasti hämmästyä ihmisen kyvystä parantua mitä vaikeimmista tiloista ja haasteista, kun oikeat välineet löytyvät. Kun nyt ajattelen kaikkea sitä muutosta ja paranemista, jota saan jatkuvasti todistaa, näen kaikissa tapauksissa yhden yhteisen nimittäjän – jonkinlaisen tietoisuuden avautumisen, laajentumisen, ymmärryksen lisääntymisen. Uskon, että näissä tilanteissa ”ihminen parantaa itse itsensä” eli avautuu todellisuudelle, jossa muutos ja paraneminen on mahdollista. Se, millä tavalla tämä tapahtuu, on jokaiselle vähän erilainen. Tunnen valtavaa kiitollisuutta, että saan olla todistaja ja jonkinlainen matkaopas tässä prosessissa.

 

Olen myös itse kärsinyt elämäni aikana monenlaisista fyysisistä ja henkisistä haasteista, ollut välillä heikossakin kunnossa ja eksyksissä. Ja päässyt eteenpäin oikeiden ihmisten tuella, hyväksymällä, antautumalla ja suostumalla ihmiselämän ja ihmisyyden haasteisiin – haasteisiin, jotka kaikki ovat avanneet ovea muutokseen.

 

Hoidoissani yhdistän osaamistani laajasti, juuri sillä tavalla kuin on kulloinkin tarpeen. Jokaisen hoidon aluksi käymme läpi tilannettasi ja hoito etenee täysin sinun ehdoillasi. Lopuksi sinulla on mahdollisuus kertoa tuntemuksistasi tai esittää kysymyksiä. Hoidoissani on käynyt myös paljon eri-ikäisiä lapsia, ja hoidan erittäin mielelläni myös eläimiä.

 

Kanavointi on eri muodoissa kulkenut hoitojeni mukana jo pitkään. Kanavoinnilla tarkoitetaan tapahtumaa, jossa kanavoitsija – tässä tapauksessa minä – antaa itsensä väyläksi kaikkein korkeimmalle ja puhtaimmalle tiedolle tulla hänen kauttaan vastaanottajalle – eli sinulle. Kanavoinnilla tarkoitetaan siis tietoisuuden tilaa, jossa kanavoitsija vastaanottaa tietoa toisesta ihmisestä, tai periaatteessa mistä asiasta tahansa. Kanavoinnin tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään itseäsi, elämääsi ja kokonaisuuttasi. Kanavoinnissa voit esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia.

 

Kanavointi on itselleni ollut kuin kauan kadoksissa ollut palapelin palanen, joka saa asiat loksahtamaan kohdilleen. Kanavointi tilana on valtavan eheyttävä niin vastaanottajalle kuin kanavoitsijalle, koska kanavoidessaan ihminen on yhteydessä omaan puhtaimpaan ihmisosaansa ja värähtelytaajuuteen. Täydellisen puhdasta kanavaa ei varmasti ihmisyydessä olekaan, mutta kanavointitilassa ihminen voi saada kokemuksen hyvin korkeasta värähtelytaajuudesta ja sen eheyttävästä vaikutuksesta ja saada vastauksia kysymyksiinsä.

 

Otan vastaan Helsingin Ullanlinnassa Olemus Helsingin tiloissa (6.12.2022 alkaen), osoite Tarkk’ampujankatu 12 B.

 

Hoitoon, kanavointiin ja tapahtumiin on jokainen tervetullut. Olen iloinen jos juuri sinä tulet.

 

Hinnasto

Energia- ja akupunktiohoidot:

Energiahoito 75 min. 108 e
Energeettinen akupunktio (yhdistelmä energiahoitoa ja akupunktiota) 75 min. 108 e
Akupunktio ensikäynti 75 min. 108 e
Akupunktio jatkokäynti 60 min. 87 e tai 75 min/ 108 e
Energiahoito 45 min. (korkeavärähteinen Valopallo-hoito; meditatiivinen energiahoito) 70 e

Sarjahinnat, ks. alla

Kaukohoidot, eli energiahoidot etänä:

75 min. 108 e
60 min. 85 e
40 min. 60 e
30 min. 50 e (pikkulapset ja lemmikit)

Kanavoinnit:

Kanavoinnin ja energiahoidon yhdistelmä 75 min. (sis.kanavointi 30-45 min.ja energiahoito 30-45 min.) 120 e
Paikan päällä Helsingissä 45 min. 90 e
Etäyhteydellä (Skype/Zoom) 45 min. 90 e
Etäyhteydellä (Skype/Zoom) 30 min. 70 e

Sarjahinnat:

5 x 75 min. (energiahoito, energeettinen akupunktio, akupunktio) 490 e (98 e/kerta)
10 x 75 min. (energiahoito, energeettinen akupunktio, akupunktio) 920 e (92/kerta)
4 x 30 min. etäenergiahoitosarja, kun toteutetaan peräkkäisinä päivinä: 150 e

Sarjahoidot ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjahoitoja voivat käyttää myös muut läheiset ostajan suostumuksella. Ostettuja sarjahoitopaketteja ei voi palauttaa.

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Sijainti

Ullanlinnassa Olemus Helsingin tila (6.12.2022 alkaen), osoite Tarkk’ampujankatu 12 B

Katso sijainti kartalla.

Tanja, Petran asiakas

”Olen saanut apua akupunktio- ja energiahoidoista useissa eri elämänvaiheissa. Nuorempana kärsin aurallisesta migreenistä, joka saatiin akupunktiohoitojen avulla helpottumaan. Myös ihottumaani ja allergiaa on hoidettu pitkään. Vuosi sitten tapahtunutta välilevynpullistumaa hoidettiin niin ikään akupunktiolla hyvin tuloksin.

Energiahoitoja on kohdallani käytetty tukemaan akupunktiohoitoja. Olen kokenut niiden auttaneen lisäksi stressaavissa elämänvaiheissa tuoden sisäistä rauhaa ja varmuutta.

Erityisesti olen pitänyt siitä, että hoidot suunnitellaan yksilöllisesti tuntemuksiini ja niiden juurisyihin pureutuen sekä ottaen huomioon minut kokonaisuutena. Voin suositella!”

Anniina, Petran asiakas

”Olen saanut Petralta sekä akupunktio- että energiahoitoa useaan otteeseen. Päänsäryt ja tukkoisuudet ovat siitä lievemmästä päästä. Olen potenut erilaisia selkä- ja lihaskipuja, viimeksi kaaduttuani liukkaalla ja loukattuani selkäni tosi pahasti. Olen kärsinyt myös univaikeuksista. Energiahoidot ovat vähentäneet kipuja huomattavasti ja auttaneet myös mielialaani kohentumaan. Olen hänelle valtavan kiitollinen saamastani avusta. Tietoisuus siitä että tällaista apua on saatavilla on minulle ollut kuin taivaan lahja. Suosittelen lämpimästi myös muille!”

Eija, Petran asiakas

”Olin kärsinyt kovista yskistä, keuhkoputken tulehduksista ja astmaoireista. Syönyt lääkkeitä jos jonkinmoista. Saatuani ensimmäisen hoidon joka oli kokonaisvaltainen (lähi-), hoito osoitti että kehossani oli tukoksia keuhkojen (rintakehän) alueella ja muuallakin esim. jaloissa. Hoidon jälkeen minua itketti johon en ymmärtänyt syytä. Petra kertoi että keuhkojen alueelle oli jäänyt surua, jota olin kokenut, ja se sitten alkoi purkautua hoidossa. Olin kokenut elämässäni paljon surua ja vastoinkäymisiä ja jo luullut että olin päässyt niistä yli, mutta ne tulivat esille sairauksina. Hoitojen jälkeen en ole sairastanut kuin pieniä flunssia joista selviytyy levolla.
-Olen kärsinyt myös nivelrikkovaivoista ja olin jo menossa nivelen jäykistykseen, mutta en silloin vielä halunnut mennä. Sitten kuulin että hoitoa voi saada myös näihin vaivoihin, Otinkohan neljä hoitokertaa ja tulehdusta ei ole ollut. Olen jopa pystynyt harrastamaan nyt vuoden senioritanssia. IHANAA! Otan nyt hoitoja ns. etähoitona aina, kun jotakin kolottaa, ja se TOIMII!”

Alina, Petran asiakas

”Petran hoidossa tunsin tulevani hyvin kuulluksi. Ilmapiiri oli turvallinen. Kehoni oli helppo rentoutua ja vastaanottaa hoitoa.”

Ota yhteyttä Petraan

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu ainoastaan tietylle hoitajalle. Jos haluat lähettää viestiä Petralle yksityisesti, lähetä sähköposti osoitteeseen petra.vallisaari@meridiaani.net