Sari Finne

energiahoitaja
Brief info

Hei!

Olen Sari Vantaalta. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa erityyppisissä tehtävissä ja työpisteissä noin 30 vuotta. Olen vuosia pohtinut työssäni mielen vaikutusta kehoon ja kehon vaikutusta mieleen. Vasta oman suuren traumani kohdalla ymmärsin alkaa purkamaan asioita puhumisen lisäksi myös kehoni kautta. Kehomme varastoi niin paljon tärkeää tietoa, myös niitä raskailla energioilla värittyneitä kokemuksia. Kehon kautta eri menetelmin purkamalla olen itse löytänyt aivan uskomattomia tunnemaailmoja. Voit katsoa tarinani Yle Areenan Trauma sarjasta.

Kävin erään blogin innoittamana itse ensin energiahoidossa. Tämän totesin heti ensimmäisellä kerralla huikeaksi kokemukseksi. Menin Suomen Energiahoitajien  koulutukseen ja olen tason 3 energiahoitaja.

Julkisuudessa käydään paljon keskustelua täydentävistä hoitomuodoista. Itse koen, että tulevaisuudessa terveydenhuollossa etenemme kohti holistisempaa hoitoa, jolloin täydentäviä hoitomuotoja otetaan laajemmin käyttöön. Erilaisten kosketushoitojen vaikutuksesta vauvojen itkuisuuteen on jo tutkimusta meneillään Metropolian ammattikorkeakoulussa.

Olen energiahoitajana turvallinen, lämminhenkinen ja avoin. Teen BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoja kotonani Vantaan Viertolassa sivutoimisesti, joten toivon, että otat yhteyttä soittamalla virka-ajan jälkeen tai tekstiviestillä/sähköpostilla, niin voimme sopia hoitoajan sinulle sopivaan ajankohtaan.

Sydämellisesti tervetuloa!

Hinnasto

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min       60 €

Opiskelijoille energiahoidon hinta on 45 €.

Hintaan sisältyy alv 24 %.

Ota yhteyttä Sariin

Yhteydenotot sähköpostitse sari.finne@elisanet.fi tai puhelimitse 050 346 4267. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella, mutta mainitse viestissäsi, mikäli se on osoitettu pelkästään minulle. Lomakkeella lähetetyt viestit menevät yhteiseen sähköpostiimme.