Petra Vallisaari

energiahoitaja, akupunktiohoitaja
Brief info

040 567 1266
petra.vallisaari@meridiaani.net

Hei!

Olen nimeltäni Petra Vallisaari. Koulutukseltani olen perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiolääkäri (BSc Ac./Beijing) ja Suomen Energiahoitajien kouluttama 3. tason energiahoitaja. Kiinnostuin energialääketieteestä saatuani omaan vaikeaan polvivammaani avun akupunktiosta ja qi gong -energiahoidosta. Opiskelin Kiinassa seitsemän vuoden ajan ja valmistuin vuonna 2008. Valmistuttuani olen toiminut akupunktiohoitajana ja edelleen laajentanut osaamistani muilla tehokkailla energiahoitomenetelmillä, erityisesti Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä.

Hoidoissani yhdistän perinteisen kiinalaisen lääketieteen ymmärrystä moderneihin energialääketieteen menetelmiin. Yhdistelemällä eri hoitomenetelmiä saadaan kokonaisvaltainen ja tehokas hoitomuoto, jossa hoitoa voidaan asiakkaan tarpeen mukaan suunnata joko fyysisempään tai tunnepuolen hoitoon – sinne, missä kulloinkin on tarve. Hoidan energiahoidolla ja akupainannalla paljon myös lapsia. Eläimiä hoidan erityisesti kaukohoidolla.

Hoitotyö on minulle sydämen asia, jatkuvan ilon ja innoituksen lähde. Hoitotyössä koen vahvasti jokaisen kohtaamisen ainutkertaisuuden ja toivon asiakkaitteni tulevan hoitoon luottavaisin ja avoimin mielin.

Otan asiakkaita vastaan Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla Zen Centerin tiloissa. Kaukohoitoja teen paikasta riippumatta.

”Ihmisen paikka on taivaan ja maan välissä – juuret vahvasti maassa ja pää pilviin kurottaen”

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min    98 €

Yhdistelmähoito (energiahoito, akupunktio, kiinalaisen lääketieteen kehonkäsittely) 75 min    98 €

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min Skypen tai Zoomin välityksellä   98 €

 

Sarjahoitona:

Viiden hoitokerran sarja 5 x 75 min 440 € (88 €/kerta)

Kymmenen hoitokerran sarja 10 x 75 min 780 € (78 €/kerta)

 

Kaukohoidot:

30 min (alle 12-v. lapset; eläimet) 40 €

40 min  50 €

60 min  75 €

Kaukohoitosarja 4 x 30 min peräkkäisinä päivinä 120 €

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Sijainti

Arkadiankatu 20 A 1. Sisään pääsee painamalla ovisummeria 01.

Katso sijainti kartalla.

Tanja, Petran asiakas

”Olen saanut apua akupunktio- ja energiahoidoista useissa eri elämänvaiheissa. Nuorempana kärsin aurallisesta migreenistä, joka saatiin akupunktiohoitojen avulla helpottumaan. Myös ihottumaani ja allergiaa on hoidettu pitkään. Vuosi sitten tapahtunutta välilevynpullistumaa hoidettiin niin ikään akupunktiolla hyvin tuloksin.

Energiahoitoja on kohdallani käytetty tukemaan akupunktiohoitoja. Olen kokenut niiden auttaneen lisäksi stressaavissa elämänvaiheissa tuoden sisäistä rauhaa ja varmuutta.

Erityisesti olen pitänyt siitä, että hoidot suunnitellaan yksilöllisesti tuntemuksiini ja niiden juurisyihin pureutuen sekä ottaen huomioon minut kokonaisuutena. Voin suositella!”

Anniina, Petran asiakas

”Olen saanut Petralta sekä akupunktio- että energiahoitoa useaan otteeseen. Päänsäryt ja tukkoisuudet ovat siitä lievemmästä päästä. Olen potenut erilaisia selkä- ja lihaskipuja, viimeksi kaaduttuani liukkaalla ja loukattuani selkäni tosi pahasti. Olen kärsinyt myös univaikeuksista. Energiahoidot ovat vähentäneet kipuja huomattavasti ja auttaneet myös mielialaani kohentumaan. Olen hänelle valtavan kiitollinen saamastani avusta. Tietoisuus siitä että tällaista apua on saatavilla on minulle ollut kuin taivaan lahja. Suosittelen lämpimästi myös muille!”

Eija, Petran asiakas

”Olin kärsinyt kovista yskistä, keuhkoputken tulehduksista ja astmaoireista. Syönyt lääkkeitä jos jonkinmoista. Saatuani ensimmäisen hoidon joka oli kokonaisvaltainen (lähi-), hoito osoitti että kehossani oli tukoksia keuhkojen (rintakehän) alueella ja muuallakin esim. jaloissa. Hoidon jälkeen minua itketti johon en ymmärtänyt syytä. Petra kertoi että keuhkojen alueelle oli jäänyt surua, jota olin kokenut, ja se sitten alkoi purkautua hoidossa. Olin kokenut elämässäni paljon surua ja vastoinkäymisiä ja jo luullut että olin päässyt niistä yli, mutta ne tulivat esille sairauksina. Hoitojen jälkeen en ole sairastanut kuin pieniä flunssia joista selviytyy levolla.
-Olen kärsinyt myös nivelrikkovaivoista ja olin jo menossa nivelen jäykistykseen, mutta en silloin vielä halunnut mennä. Sitten kuulin että hoitoa voi saada myös näihin vaivoihin, Otinkohan neljä hoitokertaa ja tulehdusta ei ole ollut. Olen jopa pystynyt harrastamaan nyt vuoden senioritanssia. IHANAA! Otan nyt hoitoja ns. etähoitona aina, kun jotakin kolottaa, ja se TOIMII!”

Alina, Petran asiakas

”Petran hoidossa tunsin tulevani hyvin kuulluksi. Ilmapiiri oli turvallinen. Kehoni oli helppo rentoutua ja vastaanottaa hoitoa.”

Ota yhteyttä Petraan

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu ainoastaan tietylle hoitajalle. Jos haluat lähettää viestiä Petralle yksityisesti, lähetä sähköposti osoitteeseen petra.vallisaari@meridiaani.net