Salla Järvinen

energiahoitaja, shiatsuterapeutti, koulutettu hieroja
Sähköposti: sallakukka@gmail.com / p. 0400 616 428

Teen energiahoitoja, shiatsua ja öljyhierontoja. Sain ensi-innostuksen energiahoitoihin ja kehoterapioihin parikymppisenä 90-luvulla. Siitä lähtien olen etsinyt ja koostanut itselle sopivinta hoitomuotoa. Olen kulkenut pitkän tien monenlaisista vaihtoehtohoidoista oppia ja hoitoa saaden. Suomen Energiahoitajien kurssit löydettyäni tuntui kotoisalta. Monet asiat loksahtivat kohdalleen niin hoitotavassani kuin omassa terveydessä ja hyvinvoinnissani.

Usein yhdistän hoidoissani lempeitä hierontatekniikoita energiahoitoon. Shiatsuhieronta perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja sillä on paljon yhtymäkohtia BodyMind Energy Balancing Methodin kanssa, jossa käsitellään myös meridiaaneja eli energiakanavia. Joihinkin vaivoihin saa parhaan avun fyysisesti voimakkaammista faskiakäsittelyistä.

Olen Suomen Energiahoitajien tason 3 hoitaja sekä valmistunut vitaalishiatsuterapeutiksi 2017. Pohjakoulutukseltani olen koulutettu hieroja vuodelta 2004.

Löydät minut Pihasalin joogastudion hoitohuoneelta. Se on Hietsun torin tuntumassa, vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta, osoitteessa Abrahaminkatu 7.

Lue lisää hoidoistani ja minusta nettisivultani www.rauhansaareke.com.

Ajanvaraus sujuu nopeiten puhelimitse tai tekstiviestillä: 0400 616428/Salla

HINNASTO

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 80 €,   3 x 75 min 200 €, sis. alv 24 %

Yhdistelmähoidot 60–90 min 60–80 €

Shiatsuhieronta/ kokonaisvaltainen hieronta 60–90 min 60–80 €

Tiibetiläinen öljyhieronta 90 min 80 €

Ota yhteyttä Sallaan

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu ainoastaan tietylle hoitajalle. Jos haluat lähettää viestiä Sallalle yksityisesti, lähetä sähköposti osoitteeseen sallakukka@gmail.com