Salla Hytönen

energiahoitaja
Brief info

050 306 9632 | hytonen.salla@gmail.com

Hei!

Olen Salla Hytönen Jyväskylästä. Sydämeni sykkii halusta auttaa ihmisiä eheytymään ja voimaan paremmin, löytämään jokaisella jo olemassa olevan korkeimman viisauden lähteen ja saavuttamaan tila, jossa on hyvä olla ja elää.

Olen tehnyt oman opiskelu- ja työurani kirjapainoalalla, myynnin ja markkinoinnin sekä erilaisten suunnittelutehtävien parissa. Havahduin muutama vuosi sitten hyvin merkitykselliseen ja elämäni suunnan muuttaneeseen tuntemukseen sisimmässäni kokiessani ristiriitaa oman arvomaailmani ja silloisen työnkuvani välillä. Ymmärsin haluavani pohjimmiltani auttaa ihmisiä voimaan paremmin sen sijaan, että keskittyisin myymään heille onnellisuutta ja iloa materian kautta.

Ensimmäisen omakohtaisen kosketuksen energiahoitoihin koin sähköyliherkkyyteni kautta vuonna 2013. Herkistyin aistimaan ja tuntemaan kanssakulkijoideni kiputiloja ja energioiden tukkokohtia. Niitä intuitiivisesi hoitamalla, lähellä ja kaukana, läheisten ja ystävien stressitilat vähenivät ja oireet hävisivät, usein hyvin nopeasti hoidon aloitettuani. Nämä ihanat ja ikimuistoiset ja ihmetystäkin herättäneet parantumisen hetket herättivät kiinnostukseni opiskella aiheesta lisää, jotta voisin auttaa laaja-alaisemmin apua tarvitsevia ja tehdä hoitoja tulevaisuudessa työkseni. Selvitin erilaisia koulutusmahdollisuuksista ja kävin energiahoitajalla hoidossa. Hoitaja suositteli minulle Suomen Energiahoitajien kursseja, ja vuonna 2020 tammikuussa aloitin opinnot Helsingissä. Elokuussa 2020 kävin kvanttihypnoosikurssin, jossa kiinnostukseni heräsi Quantian kvanttihoitoja kohtaan. Suoritin ensimmäisen kvanttihoidon kurssin joulukuussa 2020. Vuoden 2021 tammikuussa suoritin viimeisen Suomen Energiahoitajien kurssin, henkisen tason kurssin.

Teen kokonaisvaltaisia fyysisenkehon, tunnekehon ja henkisentason energiahoitoja sekä korkeavärähteisiä kvanttihoitoja. Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan ja aistimaan parantavat energiat Jyväskylässä ja lähialueilla kotikäynneillä ja kaukohoitona siellä, missä sinulle juuri sillä hetkellä parhaiten sopii. Kvanttihypnoosi-istunnot toteutuvat toistaiseksi kotikäynteinä (loput harjoitushoidot), myöhemmin nämäkin onnistuvat kaukohoitona esimerkiksi Skypen välityksellä. Energiahoidot sekä kvanttihoito ovat turvallisia, suosittuja ja hyviä hoitomuotoja myös eläimille. Olen hoitanut traumatisoitunutta hevosta, joka pääsi hoitojen avulla eroon sosiaalisista peloistaan sekä koiria ja kania erilaisten oireiden vuoksi.

Rakkaudella
Salla

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito kaukohoitona  50 min  55 €

Kvanttihoito kaukohoitona 30 min  30 €

Kvanttihypnoosi (harjoitushoito)  80 € / 3 tuntia

 

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Eeva-Maria, Salla H:n asiakas

Vaikka itku tuo päähän vähän tukkoisen olon, niin nyt tuon pulahduksen jälkeen pystyn silti sanomaan, että olo on todella, todella paljon parempi. Kiitollisuudella ei ole mitään rajaa!

Aino, Salla H:n asiakas

Ennen hoitoa koin itseni hyvin ahdistuneeksi ja stressaantuneeksi. Jännitin tulevaa päivää ja iltaa. Olin levoton ja tuntui tosi kurjalta. Hoidon tunsin kehossani, se oli voimakas. Sain avun kurjaan olooni, rauhoituin ja levottomuus poistui. Olin kiitollinen ja kyyneleet tulivat silmääni. Hyvä olo jatkui seuraavanakin päivänä. Jaksoin hyvin syntymäpäiväjuhlat ja kaiken hälyn, melun ja ihmispaljouden. Ilman hoitoa olisin ollut todella pulassa. Kiitos, kiitos, kiitos!

Ota yhteyttä Sallaan

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme. Mainitsethan otsikkokentässä, jos se on osoitettu Sallalle tai ota yhteyttä henkilökohtaisesti: hytonen.salla@gmail.com.