Salla Sirén

energiahoitaja, shiatsuterapeutti, koulutettu hieroja
Brief info

040 0616428
sallakukka@gmail.com

Teen energiahoitoja, shiatsua ja öljyhierontoja. Sain ensi-innostuksen energiahoitoihin ja kehoterapioihin parikymppisenä 90-luvulla. Siitä lähtien olen etsinyt ja koostanut itselle sopivinta hoitomuotoa. Olen kulkenut pitkän tien monenlaisista vaihtoehtohoidoista oppia ja hoitoa saaden. Suomen Energiahoitajien kurssit löydettyäni tuntui kotoisalta. Monet asiat loksahtivat kohdalleen niin hoitotavassani kuin omassa terveydessä ja hyvinvoinnissani.

Usein yhdistän hoidoissani lempeitä hierontatekniikoita energiahoitoon. Shiatsuhieronta perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja sillä on paljon yhtymäkohtia BodyMind Energy Balancing Methodin kanssa, jossa käsitellään myös meridiaaneja eli energiakanavia. Joihinkin vaivoihin saa parhaan avun fyysisesti voimakkaammista faskiakäsittelyistä.

Olen Suomen Energiahoitajien tason 3 hoitaja sekä valmistunut vitaalishiatsuterapeutiksi 2017. Pohjakoulutukseltani olen koulutettu hieroja vuodelta 2004.

Lue lisää hoidoistani ja minusta nettisivultani www.kaarnikka-spa.com. Sieltä löytyy lisää varattavia hoitoaikoja sekä viime hetken ajat.
Ajanvaraus sujuu helposti myös puhelimitse tai tekstiviestillä: 0400 616428/Salla.

 

SIJAINTI

Teen hoitoja Energiatilassa, lämminhenkisessä hoitolassa Helsingissä. Energiatila sijaitsee hyvin lähellä Kampin metroasemaa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 19, 00100 Helsinki.

Katso sijainti kartalta

HINNASTO

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 80 €,   3 x 75 min 200 €, sis. alv 24 %

Yhdistelmähoidot 60–90 min 60–80 €

Shiatsuhieronta/ kokonaisvaltainen hieronta 60–90 min 60–80 €

Tiibetiläinen öljyhieronta 90 min 80 €

 

Opiskelijoille ja työttömille 10% alennus. Ei koske hoitopaketteja eikä valmiiksi alennettuja hintoja.

Heli,

Sain Sallan lempeästä hoidosta ihanaa keveyttä ja voimaa. Tunsin saavani tukea, joka kantaa ja auttaa viimeistelemään kesken jääneitä projekteja, jotka ovat itselleni tärkeitä tässä hetkessä. Ilolla ja kiitollisena suosittelen lämpimästi!

Ota yhteyttä Sallaan

Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme, joten mainitsethan, jos viesti on osoitettu ainoastaan tietylle hoitajalle. Jos haluat lähettää viestiä Sallalle yksityisesti, lähetä sähköposti osoitteeseen sallakukka@gmail.com